- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canımm yiyenlere de afiyet olsunKrepciiiii geldi haaaaaaanimmmmmm,
Ailenizin krepcisi geldiiiiEki Görüntüle 2960753
Günaydın canımGGunadin kizlar tek tek alintilayamadim cok sagolun hepiniz , okuldan kosarak dondum yokus oldugu icin nefes nefese kaldim kilo basa bela
Dün kayısılı yeşilöay içtim iki gün amaWilma11 yediklerine göre eksin güzel canım zaten öyle 2 günde 2 kg yağdan mümkün değil veremezsin anca giden ödemler olur bağırsaklar temizlenir hepsi o.
Ama eksin güzel detoks bencede yapma.. detoksu bırakıp normal yemeye başlayınca bu sefer ya artı geleceksin ya da kilo vermen uzayacak..
İnşaAllah canımGünaydın canim
Günaydın canim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Eksiyle baslaman guzel tebrik ederim canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Cumadan baslayan kacamaklarin etkiside olmustur cumaya eksilerle bekliyoruz
Günaydın canim
Kaçamakla nasil eksi geliyosun ben şok zatenDün kayısılı yeşilöay içtim iki gün ama
Cuma ve cumartesi kaçamagım var (çigköfte krk S. Börek )onlar olmasaydi 71 e inerdim
Eskiden artı gelirdim ama dün çok dikkat ettim
500 ip atladım
Biraz mira pham hareketi yaptım
Ben şimdi cumayı düşünüyorum
4 günde iyi kilo veren var
Ben 4 günde genelde 200-400 gr gidiyo
Nasıl yapmam lazım
Haftasonu detoks felan yapmadım hiç
kaptansin sen örnek olman lazım
Anammmm Sen kaptan , Sen Fittt Sen Yeşillll
Şu an bizim öyle pencereler kapılar ne kadar dayanırsa o kadar iyiyiz yoksa uçacağızÇok lodos var bütün gece uyuyamadım sesten
Sporla dengeledim dün yoktu kaçamakKaçamakla nasil eksi geliyosun ben şok zaten
Neden
Hurmalar tırmalamis
Sobanın sesini çekip atayim sana gümbürdüyoÇok lodos var bütün gece uyuyamadım sesten
AnladimSporla dengeledim dün yoktu kaçamak
Afiyet olsunCumartesi kaynanamlar eşimle oğlumla köydeydiler bize yemeğe geleceklerdi geç geldiler ordan bi gol yedim..
Dün akşamda bazı günahlar işlendi
Sizin orada çatı olmuyor lodos yüzünden demi eşim anlatmişti onlar 8-9 sene bursada yaşadıÇok lodos var bütün gece uyuyamadım sesten
Uçuyor herşey tangir tungur çatıdan ses geliyorSobanın sesini çekip atayim sana gümbürdüyo