Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbulduk canim. Insallah bu sefer olacak umuduyla geldimAfiyet olsun canim
Hosgeldin canim aramiza
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun abla
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canim
Bir markanin bogurtlenli mi neydi onu denedim sevmedim makineyi de kardesim aldi goturdu gelince denerim artık:)
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın ablacim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Afiyet olsun canim
Gunaydin canim
Günaydın canim
Gunaydin canim
Gunaydin ablacim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canimmelabağğğ kıssslayyyy
geçmiş olsun kuzumKiz surekli bezini açıyor sonunda koltuğa çişini yapmış
Ayni ben canımBende durdu sanki kilo verimi bir alıp bir veriyorum hala 62.de tıkandım kaldım.
Sabah bu kilo akşam fazla ertesi gün sabah farklı çıkıyor.
1 aydır diyetteyim nerdeyse ..Ayni ben canım
Aksam fazla cikman cok normal abla aksam tartisi gercek kilon degilBende durdu sanki kilo verimi bir alıp bir veriyorum hala 62.de tıkandım kaldım.
Sabah bu kilo akşam fazla ertesi gün sabah farklı çıkıyor.
Günaydın canim
Onu biliyorum nerdeyse 1 kilo kadar fark ediyor bende.Aksam fazla cikman cok normal abla aksam tartisi gercek kilon degil
Benim sabah tartisi ile aksam tartisi bazen 2 kilo fark ediyor :)
Haftada 1 tartılmak en guzeli arada degisimler moral bozabilir
Gerci ben gunde bi milyon kez tartiliyorum iyi tarti bozmuyorum
Canim yasi 2 civariyda tuvalet egitimine baslayabilirsin. Baslarda kullanmak icin ici havlulu kulotlar var. hani biraz cs kacirursa veya kaka etrafi islatmasin doye.Kiz surekli bezini açıyor sonunda koltuğa çişini yapmış
ben sabah işe gelirken arabanın camına sürekli kar atıyorduYagmur yağıyor canim ama yukselerde kar vardir dun bile yagmis
Benim tartiyi dedim abla seninkine bisey olmazOnu biliyorum nerdeyse 1 kilo kadar fark ediyor bende.
Birde wc sıkıntısı var bir kaç gündür oda etkliyor demekki.
Tartım bozulmasın daha yeni geldi
Olsun ha seninki ha benmki gündekaş kere tepesine çıkıyoz yaniBenim tartiyi dedim abla seninkine bisey olmaz
Ben 3 aydır diyetteyim vere vere 3 kilo verdim1 aydır diyetteyim nerdeyse ..
Keciorendeyim ben kar yok buralarda ama yarin 3-4 gun kar yagisi gösteriyor yagsin da karla oynayalim :))ben sabah işe gelirken arabanın camına sürekli kar atıyordu
bazı yerlerde kar tutmuştu
yarını kesin karlı gösteriyor hava durumu
anaaa kafiyeli kafiyeli şiir gibi oldu
keyif aldığımız güzel karlar olsun inşallah
kar yağarken geçeceksin camın önüne alacaksın kahveni çayını dışarıyı izleyeceksin yapabilsek ne güzel olurrrr
Aha buda ayni benAksam fazla cikman cok normal abla aksam tartisi gercek kilon degil
Benim sabah tartisi ile aksam tartisi bazen 2 kilo fark ediyor :)
Haftada 1 tartılmak en guzeli arada degisimler moral bozabilir
Gerci ben gunde bi milyon kez tartiliyorum iyi tarti bozmuyorum
Yedek tartim var ablaOlsun ha seninki ha benmki gündekaş kere tepesine çıkıyoz yani
anaaa hoş geldin bacımSelam kizlar. Galiba bu grup aktif hala. Ben yine kurkcu dukkanina dondum. Yeriniz varsa artik bir turlu veremedigim dogum kilolarimi vermek istiyorum. Tam 1 ay sibra isbasi yapacagim, bitti sayilir annelik iznim.
ADINIZ: ( isteğe bağlı )Derya
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ:165
KİLONUZ: yarin bakayim 75 civariydi en son
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: teknoloji urun sorumlusu
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dogum hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insulin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi begenmek, aynaa bakinca wuuwuu ne guzel fizigim vamis demek