- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Bende hep soldanAa ben hep solumdan kalkarım kıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hep soldanAa ben hep solumdan kalkarım kıs
Çok şükür....Dua et gormedim seni
Hiç keyfim yok bugün ilaç aldım uyudum uyuyacağım bugünlük boyle Olsun11 bindeyim bende
AY cok güldüm abla yaaa cocuklar bana bakiyoBir baktım 2022 Haziran annelerindeyim...
Nasıl girdim anlamadım ki...bildirimleri izlerken navigasyon yanlış yere götürmüş...bir arkadaşa bakıp çıkacağım diyemedim tabi utancımdan....Var ya tam bir Muhittin abi gibi hissettim o an
Az yağlanmış, bayan öğretmenden satılık bir ben varım ... Tatlım kimse beni almadı sen iyisin geneAaa simdi anladim Beni sen almissin
Çok şükür estagfurullah abla neden özür diliyorsun uzun zamandır yoktun bilemezdin ki üzülme senDe meee çok üzüldüm. Geçmişler olsun canım...ben şakasına annengil nasıl demiştim...iyi ki demişim. Rabbim acil şifalar versin. Çok şükür daha iyi o zaman... ya özür dilerim şakaya vurdum kusura bakma.
AhahahahaCanım annen sana yakınsa gelse bir kaç gün kalsa destek olsa sende birazcık dinlensen keske
Evet ya ben yanlis anlamisim kusura bakmayin
Niye güldün kısAhahahaha
Hassas konularda şaka da ne bileyim ...baltayı taşa vurdum birazcık...sağ ol canımÇok şükür estagfurullah abla neden özür diliyorsun uzun zamandır yoktun bilemezdin ki üzülme sen
Biz annem kv hepimiz ayni mahalledeyiz cok yakiniz. Bugün aradim açmadi geri de dönmedi. Pazara bile gidemedimNiye güldün kıs
Şaka mı bu gerçekten sebep neydi ki niye açmamışBiz annem kv hepimiz ayni mahalledeyiz cok yakiniz. Bugün aradim açmadi geri de dönmedi. Pazara bile gidemedim
Afiyet olsun canım suyunu artır senin enaz 2bucuk litre su icmen gerekiyor aslinda 3 amaMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay
İki dilim ekmek
Öğle
Mercimek çorbası
Akşam
Fırında patates
Köfte
Yeşil soğan
İki dilim ekmek
Su 1.5 litre spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenumu yazayim
Sabah 9.30 civari asagidaki tabak
Oglen 12.30
1 kare tost ekmegi karisik tost+cay
Ara
Sade turk kahvesi
Aksam 19.00
2 dilim iskenderin sadece eti
1 tabak yesil salata
3 kasik yogurt
3 catal patlican salata
1 catal sutlu tatli
Yatana kadar 3 l su
Sporumu ekledim kaptanlarim
E Elif_Eylul Zipzip- 60kiloyum
Hep gül inşallah...bazen safliğimdan bazen şeytanliğimdan komik hallere düşüyorum. Ben de halime çok güldümAY cok güldüm abla yaaa cocuklar bana bakiyo