- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Afiyet olsun canımIyi akşamlar arkadaşlar
Sabah 10.30
2 yumurta 10 siyah zeytin yarim.domates
13.bir dilim pizza
15 sade türk kahvesi
17.30
1 kaşık şehriye pilavı 1 kaşık et sote salata
10.30 çay
22.yeşilçay
3lt su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımIyi akşamlar arkadaşlar
Sabah 10.30
2 yumurta 10 siyah zeytin yarim.domates
13.bir dilim pizza
15 sade türk kahvesi
17.30
1 kaşık şehriye pilavı 1 kaşık et sote salata
10.30 çay
22.yeşilçay
3lt su
Peki aplaSaf ve şeytan
İsmi mi değişti tozlu bir şey değildi ama ...Abla sabah konusmustun sanki
Eveet baktim ara tatile tam 6 hafta var tam kilo vermelik zaman.Tatlım sen de mi öğretmensin
Biz sabah tanıştık mi kuzumEveet baktim ara tatile tam 6 hafta var tam kilo vermelik zaman.
Yok sabah tanismadik. Ama benden baska yeni gelen bir ogretmen daha vardi sanki gecmisi okurken gozume carpmistiBiz sabah tanıştık mi kuzum
Bugün kimle konustuysam hep öğretmen çıktı ...eyvaaaah durumlar vahim dedim.
Iyi geceler kizlar
Gecmise sabah bakacgaim
İyi geceler kizlariyi geceler kızlar çok uykum geldi
O zaman tanışalım canım..Yok sabah tanismadik. Ama benden baska yeni gelen bir ogretmen daha vardi sanki gecmisi okurken gozume carpmisti
Ya sana abla abla diyorlardı ben de yaşın büyük zannettim sen de bana abla de bari ben 35 yaşındayımO zaman tanışalım canım..
26 yaşında iki çocuk annesi bir öğretmenim.
Antalya'da yaşıyorum. Geçen yıl Bursa/ Gemlik' teydim. Branşım Edebiyat canim...
Aslen Gaziantepliyim
Saygılarından diyorlar şekerim...Boş ver sen abla demeye devam et bitanemYa sana abla abla diyorlardı ben de yaşın büyük zannettim sen de bana abla de bari ben 35 yaşındayım
Bitaneeeeem canım hoş geldin...
Aaa hoşgeldin
Hahaha çok tatlısınSaygılarından diyorlar şekerim...Boş ver sen abla demeye devam et bitanem
Cok memnun oldumO zaman tanışalım canım..
26 yaşında iki çocuk annesi bir öğretmenim.
Antalya'da yaşıyorum. Geçen yıl Bursa/ Gemlik' teydim. Branşım Edebiyat canim...
Aslen Gaziantepliyim
O senin tatlılığın canım benimHahaha çok tatlısın
Ya sana abla abla diyorlardı ben de yaşın büyük zannettim sen de bana abla de bari ben 35 yaşındayım
Ay ne güzel...atandigim ilk yıllarda hem Türkçe hem edebiyat derslerine giriyordum. Sonra sen 1283' sün dediler alanlarımızı ayırdılar canım...hoş geldin aramıza...bebelerini sağlıkla büyüt inşallah.Cok memnun oldum
Ben de 35 yasinda 2 Cocuk annesiyim. Malatya da yasiyorum.
Bransimiz yakinmis benim de Turkce