- 16 Mart 2008
- 45.428
- 220.708
Kaç defa seslendim cordeliam gelmiyor kiGeki o gelir birbeste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç defa seslendim cordeliam gelmiyor kiGeki o gelir birbeste
Ghost in the shellHiçbirsey izlemedim diye düşün anime olarak öneri bekliyorum.
Bilmim ki
aynı soruyu sormuşuzNeleri izledin şimdiye kadar
Ciddi mi
Neden kacti
Avrupa turu icin 10 yıl yemeden icmeden çalışmam lazımYaaa gitmedi di miiii
Pikaçuuuuu seni seçtim gellll
Tamam küçük bi Avrupa turuna çık gel 3 gün 3 gece yemek dahil
Canım hoşçakal yeni yılda görüşürüz
Sıdıka dizisinde annenin , ölürsen baban seni öldürür demesi gibi olduu
Çok tatlısın var yaciddi mi? neden?
Hoşgeldin canım nerelerdesin
Yürüyen Şato tavsiye ederim. Bir zamanlar öz kızım kadar çok sevdiğim bir arkadaşım izlettirmişti bize... İlk anime deneyimim tavsiye ederim harikaydı ...Hiçbirsey izlemedim diye düşün anime olarak öneri bekliyorum.
Kayboldum. Kendimi arıyorum. Hoşbuldum.Hoşgeldin canım nerelerdesin
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineGrip olacağım sanırım burnum su gibi akıyor öğrencilerinin hepsi hasta hapşuran öksüren sınıfta hastalık kol geziyor bağışıklık zayıflamış hemen alıyorum çocuklardan
Bende bunu anlamıyorum çoğu şey ülkemizde yetişiyor ama dolarla birlikte zam geliyor okey benzin gaz artıyorda bu kadar yüksek fais zam aklım almiyorYaa birde fındık ulkemizde yetisiyor cok pahaliya yiyoruz
Abla amaç başka diye düşünüyorum52 senelik ömrümde kısa içinde bu kadar zam görmedim canım. İnan korkmaya başladım. Karaborsa gördük ama fiyatları bile bu kadar çok değildi. Sinirler tümden alt üst oldu oynamayı bırak delirtti insanları ..
Ben mutfaktayim. 1 saate toparla görüşelim. Haydiu ilham geldi. Kaldır totoyuuuu.Mutfak olduğu gibi duruyor bir ilham bekliyorum gelse de temizleyip toplasam
Naber şekerim....nasılsın...dinlenmek iyi geldi mi
Keske anlayabilsek canim düşündükce bunalıyorumGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Bende bunu anlamıyorum çoğu şey ülkemizde yetişiyor ama dolarla birlikte zam geliyor okey benzin gaz artıyorda bu kadar yüksek fais zam aklım almiyor
Abla amaç başka diye düşünüyorum