- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Cuk oturdu ablaayy ne desem diye bir durdum aklıma ilk gelen cümleyi yazmaya karar verdim akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş sözünü sen bu duruma uydur gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuk oturdu ablaayy ne desem diye bir durdum aklıma ilk gelen cümleyi yazmaya karar verdim akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş sözünü sen bu duruma uydur gitsin
Bu bebelerin garezi bizeGunaydin. Gece bebek uyutmadi sabah zombi gibi kalktim. Okula da gec kalcaz gibi hazirlanmaya baslicaz. Gun icinde dünkü menu sporu atcam
o kahveye h.cevizi yağı da tereyağı da katıp içenler var ben bir kere denedim baktım bana göre değil içemiycem , hindistan cevizi yağını da kurabiye v.s. yaparken kullandım zayi olmasın diye :)o zaman haftaya yağ alaym
Hayırdır inşallah...ekşinsiz yaşayamaz oldukGünaydın kızlar sabah sabah aksiyonlu bir güne uyandım
Hemen alsana başla sabahtano zaman haftaya yağ alaym
Cuk oturdu abla
Tereyağlı olanıda gördümde nasıliçilir acaba,tereyağı hiç yemediğim için kokusuna bile tahammülüm yok yani.o kahveye h.cevizi yağı da tereyağı da katıp içenler var ben bir kere denedim baktım bana göre değil içemiycem , hindistan cevizi yağını da kurabiye v.s. yaparken kullandım zayi olmasın diye :)
26 lık çıtır kıdemlim ne yapan nasılsınHayırdır inşallah...ekşinsiz yaşayamaz olduk
Velinin biri pilav gününü bugün sanıp pilav yapmış çocuklara ama daha 2 haftası varHayırdır inşallah...ekşinsiz yaşayamaz olduk
Kilo vermenin gözü kör olsun sevmediğim şeyleri yedirdi bana hepŞimdide dukan çayını hazırlayacağım birde bunu deneyim bakalım ün içinde içilecekmiş ne bulursam deniyorum artık
bence de h.c. olan daha en azından güzel koktuğu için içmesi daha kolay , tuzsuz kahvaltılık tereyağı konuyor kokusu çok olmuyor hiç tereyağı yemeyene kahvede içmesine de gerek yok şükür h.cevizi yağı var :)Tereyağlı olanıda gördümde nasıliçilir acaba,tereyağı hiç yemediğim için kokusuna bile tahammülüm yok yani.
H.cevizi yağı tadı gene çok iyi rahat içiliyor.
Sabah filizle yazistik çocukları hastaymış onun da ..Minik kızıyla oğlu...( Allah şifa versin) çok selam söyledi hepinize.Bu bebelerin garezi bize
Gününü şaşırmış belli olsun ya pilav yenir nasılsa.Velinin biri pilav gününü bugün sanıp pilav yapmış çocuklara ama daha 2 haftası var
Ben yiyorum mesela k.bahar havuş brokoli haşlayıp yiyorumiyi oluyor.Kilo vermenin gözü kör olsun sevmediğim şeyleri yedirdi bana hep
Ben birde kahveyle hiç aram yoktur şimdi hersabah aç karnına içiyorum severek alıştım herhalde.bence de h.c. olan daha en azından güzel koktuğu için içmesi daha kolay , tuzsuz kahvaltılık tereyağı konuyor kokusu çok olmuyor hiç tereyağı yemeyene kahvede içmesine de gerek yok şükür h.cevizi yağı var :)
Hocam görüşürsen filizeselamlarımı iletiver olurmu,çocuklarada çok geçmişler olsun.Sabah filizle yazistik çocukları hastaymış onun da ..Minik kızıyla oğlu...( Allah şifa versin) çok selam söyledi hepinize.
Dere otu kereviz enginar bunları ağzıma sokmazdim şuan bayılarak yiyorumBen yiyorum mesela k.bahar havuş brokoli haşlayıp yiyorumiyi oluyor.
günadın kızlar günaydın kaptanım nasılsınız? Bu hafta diyette hep abak yemeğim var öğleleri. Kabak yemekten bıktım vallahi.Maviş takımım
askrhpozitif @limonlutarcinlikek @sulisim L LADY VEGA @Aijoi @dolunaydagel
Arkadaşlar iki gün kaldı cumaya. Lütfen menülere ve sporlara dikkat edelim. Bu iki gün kaçamak yapmayalım
Zipzip- @aypare ackerman @sardunya1038
Adımlara devam kızlar ✌
Dereotunu salata kullanıyorum güzxel oluyor bol yeşillikli flan.Dere otu kereviz enginar bunları ağzıma sokmazdim şuan bayılarak yiyorum
3 günlük kabak detoksu demi geçen haftalarda bende yaptım iyi oluyor.günadın kızlar günaydın kaptanım nasılsınız? Bu hafta diyette hep abak yemeğim var öğleleri. Kabak yemekten bıktım vallahi.