- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Aynen ya anlamıyorum aslında asıl oluyor bu kadar neyse onu da cozecegimiz günler gelecekZaten o yuzden iyi gidiyorsun dedim ya canim
54 lerdesin daha ödemi cikartirsak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya anlamıyorum aslında asıl oluyor bu kadar neyse onu da cozecegimiz günler gelecekZaten o yuzden iyi gidiyorsun dedim ya canim
54 lerdesin daha ödemi cikartirsak :)
İcebilirsin kahve ama biraz daha erken saate yediye al mesela.Bugün sütlü nescafe içtim sabah
Öğlen için yulaf unu Yogurt karışık meyve tarçın zencefil zerdeçal zencefil attim bide hurma ezmesi ve bi avuç fındık koydum çantama öğlen yerim
Ama akşam 8 den sonra hiç bişi yememeyi planlıyorum
8 den sonra Kahve içilir mi bilmiyorum madamhd
60 görünce yarışmaya girersinDur kız daha 60 görmedim ama benim sabahları çok ödemim oluyor akşam da tatlı yedim
7-8 gibi yiyorum genelde 8 de sonİcebilirsin kahve ama biraz daha erken saate yediye al mesela.
Sağol canımAfiyet olsun kizlar ❤
Sütlü kahve leptini bozar sade içemiyormusun hem sadesi daha tok tutuyor. Sade kahveyi istediğin saatte içebilirsin. Ama sütlü içeceksen en geç 8 olsunBugün sütlü nescafe içtim sabah
Öğlen için yulaf unu Yogurt karışık meyve tarçın zencefil zerdeçal zencefil attim bide hurma ezmesi ve bi avuç fındık koydum çantama öğlen yerim
Ama akşam 8 den sonra hiç bişi yememeyi planlıyorum
8 den sonra Kahve içilir mi bilmiyorum madamhd
Sade de içerim ama Akşam sade şekersiz türk kahvesi içerim o olur degil miSağol canım
Sütlü kahve leptini bozar sade içemiyormusun hem sadesi daha tok tutuyor. Sade kahveyi istediğin saatte içebilirsin. Ama sütlü içeceksen en geç 8 olsun
Yok o kadar görmem daha da yarışmaya girmem iki hafta üst üste kaptan olmak zor60 görünce yarışmaya girersin
Girince kaptan ssçiliyorsunYok o kadar görmem daha da yarışmaya girmem iki hafta üst üste kaptan olmak zor
Yok bana bir yarışma yettiGirince kaptan ssçiliyorsun
Olur olurSade de içerim ama Akşam sade şekersiz türk kahvesi içerim o olur degil mi
Bana da.Neyse ki munecim bana komik atmış yırttık
Günaydın canım@Filiz16 sardunya1038 Wilma11 Zipzip- menekse_kokusu @dolunaydagel @sulisim @Zeynebim2020
Günaydın guzel arkadaşlarım
Eline sağlık Afiyet olsun kaptanım.Krepciiiii geldi haaaaaaanimmmmmm,
Ailenizin krepcisi geldiiiiEki Görüntüle 2960753
İyi halden saldı biziBana da.