- 30 Kasım 2014
- 28.441
- 125.288
Geçmiş olsun canımevet kaptanım... çok ağrım var..
midemde bulanıyor... gronolamı zor bitirdim
su bile içesim yk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımevet kaptanım... çok ağrım var..
midemde bulanıyor... gronolamı zor bitirdim
su bile içesim yk
AijooMaviş takımım
@askrhpozitif @limonlutarcinlikek @sulisim @LADY VEGA @Aijoi dolunaydagel
Arkadaşlar iki gün kaldı cumaya. Lütfen menülere ve sporlara dikkat edelim. Bu iki gün kaçamak yapmayalım
Zipzip- aypare ackerman @sardunya1038
Adımlara devam kızlar ✌
bebeyim geçmiş olsunölüyorum ağrıdan
yerde sürünecem birazdan
Tarcinli kahve mi gobek eritiyor. Oyleyse nasil iciyorsunuz ac karna miİç mutlaka faydasını 1 haftada filan göreceksin göbekten bile fark ediyorsun hemen
Günaydın...bol şimşekli yağmurlu bı güne uyandık...sağlıklı mutlu huzurlu geçsin
Günaydın canlar
Herkese gunaydin
Günaydın güzel takımın güzel insanları .
Günaydın
Günaydınlar hanımlar miss ve filizneden gittiler ki acaba üzüldüm şimdi.
Gunaydin herkese aksam cok kotu birsey yapip profitorel yedim ama bu iki gun telafi edecegim mutlaka
Günaydın kizlarGünaydın canım bende iyiyim sınavlarımi verdim kafam çok doluydu üç ay boyunca şimdi rahatım. Şimdi dosyanın hazirlanmasini bekliyorum. Siz neler yapıyorsunuz görüşmeyeli ?
Günaydın kalanlarla yola devam o zman sen kimsin canım tanıyamadım
Günaydın canım evet tanismadik
Günaydın kıslar
Günaydın kizlarGünaydın kızlar
Geçmiş olsunölüyorum ağrıdan
yerde sürünecem birazdan
Gunaydin herkese
günaydın kızlarrr
Günaydın kızlarMaviş takımım
@askrhpozitif @limonlutarcinlikek @sulisim @LADY VEGA @Aijoi dolunaydagel
Arkadaşlar iki gün kaldı cumaya. Lütfen menülere ve sporlara dikkat edelim. Bu iki gün kaçamak yapmayalım
Zipzip- aypare ackerman @sardunya1038
Adımlara devam kızlar ✌
Yağ yakıyor sabahları aç karnına içiyorum piştikten sonrada fincana 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı katıyorum.Tarcinli kahve mi gobek eritiyor. Oyleyse nasil iciyorsunuz ac karna mi
OO çok hızlısın abla. Benim kilodan çok gitmiyor ama göbeğim gitti hatta karnımın kası çıkmaya başlamışYağ yakıyor sabahları aç karnına içiyorum piştikten sonrada fincana 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı katıyorum.
Kahvaltı ve akşam yemeğinden yarım saat önce içiyorsunuz.
4 kilo verdim bu arada.
11 ye yetisebilecek misin hava yagisli ankaranin bir ucundq sen digerinde ben
Kilo takintim var biraz zor kilo alirim gibi 60 i gördüğümde basliyorum diyete
Ben bugun geleyim size 11 de sizdeyim
Günaydin canim
Günaydın canim hayirli olsun ehliyetin simdiden
Sol alttaki ayaginin digerini kaldirmaya enerjisi olmayan ben
Beslenme ayni mıydi yoksa diyetle destekleyerek mi gitti 4kgYağ yakıyor sabahları aç karnına içiyorum piştikten sonrada fincana 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı katıyorum.
Kahvaltı ve akşam yemeğinden yarım saat önce içiyorsunuz.
4 kilo verdim bu arada.
Bendede göbek gitmeye başladı fark ediyor zaten,giyemedüim kot vardı giyiyorum şimdi.OO çok hızlısın abla. Benim kilodan çok gitmiyor ama göbeğim gitti hatta karnımın kası çıkmaya başlamış
Beslenmeyede dkkat ett,m aslında,sabahları 2yumurta yedim lor peyniri aldım üzerine çörek otu atıyorum.Beslenme ayni mıydi yoksa diyetle destekleyerek mi gitti 4kg
Günaydın canimgünaydın kızlarrr
Günaydın canimGünaydınlar herkese
Günaydın canimGünaydın kızlar
Gecmis olsun canim
9 da ciksaydim her türlü yetisirdim ama simdi yetisemem11 ye yetisebilecek misin hava yagisli ankaranin bir ucundq sen digerinde ben
Kaptanım hep merak ediyordum kilo verme sürecine kaç ile başladın kaç kilo verdin bir de boyun kaç bütün bilgilerimi günceller misin lütfenöyle de iste ekmekten vazgecemiyorum
Benim bu kiloda olmam mucize galiba
11 ye yetisebilecek misin hava yagisli ankaranin bir ucundq sen digerinde ben
Sol alttaki ayaginin digerini kaldirmaya enerjisi olmayan ben
Hemşerilerim özledim angarayıııGünaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Gecmis olsun canim
9 da ciksaydim her türlü yetisirdim ama simdi yetisemem
Simdi neredesin abla , ben gitsem hic ozlemem gibi geliyorHemşerilerim özledim angarayııı
İstanbuldayım maalesef iş durumları burada,ileride terk edeceğiz kısmetse yaşanmıyor artık burada.Simdi neredesin abla , ben gitsem hic ozlemem gibi geliyor
Evet pahali bir sehir kalabalik ,trafikte cabasi . Herkese kolaylik versinİstanbuldayım maalesef iş durumları burada,ileride terk edeceğiz kısmetse yaşanmıyor artık burada.