- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Abim cok şükür iyi öksürük var ama geçecek İnşSürekli hizmet mi ediyorsun canım ayy yorulur insan ya dedişko da var di mi Allah uzun ömürler versin
Canım geçmiş olsun
Saç kaç numara
Abin nasıl oldu canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abim cok şükür iyi öksürük var ama geçecek İnşSürekli hizmet mi ediyorsun canım ayy yorulur insan ya dedişko da var di mi Allah uzun ömürler versin
Canım geçmiş olsun
Saç kaç numara
Abin nasıl oldu canım?
Sorma ben de dun kuzu kus basi aldim bebeler antibiyotikli yemesin diye kuzu aliyorum genelde 135 tl olmusSi nir stres mahvediyor beni artık,çok şükür imkanımız var ya olmayan ne yapacak.
Migrostan geldim demin pirzola 180 lira olmuş,alan varmı dedim düştü dedi.
Evet canim. Ama meslekcilerden azda olsa cekiniyorlar. Tabi son jenerasyon cok fena benim yanimda bile kufurlergirla gidiyorMaydanoz sapı elma limon 1 litre suya koyup kaynatıyorz içine bide tane kara biber tarçın karanfilde ekliyorum ..sonra süzüp gün içinde içiyorum
Sende meslek lisesi nde mi calisiyorsun
Haahaaa himmet ağa senin ki ...bizde evde bunun sürekli dalgasını yapariz
Ben en buyuk boyundan 2 tane almistimKızlar pedlere de zam geliyormuş indirimden faydalanın mutlaka.tabiki indirim değil ama Ocak ayına göre indirimli diyebiliriz
Tabi ki almanın sonu yok ama ne kadar kâr edersek o kadar iyi.Ben en buyuk boyundan 2 tane almistim
Bizimki zarardan kârTabi ki almanın sonu yok ama ne kadar kâr edersek o kadar iyi.
Aaa iyi zam gelecek desene ablaDemim migrostan geldim 5 lt lik yağ gene yok
Benim de almam lazım yarın alayimTabi ki almanın sonu yok ama ne kadar kâr edersek o kadar iyi.
Kisiye göre degsiir canim beni etkilemiyorKizlar oglen kurufasulye 1 dilim ekmek yedim
(Yaninda bir sey daha vardi ama menume yazayim cissssslardan cunku )
Simdi size sorum aksamda kurufasulye yogurt yesem yarin tartiya cok yansir mi ? Yoksa sadece salata mi yiyeyim ?
Ben 7 yıldır rahatım artık:))Kızlar pedlere de zam geliyormuş indirimden faydalanın mutlaka.tabiki indirim değil ama Ocak ayına göre indirimli diyebiliriz
Uçmuş fiatlar resmen alamayan ne yapsın nasıl yesin ki bu eti.Sorma ben de dun kuzu kus basi aldim bebeler antibiyotikli yemesin diye kuzu aliyorum genelde 135 tl olmus
1 kilo kuzu kusbasi 5 l sut 190 tl verdim
Evet canim. Ama meslekcilerden azda olsa cekiniyorlar. Tabi son jenerasyon cok fena benim yanimda bile kufurlergirla gidiyor
Kesin gelecek geneAaa iyi zam gelecek desene abla
Benim de almam lazım yarın alayim
Kisiye göre degsiir canim beni etkilemiyor
Peynirli ya da ton balıklı salata olabilir
Iyi yapmissin ablaKesin gelecek gene
Ton balık aldım light olanından wsalatada kulanırım.
Salata yapamazsam cocuklarla zor olabilir cunku, kuru fasulye yerimAaa iyi zam gelecek desene abla
Benim de almam lazım yarın alayim
Kisiye göre degsiir canim beni etkilemiyor
Peynirli ya da ton balıklı salata olabilir
Aynen biz boyle dusunuyorsak asgari ucret alan ne yapsinBen 7 yıldır rahatım artık:))
Uçmuş fiatlar resmen alamayan ne yapsın nasıl yesin ki bu eti.
Zor cidden kolay değil..Salata yapamazsam cocuklarla zor olabilir cunku, kuru fasulye yerim
Aynen biz boyle dusunuyorsak asgari ucret alan ne yapsin
Gerçekten ben de kendimi kötü hissediyorum.basim kötü olmaya başladı.rabbim bugunumuzu aratmasın
Bende bugun cok kotuyum. BU zamlar gittikce anksiyetimi arttirmaya basladi. Bugun nefes alamiyorum sanki kalbim ağzımda. Ayni seyi bende esime dedim biz senle diyet yapcaz çocuklar yicek diyeAyıptır söylemesi şimdi kahve içiyorum.ne düşündüm biliyormusunuz.zayiflayacaz diye elimizde ki nimetlerin kıymetini bilmiyoruz.ilerde belki de bunların hiç birini yiyemiyecegiz.evlatlarimiz yesin diye biz belki de bir çatal alipta bogazimizdan geçmeyecek.anlatabildim mi bilmiyorum ama böyle düşündükçe anksiyete tavan yapıyor nefesim daraliyor
Ne zamandır aklımdaydı sende söylryince aldım hemen.Iyi yapmissin abla
Naggit bence cok saglikli değil abla ama arada yemekte sorun olmazNe zamandır aklımdaydı sende söylryince aldım hemen.
Tavuk nagıtmı deniyor ondanda aldım z.yağında çevirir mideye indiririm olmazsa.
Niye küseyim
Arada 2-3 tane yesem sorun yok yaniNaggit bence cok saglikli değil abla ama arada yemekte sorun olmaz
Teşekkür ederim kaptanım internette yorumları okudum öldük bittik felan. Bende ilk bi halsizlik yaptı tamamen geçti sonra bende okuyup korkmuştum hemen olayım yüzleşeyim dedimMerhaba canim iyiyim aaa ne cabuk oldun sifa olsun inşallah
Bende randevu alayim da olayim :)
Teşekkür ederimŞifa olsun şimdiden.
2.doz beni de çok kötü yaptı ama bunda hiç aşı olmamış gibiyimHiç moralini bozma, vücut strese girince daha zor oluyor herşey. Küçük değişiklikler işe yarar bence. Suyu ihmal etmeyin. Bir de maalesef ki düzenli spor şart.
Çay sadece sabah içiyorum . Türk kahvesi çok içiyordum. Sonra tahlillerim bir çıktı ki demir eksikliği. Hap başladım ve kahveyi azalttım. Yediklerim de buna uygun şekilde. Zaten kahve fiyatlarının son hali hiç içmeyin diyor
Şifa olsun inşallah. Ben 2. Dozu olunca çok kötü oldum. O yüzden korkuyorum
Altın ne olacak acaba merak ediyorum bu yaz elimde biraz para artmıştı annem gram altın al çeyiz olur sana ilerde dediydi diye 2 gram altın almıştım 490 liradan ve ağzımız uçuklamıştı şimdi bir bakayım dedim kaç ay geçti ki 2 ye katlanmış fiyatı rabbim hepimizin yardımcısı olsunDurum içler acısı şu anda ülkece felakete gidiyoruz.
Sonrasını yazdım sildim ..
Anlayan anladı benii hrhalde..
Şifa olsun kaptanımAsi randevumu aldim pazar gününe