- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Gidicem dedin canimBen daha gitmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidicem dedin canimBen daha gitmedim
Ben 5 aydır böyle besleniyorum 16 saat açlık 8 saat yeme canım güzel oluyor.Tutar inşallah. Bende 19.00 itibariyle fermuari cektim. Artik 16 saat aclik deneyecegim.
Bende aksam yemegi sonrasi hic bir sey yemeyip sadece sut cay kahve ile gecirdigim zamanlar oldu. Ama simdi sütte olmicak ve saate dikkat etmeye caliscam. Bir deneyeyim bakalımBen 5 aydır böyle besleniyorum 16 saat açlık 8 saat yeme canım güzel oluyor.
Ard arda olunca insan öyle düşünüyor ister istemezBenden yana herkese hakkım helaldir. Ama kendimi garip hissettim ne yalan soyliyim planli gidişler gibi. İnşallah çok mutlu olun.
Ne diyelimArd arda olunca insan öyle düşünüyor ister istemez
Süt kan şekerini oynatıyor İnsülin drenci oluşturmak amac zaten burada ben faydasıni çok gördüm 2 saatte eli ayağı titreyen ben saatlerce aç kalabiliyorum artıkBende aksam yemegi sonrasi hic bir sey yemeyip sadece sut cay kahve ile gecirdigim zamanlar oldu. Ama simdi sütte olmicak ve saate dikkat etmeye caliscam. Bir deneyeyim bakalım
Nolur sayfaya yaa nazar mi değdi ne okuyalım bariFiliz
Misshayalet
Mevsimbahar
F Frozen01 niki bu canimNolur sayfaya yaa nazar mi değdi ne okuyalım bari
E Elif_Eylul M MissHayaLet M Mevsim hep bahar
Cordelia
Seviliyorsunuz kızlar düşmanları sevindirmeyin dönün yuvaya lütfen Zipzip- üzmeyin nolur
Her an gidebilirim diyorsunBen daha gitmedim
Her an gidebilirim diyorsun
Suzmam sustukça gidiyorsunuz senin derdin ne söyle bakım kuzummmm anlat bakımmm yavrummmm
Dert mi o da ne yeniyor mu tarif versene yaparım ev deSuzmam sustukça gidiyorsunuz senin derdin ne söyle bakım kuzummmm anlat bakımmm yavrummmm
Çevir kazı yanmasın tarifim var yicen miDert mi o da ne yeniyor mu tarif versene yaparım ev de
Susmak en iyisi sanırım canım vardı r bir bildikleriniNe diyelim
Ay yookkkk ben yitiksifaya başladım kuzum almimmÇevir kazı yanmasın tarifim var yicen mi
Aleyküm selamHerkese selam canlarım gün boyu doğru düzgün telefonu alamadım elime, bir selam vereyim dedim gece gecmisi okuyup adım menü bildireceğim
Selam canimHerkese selam canlarım gün boyu doğru düzgün telefonu alamadım elime, bir selam vereyim dedim gece gecmisi okuyup adım menü bildireceğim
Okuma okuma yaprak dökümü takım kalmadı cumaya kilo verecekHerkese selam canlarım gün boyu doğru düzgün telefonu alamadım elime, bir selam vereyim dedim gece gecmisi okuyup adım menü bildireceğim
Öne gerçekten yeniyor mu ne işe yarıyorAy yookkkk ben yitiksifaya başladım kuzum almimm