- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
günaydın gülüm döndün mü eveGünaydın kızlar
dünkü adımı yollayamadan uyumuşum
Kaptanlarım Zipzip- @fesang
Eki Görüntüle 2970388
Akşamüstü başlıcam geçmişe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın gülüm döndün mü eveGünaydın kızlar
Eki Görüntüle 2970388
Başım üstüne canım.Hocam görüşürsen filizeselamlarımı iletiver olurmu,çocuklarada çok geçmişler olsun.
yok kabak detoksu değilde kabaklı bir yemek verdi listelerde 3 gün düşük kalorili kalan 4 günde istediğin bir sebze yemeğini ye dedi anacığım sağ olsun 4 güne kabak yapmış yersin artık sen diye ahaha içim dışım kabak olacak3 günlük kabak detoksu demi geçen haftalarda bende yaptım iyi oluyor.
ve aleyküm selam , yazık yaa bu çocuklara tüm kış durup durup hasta oluyorlar herkesin ki böyle çok geçmiş olsunSabah filizle yazistik çocukları hastaymış onun da ..Minik kızıyla oğlu...( Allah şifa versin) çok selam söyledi hepinize.
çok çok geçmiş olsunSabah filizle yazistik çocukları hastaymış onun da ..Minik kızıyla oğlu...( Allah şifa versin) çok selam söyledi hepinize.
Detoksta aynı 3 gün yapılıyor.yok kabak detoksu değilde kabaklı bir yemek verdi listelerde 3 gün düşük kalorili kalan 4 günde istediğin bir sebze yemeğini ye dedi anacığım sağ olsun 4 güne kabak yapmış yersin artık sen diye ahaha içim dışım kabak olacak
26' lık olduğum doğru da canım çitirligimi tekrar ele geçirme çabalarındayim. Hanımcimin tavsiyeleriyle detoks metoks hayatımı bir düzene koymayi planlıyorum şu an. Bugün dersim yok evdeyim. Zayiflarsam çok mutlu olacağıma kendimi inandiriyorum. Sen nasılsın Ekim bacım26 lık çıtır kıdemlim ne yapan nasılsın
Döndüm canım sağolgünaydın gülüm döndün mü eve
Günaydın canimGünaydın kızlar
Eki Görüntüle 2970388
Cok gecmis olsun cocuklarinaSabah filizle yazistik çocukları hastaymış onun da ..Minik kızıyla oğlu...( Allah şifa versin) çok selam söyledi hepinize.
Günaydin canimgünadın kızlar günaydın kaptanım nasılsınız? Bu hafta diyette hep abak yemeğim var öğleleri. Kabak yemekten bıktım vallahi.
Hocam dene bu detoksları kesi faydası oluyor bunların.26' lık olduğum doğru da canım çitirligimi tekrar ele geçirme çabalarındayim. Hanımcimin tavsiyeleriyle detoks metoks hayatımı bir düzene koymayi planlıyorum şu an. Bugün dersim yok evdeyim. Zayiflarsam çok mutlu olacağıma kendimi inandiriyorum. Sen nasılsın Ekim bacım
kabak detoksunu ben sabah akşam kabak yeniyor diye biliyordum baktım da öyle değilmiş afedersiniz. Öğle sebze akşama da et var hep ama yağ yakıcı bi yoğurt kürü de verdi ona taze nane arıyorum şimdi bulamıyorum amaDetoksta aynı 3 gün yapılıyor.
Diğer sebzelerde yenilecekseçok iyio zaman ..
Kesinlikle deneyeceğim Seher Akgül' ü YouTube den takip ediyordum instaya da ekledim güvendiğim bir hanım...Hocam dene bu detoksları kesi faydası oluyor bunların.
Sabah normal kahvaltı yapıyorsunuz,öğlen 1 kabak akşam bir kabak 3 gün böyle devam ediyor.kabak detoksunu ben sabah akşam kabak yeniyor diye biliyordum baktım da öyle değilmiş afedersiniz. Öğle sebze akşama da et var hep ama yağ yakıcı bi yoğurt kürü de verdi ona taze nane arıyorum şimdi bulamıyorum ama
Bende youtube'dan gördüm onu,tarifleri güzel oluyor.Kesinlikle deneyeceğim Seher Akgül' ü YouTube den takip ediyordum instaya da ekledim güvendiğim bir hanım...
Tarçınlı kahve, limon elma detoksu cebimde artık
Merhaba canimmerhabalar hanımlar
neler yapıyorsunuz bakem?
Tabi ki söylerim canım...Günaydın canim
Cok gecmis olsun cocuklarina
Konusursan selam söyle ablacim
Günaydin canim
Şifa olsun bütün toksinler gitsin inşallahBende youtube'dan gördüm onu,tarifleri güzel oluyor.
Dukan çayı yaptım şimdi biraz soğusun içeceğim .
UYmarım hocam biraz daha hafifleyrlim demiŞifa olsun bütün toksinler gitsin inşallah