- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende durdu sanki kilo verimi bir alıp bir veriyorum hala 62.de tıkandım kaldım.
Sabah bu kilo akşam fazla ertesi gün sabah farklı çıkıyor.
Öyleymiş canım vücut takılınca yediklerini ve spor çeşidini değiştirmek gerekiyomuş.Spor ekleme sansin var mi abla
Ya da kahvaltini degistir yulafli sutlu bir kahvalti yapabilirsin
Arada degisiklik yapmak lazım vucut alisiyor
Çayın ödem tuttuğunu bende yeni öğrendimGünaydın
Öyleymiş canım vücut takılınca yediklerini ve spor çeşidini değiştirmek gerekiyomuş.
Bi de su 2,5 + içtiğin çay kahve kadar birer bardak. Ben bunu bilmiyordum, çok ödem yapıyormuş çay kahve. Ben de azalttım.
abla direk içinemi atıosun yulafıSpor yok bendede sorunda burada zaten.
Yulafı omletle yiyorum seviyorum hatta güzel oluyor.
Süt asla içemem kokusu bile rahatsız ediyor beni..
Arada sırf gevrek yiyorum bir kase kadar.
22 aylik. Ablası olduğu için merakli ama yapinca açıyor bence. Ve hâla emiyor. Kulot bezide acmazmi acabaCanim yasi 2 civariyda tuvalet egitimine baslayabilirsin. Baslarda kullanmak icin ici havlulu kulotlar var. hani biraz cs kacirursa veya kaka etrafi islatmasin doye.
Ve eger daha kucukse veya tuvalet egitimine hazir olmadigini dusunuyorsan kulot bez dene.
Nacizane fikrim belki yardimci olur
22 aylik, ablasindan gördüğü için merak ediyor gibi. Gecende 1 kez wcde cis yapti. Ama hem emiyor hâlâ hemde kış şuanKızınız acaba çişini bırakmakmı istiyor kaç yaşında şu anda.
Yok önce z.yağında hafif pişiyor sonra üzerine yumurta kırıyorum hatta kapya biberlede yapabilirsin bunu oda güzel oluyor.abla direk içinemi atıosun yulafı
Maşallah ona22 aylik. Ablası olduğu için merakli ama yapinca açıyor bence. Ve hâla emiyor. Kulot bezide acmazmi acaba
22 aylik, ablasindan gördüğü için merak ediyor gibi. Gecende 1 kez wcde cis yapti. Ama hem emiyor hâlâ hemde kış şuan
Napalim çocuğun okumakla işi yok 8-9 zayıfı var...okulu bitiremeyecek.. dersleri zaten dinlemiyo arkdaslarinida etkiliyo...biz yönlendirme yapıyoruz...ama gidiyorlar mi yoookk...okul daha eğlenceliDemek uyumsuz öğrencilerinizi bize postaliyorsunuz
Olsun ya onlar da bizim yavrularımız severiz biz onları
Ahhhh bilmezmiyim...nevsehirdeyidik ozaman oğlum yeni doğmuştu...kar kar görmekten depresyona girmiştim.. kapı dışarı cikamiyordukKeciorendeyim ben kar yok buralarda ama yarin 3-4 gun kar yagisi gösteriyor yagsin da karla oynayalim :))
2011-2012 de cok guzel kar yagmisti sonra yagan karlar 1 gunde eridi nerdeyse
Canııım nolur stres yapma artık bugün de erken bitir sonra yeşil çay iç limonluZıpzıpcım emeğine sağlık canım
@60kiloyum tebrikler canım inan ki kendim kazanmış kadar sevindim çok güzel eksin
Kırmızı takımım cumadan bu yana sadece 800 gram verebilmisim hepinizden özür diliyorum ama gerçekten elimden geleni yaptım. Cumaya daha yolumuz var inşallah hepimiz güzel eksilerle geliriz.
Canım tebrik ederim pazartesi durumunu 84lere ulaştın maşallahHepinize çok teşekkür ederim
Ben de çok mutlu oldum
fesang canım eksin gerçekten harika çok sevindim senin adına ikimiz de iyi çalışmışız
tşk ederm ablaYok önce z.yağında hafif pişiyor sonra üzerine yumurta kırıyorum hatta kapya biberlede yapabilirsin bunu oda güzel oluyor.
Maşallah ona
Torunumda da önce normal oturak aldı annesi hatta beraber gidip döküyorlardı tuvalete,sonra klozetler için oturma aparatı aldı onu kullaniyor devamlı.
Rica ederim canısı ne demektşk ederm abla
Gönül buKızlar bir ilişkide kadın yaşça büyük olması hakkinda ne dusunuyorsunuz
Kızlar bir ilişkide kadın yaşça büyük olması hakkinda ne dusunuyorsunuz
Ergenmi büyütecek yoksa olmaz bu iş..
Selam canim5656.sayfada kalmıştım devam
Selamlaaar herkese
GünaydınGünaydın
Merhaba canim iyiyim aaa ne cabuk oldun sifa olsun inşallahKızlar merhaba nasılsınız
3.doz aşımı oldum sabah çok halsizim
Şifa olsun şimdiden.Kızlar merhaba nasılsınız
3.doz aşımı oldum sabah çok halsizim
Bende şimdi gördüm demesen farkında biledeğilim,hesabı doğrulanmış üye diyor.HanimKelesimiGetir abla nikinin yanına tick eklenmis yeni mi ben mi yeni gördüm:)
Bende bildirimde fark ettim ablaBende şimdi gördüm demesen farkında biledeğilim,hesabı doğrulanmış üye diyor.