Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nohutlu canım okul sermayesine para atma derdinde canım işte öğretmene de ulaşamıyorumIsitir yersiniz pilav gunu ne ayrica ya nohutlu mu nohutsuz mu
Günaydın ablacim
Profitorolu gomuyordum galiba o ara kalmisNorth River dun adimi paylastinda menüyü unuttun mu
Profitorolu gomuyordum galiba o ara kalmis
günaydın gülümGünaydın ablacim
hazır mıydı sen mi yapmıştın :)Profitorolu gomuyordum galiba o ara kalmis
Afiyet olsun canimMenu
Sabah
2 dlm tbugdaydan tost
1 kapya
1 kk pwynir
Aksam(17:30)
2yk makarna
4yk et sote
Salata
1 bardak ayran
3 top profitorol
Kahve
Su: 2 lt Zipzip-
Esim yapti ablahazır mıydı sen mi yapmıştın :)
ayy ne güzel kendileri çözmüş sana niye sorsunlar öyle karar vermiş bir de yapmış hanımlar , sen de kaşığını al git okula :)Başka bir veliye sormuş oda yarın demiş oda yapmış daha dün konustuk tarihide belirttim insan başkasına soracağına bana bir sorar
Günaydın canimGunaydin. Gece bebek uyutmadi sabah zombi gibi kalktim. Okula da gec kalcaz gibi hazirlanmaya baslicaz. Gun icinde dünkü menu sporu atcam
ayy doğru ya senin kociş pastane işindeydi , güzel yapmıştır , ev yapımı sayılır içine gerçek şeker koymuştur zaten ,afiyet şifa olsun bol enerji olsun gülümEsim yapti abla
Benlik birşey yok abla kadına yazık oldu öğretmen bugün kabul etmemiş pilavı ne yapacak o kadar pilaviayy ne güzel kendileri çözmüş sana niye sorsunlar öyle karar vermiş bir de yapmış hanımlar , sen de kaşığını al git okula :)
bazı insanlar gerçekten insanı yoruyor be gülüm çok sinir olmamaya çalış
günaydın gülüm , desene şimdi koşturmaca tam gaz başladı kolay gelsin sana , telaş yookk eni sonu yetişirsiniz gülümGunaydin. Gece bebek uyutmadi sabah zombi gibi kalktim. Okula da gec kalcaz gibi hazirlanmaya baslicaz. Gun icinde dünkü menu sporu atcam
ayy ne desem diye bir durdum aklıma ilk gelen cümleyi yazmaya karar verdim akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş sözünü sen bu duruma uydur gitsinBenlik birşey yok abla kadına yazık oldu öğretmen bugün kabul etmemiş pilavı ne yapacak o kadar pilavi
o zaman haftaya yağ alaymBen ne dedim sana o yağ katılac ak demedimmi boşa içiyorsun yağı katmadıysan