- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Benimde gördüklerim yoğurt küründe pul biber nane ve kekik vardı.Şuan tarif tam aklımda değil eve geçince listeden bakıp size tam tarifini yazayım ama acı yok içinde çörek otu nane maydanoz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde gördüklerim yoğurt küründe pul biber nane ve kekik vardı.Şuan tarif tam aklımda değil eve geçince listeden bakıp size tam tarifini yazayım ama acı yok içinde çörek otu nane maydanoz var
Elma hiç denemedim yeşil elma da kerevizde var deneyeyim bakalim26 süpermiş hocam ne mutlu sana
Hepsi öyle maalesef bağışıklık tam olmadığı için hemen hasta oluyorlar
Kerevizin salatası demi o güzel oluyor,onun içine yeşil elma varya onu rendeliyor komşum çok güzel oluyor.
Çok güzel oluyor tadıda harika deneyin bence beğenirsiniz.Elma hiç denemedim yeşil elma da kerevizde var deneyeyim bakalim
Gerçekten mi tutaste mi eppekYa kilo aldım canım ya koruyamadim çok stresli 2.5 ay gecirdim hiç söylemiyim sen kaç oldun?
Tutaste sendin dimi canım ?
Hosgeldin cınım beni tanıdın mıAh şu kilo koruma ben stresli olduğum zamn gözüm bişey görmeyip yiyorum valla
52:2= 2626 süpermiş hocam ne mutlu sana
Hepsi öyle maalesef bağışıklık tam olmadığı için hemen hasta oluyorlar
Kerevizin salatası demi o güzel oluyor,onun içine yeşil elma varya onu rendeliyor komşum çok güzel oluyor.
Abla bilmiyorum ki degilmi ben resimden dolayı dedim amaGerçekten mi tutaste mi eppek
Hoşbulduk canım valla tanıyamadım desem Dilek senmisin yinede tahminde bulunayımHosgeldin cınım beni tanıdın mı
Evet eppek tutastenin ta kendisiAbla bilmiyorum ki degilmi ben resimden dolayı dedim ama
Ben de bilmiyorum tutasteyse dovelim onuAbla bilmiyorum ki degilmi ben resimden dolayı dedim ama
Yok o değilim canım ben tostombalakanne❤Hoşbulduk canım valla tanıyamadım desem Dilek senmisin yinede tahminde bulunayım
Yok canım bak hele sen bittin eppekEvet eppek tutastenin ta kendisi
HosgeldinKatılım formu:
ADINIZ: ŞEBNEM
YAŞINIZ: 45
BOYUNUZ: 157
KİLONUZ: 70.2 (12.12.21ölçümü)
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
MESLEGINIZ: EVHANIMI
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kontrolsüz yemek ve hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: DEMİR EKSİKLİĞİ
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: FAZLALIKLARDAN KURTULMAK
Hoşgeldin canımKatılım formu:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: DEMİR EKSİKLİĞİ
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: FAZLALIKLARDAN KURTULMAK
Çikilat kimdi laYok o değilim canım ben tostombalakanne❤
Ben de öyle şuan stresliyim bi deAh şu kilo koruma ben stresli olduğum zamn gözüm bişey görmeyip yiyorum valla
Nolmus nolmus eppek napmış aplaYok canım bak hele sen bittin eppek
Pikachu :'(Çikilat kimdi la
Bu hatunu yüzde iki yüz hatırlıyorumKatılım formu: