Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Iyi aksamlar yada geceler :)))

Tatlimmmm 💓💓💓💓

Ben şu ara fazla gelemiyorum cnm, beni etiket listesinden çıkar, boşuna yormayim seni 😘

Hiç geçmişe bakamadim, bu özet iyi oldu cnm, sagolasin 😍
Tam yazacakken bisey oldu geri ciktim

Sahgullu taniyodum cok üzüldüm, inanamadim 😔bi ara 9 da beraberdik., 3 e kaptan oluncada hep konusuyorduk 😔

@Li_zigi cok gecmis olsun kuzum 🌹

Ben de cok üzüldüm , Rabbim merhametiyle muamelede bulunsun.

@Li_zigi sana da cok gecmis olsun.🤗
Çok sağol canlarım 💜🌹

Cordelia Cordelia cumartesi 1.500küsurlerde
Pazar 8.000kisur

Cumartesi icin üzgünum yetistiremedim.
IMG_20211128_232730.jpg

Kizlar haftasonu arkadasimla bayagi konustuk, esiyle problemleri var daha dogrusu arkadasim bir mantik gelistirmis o yönde yasiyor.

Bizim sonumuz yok , ben mutlu edemiyorum cocuklarim hasta gibi...😔 Hep problemlerin zihnimizde oldugundan konustum.

Normalde esini cok iyi taniyoruz cok iyi bir insan. Es olarak da iyi,ev isine vs hep yardim ediyor, yemek temizlik , cocuklara kurabiye vs yapiyormus. 2tane cocuklari var ve devamli cocuklar agliyor sebebpli sebepsiz, bu da ikisini ve iliskilerini yipratiyor.

Dinledigim bir psikolog var , hatta biraz beraber dinledik , o videoyu buraya da atacagim.

Esiyle problem yasayanlar ne olur biraz dinlesin, normalde video 3 seri .

Psikologu tanimam , ben de anksiyete ile ilgi bir grupta paylasilmisti öyle tanidim .

Insallah istifade eden olur.

K bakmayin uzun oldu, ama mutsuz anne babanin mutsuz cocuklari oluyor ve cocuklar benim en hassas noktam . Cocuklar mutlu olmali, guzel yasamali.

Neyse iyi geceler 😘😘

Kizlar haftasonu arkadasimla bayagi konustuk, esiyle problemleri var daha dogrusu arkadasim bir mantik gelistirmis o yönde yasiyor.

Bizim sonumuz yok , ben mutlu edemiyorum cocuklarim hasta gibi...😔 Hep problemlerin zihnimizde oldugundan konustum.

Normalde esini cok iyi taniyoruz cok iyi bir insan. Es olarak da iyi,ev isine vs hep yardim ediyor, yemek temizlik , cocuklara kurabiye vs yapiyormus. 2tane cocuklari var ve devamli cocuklar agliyor sebebpli sebepsiz, bu da ikisini ve iliskilerini yipratiyor.

Dinledigim bir psikolog var , hatta biraz beraber dinledik , o videoyu buraya da atacagim.

Esiyle problem yasayanlar ne olur biraz dinlesin, normalde video 3 seri .

Psikologu tanimam , ben de anksiyete ile ilgi bir grupta paylasilmisti öyle tanidim .

Insallah istifade eden olur.

K bakmayin uzun oldu, ama mutsuz anne babanin mutsuz cocuklari oluyor ve cocuklar benim en hassas noktam . Cocuklar mutlu olmali, guzel yasamali.

Neyse iyi geceler 😘😘

28 Kasım menü

11 .30 iki haşlama yumurta zeytin peynir yeşillik 2 dilim ekmek

Öğle bir muz yarım avuç ceviz

Akşam KV menüsü 19.00
soğan
img_20211128_230252-jpg.2960645
salatasi,
balık fırında üst üste iki gün balık 😌 az karnabahar Zipzip- Zipzip- C _CikiLeta

Kizi yeni uyuttum,menumu yazip yaticam cok yorgunum,temizlik,camasir tum gun hareket halindeydim🙄

Kahvalti 11.00
İki dilim peynir
10 zeytin
İki dilim ekmek
Bir yk tahin oekmez ve cay

Aksam 18.00
Bir kucuk tabak menemen
İki dilim ekmej
Bir bardak ayran

2.5 litre su malesef yuruyus yaoamadim uzgunum ama soz haftaici telafi edecegim

Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
E Elif_Eylul

28 Kasım Pazar

Kahvaltı 13.00
2 dilim ekmekle kaşarlı tost
3-4 küp kaşar
2-3 zeytin

Ara 17.00
1 mandalina
1 küçük trabzon hurması

Akşam 19.30
1 kepçe mercimek çorbası
2 parça tavuk 3 elma dilim patates
Salata yoğurt

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia C _CikiLeta

İyi geceler.
28 kasım menüsü

Sabah ac karna detoks suyu

10.00
Elmali kefirli smotie

Ara kiraz sapi çayı

Öğlen 1 yumurtali salata

15.30
Nescafe
3 hurma
5 findik

17.30(detoks disina ciktim)
3 kofte 1 dilim ekmek yogurt

Misafirle çay içtim. En son 21.45 tarçınlı süt. Suyum az oldu icemedim bugun. 1 lt detoks suyu bitti yine de 2lt toplamda olmuştur

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Zeynebim2020 Cordelia Cordelia

Dun ne yedim.
Sabah
10iki dilim elma
Bir minik armut

11
Biraz sucuklu yumurt
Dom sal
Bir muz
Bir mandalina
3cigköfte

18
2 cigköfte
4kanat
Salata

Su1 kitre
Spor atacagim

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Bugun ne yedim?

Sabah 10
Bir has yum
Bir muz
2dilim tt ekmek

Ara 14
Kahve
Avuc ici kadar k yemis

Aksam 17
Yesil fasulye
Salata
Yogurt
.

Su 1.5litre
Spor atacagim
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun 💕

Teşekkür ederim canım eline emeğine sağlık 😘
Allah rahmet eylesin.
Hastalara da acil şifalar versin rabbim . Banada acil şifalar versin amin. İnşaAllah sadece grip olmuşumdur 😔
Sana da geçmiş olsun 😞
Günaydın
Cuma :72,9
Bugün 72.3
-600🙄🙄
2 kg verme hayalim suya düştü
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia fittanne fittanne
Eksin çok iyi migi. 2 kilo vermek istiyorsan detoks yapman gerekirdi ama sen boşver iyi gidiyorsun bozma bu motiveni :KK66:
Sağol canım 🥰

Günaydın caaaaniimm takım 🤗🤗🤗
Bugün harika şeyler oluyor 🥰
Doğumdan sonra en son ki en bol pantolonum olmuyordu 🥴😀 baya bol bir kottu 😐 inat etmiştim gidip yeni bir kot almadım. Hamilelik kotumu kullandım. Son zamanlarda gıcık oluyordum. Dün akşam bana dar gelen ama aslında bol olan o kota girdim 🥰 bugün de onun şerefine okula onunla gidiyorum 😀😀😀

Hava çok güzel burada ılık yazdan kalma bir hava var dışarıda ♥️♥️♥️

X