- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
Iyi aksamlar yada geceler :)))
Tatlimmmm
Ben şu ara fazla gelemiyorum cnm, beni etiket listesinden çıkar, boşuna yormayim seni
Hiç geçmişe bakamadim, bu özet iyi oldu cnm, sagolasin
Tam yazacakken bisey oldu geri ciktim
Sahgullu taniyodum cok üzüldüm, inanamadimbi ara 9 da beraberdik., 3 e kaptan oluncada hep konusuyorduk
@Li_zigi cok gecmis olsun kuzum
Çok sağol canlarım
Kizlar haftasonu arkadasimla bayagi konustuk, esiyle problemleri var daha dogrusu arkadasim bir mantik gelistirmis o yönde yasiyor.
Bizim sonumuz yok , ben mutlu edemiyorum cocuklarim hasta gibi...Hep problemlerin zihnimizde oldugundan konustum.
Normalde esini cok iyi taniyoruz cok iyi bir insan. Es olarak da iyi,ev isine vs hep yardim ediyor, yemek temizlik , cocuklara kurabiye vs yapiyormus. 2tane cocuklari var ve devamli cocuklar agliyor sebebpli sebepsiz, bu da ikisini ve iliskilerini yipratiyor.
Dinledigim bir psikolog var , hatta biraz beraber dinledik , o videoyu buraya da atacagim.
Esiyle problem yasayanlar ne olur biraz dinlesin, normalde video 3 seri .
Psikologu tanimam , ben de anksiyete ile ilgi bir grupta paylasilmisti öyle tanidim .
Insallah istifade eden olur.
K bakmayin uzun oldu, ama mutsuz anne babanin mutsuz cocuklari oluyor ve cocuklar benim en hassas noktam . Cocuklar mutlu olmali, guzel yasamali.
Neyse iyi geceler
Kizi yeni uyuttum,menumu yazip yaticam cok yorgunum,temizlik,camasir tum gun hareket halindeydim
Kahvalti 11.00
İki dilim peynir
10 zeytin
İki dilim ekmek
Bir yk tahin oekmez ve cay
Aksam 18.00
Bir kucuk tabak menemen
İki dilim ekmej
Bir bardak ayran
2.5 litre su malesef yuruyus yaoamadim uzgunum ama soz haftaici telafi edecegim
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
İyi geceler.
28 kasım menüsü
Sabah ac karna detoks suyu
10.00
Elmali kefirli smotie
Ara kiraz sapi çayı
Öğlen 1 yumurtali salata
15.30
Nescafe
3 hurma
5 findik
17.30(detoks disina ciktim)
3 kofte 1 dilim ekmek yogurt
Misafirle çay içtim. En son 21.45 tarçınlı süt. Suyum az oldu icemedim bugun. 1 lt detoks suyu bitti yine de 2lt toplamda olmuştur
Zipzip- E Elif_Eylul @Zeynebim2020 Cordelia
Afiyet olsun
Günaydın guzel eksi migiGünaydın
Cuma :72,9
Bugün 72.3
-600
2 kg verme hayalim suya düştü
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia fittanne
Sana da geçmiş olsunTeşekkür ederim canım eline emeğine sağlık
Allah rahmet eylesin.
Hastalara da acil şifalar versin rabbim . Banada acil şifalar versin amin. İnşaAllah sadece grip olmuşumdur
Eksin çok iyi migi. 2 kilo vermek istiyorsan detoks yapman gerekirdi ama sen boşver iyi gidiyorsun bozma bu motiveniGünaydın
Cuma :72,9
Bugün 72.3
-600
2 kg verme hayalim suya düştü
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia fittanne
Sağol canımAfiyet olsun
Günaydın filizcanımGünaydın
Günaydın ElifcanımGünaydın kızlar ❤❤❤❤