- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
Benim bebelere babalari kitap okuyo ben de karanlik(cocuklar gormesin beni diye )mutfakta yuruyus yapiyorumŞuan 2.80 yatıyorum bende
Alan dar basim dondu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bebelere babalari kitap okuyo ben de karanlik(cocuklar gormesin beni diye )mutfakta yuruyus yapiyorumŞuan 2.80 yatıyorum bende
Ben yerimde sayarak tamamlıyorum lakin henüz daha o ilham gelmediBenim bebelere babalari kitap okuyo ben de karanlik(cocuklar gormesin beni diye )mutfakta yuruyus yapiyorum
Alan dar basim dondu
turp otu egeye özgü yeşil bir ot. haşlanıyor sonra limon, sarımsak ve zeytinyağla soslanıyor. çok doyurucu ve lezzetlidir. özellikle her türlü et yemeğinin ve makarnanın yanında süper oluyorBenim baldirlarim cok aciyo yuruyunce tamamlarsam aferin dicem kendime
Afiyet olsun
Afiyet olsun kaptanim turp otu nedir?
Neden kabiz oluyorsun gun kurusu yesen gunde 1 2 tane kaptanim
Yerinde sayinca oluyo muBen yerimde sayarak tamamlıyorum lakin henüz daha o ilham gelmedi
Off zor ya allah kolaylik versinturp otu egeye özgü yeşil bir ot. haşlanıyor sonra limon, sarımsak ve zeytinyağla soslanıyor. çok doyurucu ve lezzetlidir. özellikle her türlü et yemeğinin ve makarnanın yanında süper oluyor
canım bende çocukluktan beri var var bu kabızlık. anlamadım gitti. dün form çayın hatırına çıktı. ama hergün de form çay içeçem ki. bugün afedersin nazlıydı yine. beraberinde karında şişlik de yapıyor. ödeme de oluyor.
Gecmis olsun canimSelamlar herkese
Rahatsızlığım nedeniyle bütün düzenim şaştı
Sabah 6 da ağrılara dayanamadım ilaç almam gerekti . Öncesinde 1 dilim ekmek yedim süzme yoğurt ile
Kahvaltı 13.30
1 yumurtadan omlet
2 tane zeytin
1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı
1 dilim tam buğday ekmek
Akşam yemeği 17.00
2 dilim tam buğday ekmeği
3 küçük parça fırında tavuk göğsü
Saat 19.00 gibi 1 tane cennet hurması Zipzip- @Filiz16
Kaptan demene gerek yok ya nasil ne demek istersenZipzip- cim sana da kaptanim mi dememiz gerek ? :) acaba yasin kac?
Hic teli elinden birakmiyor musun? Ya soruyorum cunku sasiriyorum hep cevap vermene
Afiyet olsun canim
Anladim canim insallah hayatta istediklerin olur cok pozitifsinGecmis olsun canim
Kaptan demene gerek yok ya nasil ne demek istersen
32 yasindayim bekarım çalışmıyorum
Afiyet olsun canim
Yerinde sayarak da tamamlayabilirsin canımaskrhpozitif vallaha 5000 oldum :) hadi kalk sende
Teşekkür ederim canımAnladim canim insallah hayatta istediklerin olur cok pozitifsin
İnşallah bende görürüm bakalim dayanabilecek miyimSüt kan şekerini oynatıyor İnsülin drenci oluşturmak amac zaten burada ben faydasıni çok gördüm 2 saatte eli ayağı titreyen ben saatlerce aç kalabiliyorum artık
Listede misin14 aralik sali menum
9.30
2 parca ispanakli borek
Cay
13.00
4 parmak kalinliginda karisik tost
Ara
1 hazir kurabiye
3 badem
3 kaju
3 kuru uzum
Cay
19.30
4 kasik ispanak
1 kase yogurt
2 lokma lahmacun
Yatana kadar 3 l su
Adim sayimi sonra ekleyecegim insallah tamamlayacagim.
Oluyor canım sayıyor bileklik adımlarıYerinde sayinca oluyo mu
Off zor ya allah kolaylik versin
askrhpozitif vallaha 5000 oldum :) hadi kalk sende
tarçınlı portakal yiyorum şimdi. sırf lif olsun diye.Onu bende çözemedim bir turlu canım çok sorun olursa sinemakiyi ogutup baharat olarak kullaniyordum