- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
askrhpozitif doktora gittinmi kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşçakal canım tekrar geleceğine inanıyorumCumayi beklicektim ama artik gitme zamanı geldi diye düsünüyorum hakkim varsa herkese helal olsun sizde hakkınızı helal edin belki gelirim belki gelmem kendinize iyi bakin
Zipzip- emegin çok bende hakkini helal et olurmu kendine iyibak
Herkes kendine iyi baksin Allah'a emanet olun
işşşte buuuKimse bir yere gitmiyor kızlarrr ✌ o kilolar verilecek
Canım niye öyle diyorsun yaaIse gircem canim da kim alsin beni ise
Siz de Allah'a emanet olun ama döneceksiniz 1 gün ayrı kalınsa insan eksik hissediyor ki ben böyleysem
Salaklar yaa direkt söylemek senden ne konuda rahatsız oluyorlarsa rica etmek bu kadar mı zorBuna benzer bir olay daha once kkdan tanisip kurduğumuz watsap grubunda yasadim. Herkes aynı gün birden gruptan çıkmıştı. Ben ve 2 kişi kaldik. İstenmeyen kişinin ben oldugumu anladim ve cok aglamistim aklima geldi şimdi
Krelice yerlerde bugün canım daha 5 binKahvem
Kac adım attın bugün adım kralicesi seni
Hic calismadim ki okul biteli 8 yil olduCanım niye öyle diyorsun
Bende bile 8 bin adim varKrelice yerlerde bugün canım daha 5 bin
Kuzu bacaklarımda kas oluşmuş çok ağrıyor yürüyemiyorum bu ara taş gibi azaltım o yüzden yürümeyiBende bile 8 bin adim var
2022 bana güzel şeyler getirecek hissediyorum
Hadi inşallah canımKızlar ben haftada 4 spor yapıp yememi 3 öğün yapsam aynı kiloda kalıp vücudumu sporla değiştirebilir miyim sizce
Aynenn hepimiz yapmalıyız@aypare ackerman bana fikir verdin. En kisa zamanda 2022 hedeflerimi defterime yazicam
Salata kereviz yemeğiKutsal kabak yeniyor
Canım hayırlı olsun en kısa sürede hedefine ulaşırsın inşallahYeni tartimda var artık mutluyum
Zorlama o zaman canim 25 binlerden sonra mi olduKuzu bacaklarımda kas oluşmuş çok ağrıyor yürüyemiyorum bu ara taş gibi azaltım o yüzden yürümeyi
Afiyet olsun canim
Yaaa gitmedi di miiiiZipzip- canım pikanın adımları bunlar takım kaptanı kim bilmiyorum da onada söylersin
Tamam küçük bi Avrupa turuna çık gel 3 gün 3 gece yemek dahilCuma ya atta
Canım hoşçakal yeni yılda görüşürüzKızlar Hakkınızı helal edin. Martta buralardaysanız o zamana görüşürüz inşaAllah. Şu sıralar çok işlerim var. Burayı eve işe çocuklara yetişemiyorum.
Sıdıka dizisinde annenin , ölürsen baban seni öldürür demesi gibi olduugideni döverim artık
Aynennn cnm merhabaHerkese merhaba. Umarım iyisinizdir. Sağlıklı ve fit olmaya devam edin. Muhteşem MasterFit kadınlari pes etmez.
Hoşgeldin pes etmek yokHerkese merhaba. Umarım iyisinizdir. Sağlıklı ve fit olmaya devam edin. Muhteşem MasterFit kadınlari pes etmez.
EVet canım kas oldu bacaklarım bildiğin taş gibi biraz dinlendirmem lazım kol çalışıyorumZorlama o zaman canim 25 binlerden sonra mi oldu
Afiyet olsun canim
Harikasınız. Takip ediyorum bir süre yogunlugum var. Elimden geldigince bakıyorum.Aynennn cnm merhaba
Hosbuldum.Hoşgeldin pes etmek yok
Kız gitme o zaman gel gel yarın cumaHosbuldum.
Ahh ben kilo aldım. Buradan uzaklaşmak hiç iyi değil.
Sen pes etmezsin bilirim.