- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
Aa bwn de ogretmenim memnun oldum meslektaşimAz yağlanmış, bayan öğretmenden satılık bir ben varım ... Tatlım kimse beni almadı sen iyisin gene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa bwn de ogretmenim memnun oldum meslektaşimAz yağlanmış, bayan öğretmenden satılık bir ben varım ... Tatlım kimse beni almadı sen iyisin gene
Saf ve şeytanHep gül inşallah...bazen safliğimdan bazen şeytanliğimdan komik hallere düşüyorum. Ben de halime çok güldüm
Yok artık bugün kaç öğretmen arkadaş oldu ...Aa bwn de ogretmenim memnun oldum meslektaşim
Yok kuzum kaptanlık yarışını 60kiloyum kazandı en çok kiloyu sen verdiğin için seni kendi takımına aldı canımAma oyle yaziyo tam her seyi okuyamadim ama etiketlediginde oyle yazmissin kaptanim
Canım ayrıldığımıza üzüldüm inşallah yine aynı takımda oluruz ilerdeTamam anladim
O kadar calismama ragmen sen gonderdin sandim birden cok uzuldum kaptanim kusuruma bakma fesang
Ben deeee çakAa bwn de ogretmenim memnun oldum meslektaşim
Davetsiz misafir en bi sevdiğimDoğruysa dogru diyin benimkisi doğru
Bu daha iyiymis ablaAkşamlar kış günü kısa canım...gece gelmeden uyuyanlar çok ...o yüzden direkt Allah rahatlık versine geçiş yapıyoruz.
Olayı bilmiyorum ama olabilirBir fit irkekte sizdemi var
Ask napıyon cınım ben bugün yeniden yitik şifaya başladımBu daha iyiymis abla
Sen kesin Fransız vatandaşısın bizi kekliyorsunOlayı bilmiyorum ama olabilir
Napim canım valla ben daha başlayamadim yaAsk napıyon cınım ben bugün yeniden yitik şifaya başladım
Yok kız niye kekleyeyimSen kesin Fransız vatandaşısın bizi kekliyorsun
Çok geçmiş olsun canım benim ilaçlarla tez iyilessin minnak kuzuHümayi doktora getirdim antibiyotik kulak iltihabı dedi doktor antibiyotik baslayacakmisiz
İnşallah canım keşke geçen hafta verseydi daha çabuk iyilesirdikÇok geçmiş olsun canım benim ilaçlarla tez iyilessin minnak kuzu
Gecmis olsun canım kaç yaşında kızın?Hümayi doktora getirdim antibiyotik kulak iltihabı dedi doktor antibiyotik baslayacakmisiz
tamam söz fransa çikilotları istemicem de hele kimse görmezYok kız niye kekleyeyim
meşgul müydü ki canım acaba. bazen sonra görsen de aramayı unutuyorsun.Biz annem kv hepimiz ayni mahalledeyiz cok yakiniz. Bugün aradim açmadi geri de dönmedi. Pazara bile gidemedim
Kız nasıl oturayım kendime ayıracak yarım saat bulsam şükrediyorumE Elif_Eylul M MissHayaLet
Anam yarın geleceğmiş kesinleşti bu seferde ban kalkayım sizin gibi
Ayşe abla dikkatimi çekti sen anam gibi oturmuyorsun ayseler hep aynı demekki anca iş güç
Biraz daha evi temizlemem gerek
Çocuklar iyi olsun canım başlarsın tekrar sıkma canınıNapim canım valla ben daha başlayamadim ya
Bizde de hep öyle oluyor soğuk algınlığı ilacı veriyor 1 hafra sonra daha beter halde hastaneye gidiyoruzİnşallah canım keşke geçen hafta verseydi daha çabuk iyilesirdik