- 24 Haziran 2016
- 7.216
- 26.137
Yulaf kokmuyorki ama tabi bende yerken iştahlı yemiyorumBen yulaf tadını sevmiyorum canım yumurta koksun sorun değil severim kendilerini her öğün olsa yerim yulaf kokmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yulaf kokmuyorki ama tabi bende yerken iştahlı yemiyorumBen yulaf tadını sevmiyorum canım yumurta koksun sorun değil severim kendilerini her öğün olsa yerim yulaf kokmasin
Yulaf lapasina vanilya katsan yada portajal kabugu rendesi vsBen yulaf tadını sevmiyorum canım yumurta koksun sorun değil severim kendilerini her öğün olsa yerim yulaf kokmasin
Bu hafta kp işe gitmedi, arabayla getirip götürüyor abla ama işe giderse napcam bilmiyorum. Okuldan almakta istemiyorum çok mutlu. Off kafam öyle dolu ki, o kadar çok düşünceler var kigünaydın gülüm , desene şimdi koşturmaca tam gaz başladı kolay gelsin sana , telaş yookk eni sonu yetişirsiniz gülüm
Ben onu sütle pişirdim bana tadı o kadar kötü geldiki sonra ben onu burnuma dayadım kokladım tövbe Yarabbi o kadar kötü koktu ki öğün bugün yiyemedimYulaf kokmuyorki ama tabi bende yerken iştahlı yemiyorum
Koca bir muzu doğradım süt koydum onlar degirdirmedi partakal kabuğu ne yapabilir ki kuzuYulaf lapasina vanilya katsan yada portajal kabugu rendesi vs
Yine cok asiri almamissin canim verirsinCanım şuan belki 70 yada 71 5/6
Oyle hissettiğinde baska seylerle ugrasmaya çalış canim yoksa gidip yersinKaptanım odaklanamiyorum, herseyi yemek istiyorum. Gece uyaniyorum agzima ne bulursam tikmak istiyorum. Kendimden korkuyorumz eskiye donmekten cok korkuyorum :'(
Gecmis olsun canim yaaÖnceki akşam kafami duvara vurdum şişti. Sonra dayanamadim çocukların yaninda bağıra bağıra ağladım
Yanlışlıkla mi bilerek miÖnceki akşam kafami duvara vurdum şişti. Sonra dayanamadim çocukların yaninda bağıra bağıra ağladım
Issiz kalma düşüncesi gelecek kaygıları her şeyin bu kadar zamlanmasiTekrardan hosgeldin abla insallah hedefine ulasiriz birlikte
Ne oldu canim
Hatirlarsin abla
Öyle durumlarda büyük bardak su iç önce canım 10 dakika bekle duygusal açlık yaşıyorsundur..eskiye özlem gibi birşey oluyor bendede oluyor arada su içiyorum bekliyorum geçmiyorsa birde kahve içiyorum hala açsam birde yeşil çay vücud sıvıyla dolunca istemiyor.. dene bunları hala aç san bunları içtikten sonra yediklerini gözden geçir az besin tuketiyorsun demektir akşamları...Kaptanım odaklanamiyorum, herseyi yemek istiyorum. Gece uyaniyorum agzima ne bulursam tikmak istiyorum. Kendimden korkuyorumz eskiye donmekten cok korkuyorum :'(
Servis yok mu canımBu hafta kp işe gitmedi, arabayla getirip götürüyor abla ama işe giderse napcam bilmiyorum. Okuldan almakta istemiyorum çok mutlu. Off kafam öyle dolu ki, o kadar çok düşünceler var ki
Önce okulu bitirmeye odaklan canim sonra insallah istedigin işi bulursunIssiz kalma düşüncesi gelecek kaygıları her şeyin bu kadar zamlanmasi
Bi köşede yalnız kimsesiz kalır mıyımdusuncesi iyice paranoyak oldum
Selam canim kolay gelsinGeç oldu ama selamlar bayanlar.gecmisten geldim anca selam veriyorum.simdi çarşıya gidip benim WC için ilaç alicam.eskisehirin kanalizasyon borularını patlatacam akşama görüşürüz
Heyyy Eskişehirli misin?Geç oldu ama selamlar bayanlar.gecmisten geldim anca selam veriyorum.simdi çarşıya gidip benim WC için ilaç alicam.eskisehirin kanalizasyon borularını patlatacam akşama görüşürüz
Yediklerin mi az geliyor, stres mi yapiyorsun canimKizlar tuvalet sorunu bende devam ediyor ilaca çaya bibere rağmen. Her zaman taktigim yüzük sıkıyor vücudumun sistigini zaten hissedebiliyorum bugün hocalar dedi yüzün şişmiş diye. Mont giydiğim için vücudumu anlamadılar ama sisiyorum (((
Hoşgeldin abla beraber güzel kilo vereceğiz bende yeni sayılırımKatılım formu:
ADINIZ: ŞEBNEM
YAŞINIZ: 45
BOYUNUZ: 157
KİLONUZ: 70.2 (12.12.21ölçümü)
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
MESLEGINIZ: EVHANIMI
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kontrolsüz yemek ve hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: DEMİR EKSİKLİĞİ
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: FAZLALIKLARDAN KURTULMAK