- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
NedenKırmızı kaptan kafayı yedi karbonhidrat yiyip duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NedenKırmızı kaptan kafayı yedi karbonhidrat yiyip duruyor
Çay kaşığının ucuyla atılacak.Ben aç karnına kahveyi çok seviyorum ne kadar tarçın Aticam canım içine
İyiki sormuşum ben bir çay kaşığı atardım kesinÇay kaşığının ucuyla atılacak.
Ben direk son mesaji okuyup girdimCanım pazartesi geçmiş bitti geliyorum düne bugüne
Canım ablammm sağol duaların için ağzına sağlık senin de güzel enerjinle çok güzel geçti canımyarın yolculuk varmış sağ selamet git gel gülüm ne için gidiyorsan hayırlar için de olsun her şey inşallah
Geçmiş olsun canım ben de çok düşermişim annem bakarmış mır mır miyav miyav konuşuyorum kendi kendimeTeşekkür ederim kaptanım şükürler olsun birşeyi yok
biz de seni seviyoruz bebeeemGünaydın canım takımım sizleri çok seviyoruummm
Seher akgül öyle diyor fazlasıda böbreklere zarar verebiliyormuş.İyiki sormuşum ben bir çay kaşığı atardım kesin
Canım olsun ben ekstra bi iş yapıyorum menü spor tartı atman yeterliBen direk son mesaji okuyup girdim
Internette gordum gecen zero kalori noodle diye satiliyor. Koca bir tabak haslanmis makarnave toplamdasadece 9 kalori. Tadi da fena sayilmaz yani
O nedir?
Onu daha alamadım canım havalar çok suguk aktar bana uzak sadece tarçın koysam şimdilikSeher akgül öyle diyor fazlasıda böbreklere zarar verebiliyormuş.
Yağıda unutma sakın piştikten sonra 1 çay kaşığı oda
Bu sayfaya yaziyoruz galiba hepsini. Aksam yazarim canim. Bugun simdilik spor yok ama 15dk da olsabirseyler yapmaya niyetliyum bakalimCanım olsun ben ekstra bi iş yapıyorum menü spor tartı atman yeterli
Olur mutlaka zaten kahveninde yağ yakma özelliği varmış.Onu daha alamadım canım havalar çok suguk aktar bana uzak sadece tarçın koysam şimdilik
Ben günde baya duble içiyorum zaten iki üç bardakOlur mutlaka zaten kahveninde yağ yakma özelliği varmış.
Tuvalet mevzusu
Salatayla cacık yapın aynı anda ye anında isal yapıyorTuvalet mevzusu
Bende 1 tane arada 2 oluyor normalde içmem kahveyi o kadarBen günde baya duble içiyorum zaten iki üç bardak
Ciddenmi aklımds kalsın,salatalık zaten sudur içerik olarakSalatayla cacık yapın aynı anda ye anında isal yapıyor
Benim telden resim ekleme olmuyor önceden yapıyordum firefox kullanıyorum olmadı.Yarın Cuma tartı günü
Hatirlatma iyi oldu. Unutmayayim ya sabah tartilmaya. Ve nckinebayildimYarın Cuma tartı günü
Daha adim sonuclarini hesaplayamadim eksik bildirimler yuzundenYarın Cuma tartı günü
Uygulamadan mi giriyorsun abla siteyeBenim telden resim ekleme olmuyor önceden yapıyordum firefox kullanıyorum olmadı.