- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
107 sayfa kalmis5676 mola verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
107 sayfa kalmis5676 mola verdim
Yarin akşama kadar biter belki5676 mola verdim
3 de açıklama yapılacakmis hayirlisi olsun herkes icinFilm açtım o da pek sarmadi donup duruyor. Lapa yaptim birşeye benzememiş mecburen yedim
Asgari ucrette aciklancakmis sanki ne olcaksa merakla bekliyorum, beni ilgilendiren bir durumda yok
Aciklasalar ne olacak altın dolar Euro aldı başını gitti3 de açıklama yapılacakmis hayirlisi olsun herkes icin
Aslinda ilgilendiriyor fiyatlar artacak yine
Dolar fırladı gene3 de açıklama yapılacakmis hayirlisi olsun herkes icin
Aslinda ilgilendiriyor fiyatlar artacak yine
Gördüm abla az once faiz karari aciklanmisDolar fırladı gene
Yaa ne olacaksa böyle 20 lirayi gorecez galibaAciklasalar ne olacak altın dolar Euro aldı başını gitti
Öyle görünüyor canım paramız iyice degersizlesiyor baktılar iç savaş cikartamiyorlar ekonomiye coktulerYaa ne olacaksa böyle 20 lirayi gorecez galiba
Gördüm şimdi 100 baz puan inip %14'E düşmüş faiz,dolarda göbek atıyor şimdi ...Gördüm abla az once faiz karari aciklanmis
Durum içler acısı şu anda ülkece felakete gidiyoruz.Ne olacak sonumuz bilmiyorum. Düşündükçe başıma ağrılar giriyor. Bu sene tek şansımız eşimin mesai yapmasi oldu. O da bitebilir her an...
Dün gece düşündüm haftasonlari part time iş baksam diye. İki cocukla nasil calisayim, küçük zaten emiyor evden iş yapmaya kalkissam ne yapabilirim nereden iş bulabilirim onuda bilmiyorum
Anladik canim.Durum içler acısı şu anda ülkece felakete gidiyoruz.
Sonrasını yazdım sildim ..
Anlayan anladı benii hrhalde..
Söylenecek çok şey varda burada olmuyor ..Gerçekten ben de kendimi kötü hissediyorum.basim kötü olmaya başladı.rabbim bugunumuzu aratmasın
Amin...Gerçekten ben de kendimi kötü hissediyorum.basim kötü olmaya başladı.rabbim bugunumuzu aratmasın
Sürekli hizmet mi ediyorsun canım ayy yorulur insan ya dedişko da var di mi Allah uzun ömürler versinAfiyet olsun canim
Iyiyim de amcam geldi
Sen nasilsin canim
Canım geçmiş olsunHümayi doktora getirdim antibiyotik kulak iltihabı dedi doktor antibiyotik baslayacakmisiz
Saç kaç numaraSakal trasi oldum geldim hayırlı akşamlar
Ahh abla ahhh göre göre de hala bizim bu milletimiz akillanmiyor haklısın valla burada olmuyorSöylenecek çok şey varda burada olmuyor ..
Si nir stres mahvediyor beni artık,çok şükür imkanımız var ya olmayan ne yapacak.Anladik canim.
İçimden neler döküyorum artık varya,görüyorlarda görmemezliğe vuruyorlar amaç başka tabi.Ahh abla ahhh göre göre de hala bizim bu milletimiz akillanmiyor haklısın valla burada olmuyor