- 30 Kasım 2014
- 28.415
- 125.104
afiyet olsun tatlımSabah yok
Öğle yok
Akşam 4 ızgara köfte 2 dilim ekmek salata 1 muz
Su 1.5 lt
Spor
Zipzip- @Filiz16 60kiloyum
Eki Görüntüle 2970056
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun tatlımSabah yok
Öğle yok
Akşam 4 ızgara köfte 2 dilim ekmek salata 1 muz
Su 1.5 lt
Spor
Zipzip- @Filiz16 60kiloyum
Eki Görüntüle 2970056
valla wc için yedimBen de pirasa yapacağım daha saat 5 olmuş
Aklım mantığım almiyor bu olanı almayacakta kaptanım@Mevsim_bahar83 niki bu canim
Gelirler insallah kafalarini dinlesinler
geçmiş olsun canım.Bir mide krampı yaşadım ki ne siz sorun ne ben söyleyeyim düşüp kalicam sandim
Canim senin yazdiginda okuldaydim. Nasil yapiliyor? Evimde var cubuk tarcin. Ama sen kabuk yazmissin. Ayni sey mi? kaynayan suya cubuk tarcin mi atiliyor?Kabuk tarcın çayı iç canım. Akşama protein salata gibi yersen
Aa bilmiyordumKızlar belki biliyorsunuzdur akşam geç saatlerde acikirsaniz dişlerinizi fırçalayın
Yok canım bu yenmiyorÖne gerçekten yeniyor mu ne işe yarıyor
Gelirler canim yeni yilda aramizda olurlarAklım mantığım almiyor bu olanı almayacakta kaptanım
Ben yiyemedim saatim gectivalla wc için yedim
Ay inşallah vallahi temcit pilavı gibi aynı şeyi söylüyorum kendime gelirler gelirlerGelirler canim yeni yilda aramizda olurlar
Sağol kaptanımgeçmiş olsun canım.
gideni döverim artıkBen daha gitmedim
Daha kalmadı sanırım gidecek eğer gidecek varsa ya şimdi söylesin yada sonsuza kadar sussun yoksa itirazı kabul edilmeyecegideni döverim artık
Kaptan benide dovsene daha 5400 adimdayimgideni döverim artık
gideni döverim artık
evet canım. 1 kabuk tarçının üzerine sıcak su dök. 6 dk falan bekle. onu iç. kan şekerşnşi dengeliyor.Canim senin yazdiginda okuldaydim. Nasil yapiliyor? Evimde var cubuk tarcin. Ama sen kabuk yazmissin. Ayni sey mi? kaynayan suya cubuk tarcin mi atiliyor?
Aa bilmiyordum
Ben gece acikinca marul, salatalik gibi su orani yuksek besinler yenmesi uygun diye biliyorum
döverim valla acımamKaptan benide dovsene daha 5400 adimdayim
Tamam canim okula gotureyim cok yemeye duşunce yaparimevet canım. 1 kabuk tarçının üzerine sıcak su dök. 6 dk falan bekle. onu iç. kan şekerşnşi dengeliyor.
Ay bugün adımları tamamen unuttum ben ya yemek işi de plansız olduKaptan benide dovsene daha 5400 adimdayim
Bu kadar karbonhidratin ustune yarin gelsin artilar14 aralik sali menum
9.30
2 parca ispanakli borek
Cay
13.00
4 parmak kalinliginda karisik tost
Ara
1 hazir kurabiye
3 badem
3 kaju
3 kuru uzum
Cay
Aksam
4 kasik ispanak
1 kase yogurt
2 lokma lahmacun
Yatana kadar 3 l su
Adim sayimi sonra ekleyecegim insallah tamamlayacagim.