- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım kahvemi yaktım bekliyozİçimden neler döküyorum artık varya,görüyorlarda görmemezliğe vuruyorlar amaç başka tabi.
Canım yüksek ihtimale sevindim senin hayatın ayrı sonuçta çocuğunun ayrı, sağlıklı ve glutenli şeyler tüketebilirsin dışardaMerhabaa..
Endoskopi fena değildi. Doktorum yüksek ihtimal çölyak yok dedi biyopsi sonuçları 15 gün sonra çıkacakmış.. bugün açlıkla fena sınandımm.
Bende içeyim hemenYaptım kahvemi yaktım bekliyoz
Yak abla yaaakkB
Bende içeyim hemen
Bizimle oturmuyor canim da iste arada geliyor gidiyorSürekli hizmet mi ediyorsun canım ayy yorulur insan ya dedişko da var di mi Allah uzun ömürler versin
İiçiyom zaten efkarlandım geneYak abla yaaakk
Bana da verin bende iceyimİiçiyom zaten efkarlandım gene
Dövizle iş yapanlar ne yapacak acabaKizlar ne olacak ben de bilmiyorum. Battık resmen
Cıssssss olmazzzz yasak sanaBana da verin bende iceyim
Bence oyle dusunme canim sen yine herseyi pisiriyorsun evinde miktar olarak azaltarak yiyebilirsin kiAyıptır söylemesi şimdi kahve içiyorum.ne düşündüm biliyormusunuz.zayiflayacaz diye elimizde ki nimetlerin kıymetini bilmiyoruz.ilerde belki de bunların hiç birini yiyemiyecegiz.evlatlarimiz yesin diye biz belki de bir çatal alipta bogazimizdan geçmeyecek.anlatabildim mi bilmiyorum ama böyle düşündükçe anksiyete tavan yapıyor nefesim daraliyor
Bende haftaya Salı günune aldım.2 doz beni mahvetti ölüyorum sandım.bakalim bu ne yapacakAsi randevumu aldim pazar gününe
Umarım o günleri görmeyiz.Ayıptır söylemesi şimdi kahve içiyorum.ne düşündüm biliyormusunuz.zayiflayacaz diye elimizde ki nimetlerin kıymetini bilmiyoruz.ilerde belki de bunların hiç birini yiyemiyecegiz.evlatlarimiz yesin diye biz belki de bir çatal alipta bogazimizdan geçmeyecek.anlatabildim mi bilmiyorum ama böyle düşündükçe anksiyete tavan yapıyor nefesim daraliyor
Bugün eror verdi sayfa giriş yapamadım.Asi randevumu aldim pazar gününe
İste demek istediğim de bu canım.simdi pişiriyoruz ya sonrası ne olacakBence oyle dusunme canim sen yine herseyi pisiriyorsun evinde miktar olarak azaltarak yiyebilirsin ki
Bizde alırsak 5.doz olacak.Bende haftaya Salı günune aldım.2 doz beni mahvetti ölüyorum sandım.bakalim bu ne yapacak
Amin abla şu ezanlar yüzü suyu hürmetine rabbim hiç birimizi darda koymasınUmarım o günleri görmeyiz.