- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Afiyet olsun canımBen beslenmeyi öğrendim galiba. Bugün kahvaltıda incir reçeli yedim 2 adet ..
klasik pazar kahvaltısı 2 dilim ekmek. Akşamda çorba tavuk salata yedim. 7 de bıraktım yemeyi. Ben oldum gibi geliyor. 1 saat spor yaptim. Tekrar yapacağım . Hep böyle gider inşallah.
Yiyince 5 nedir ki ben bir tepsiyi yiyebilirim5
5 tane Elmalı kurabiye mi yedin yooohh artık beeeeş taneeee hemde 5555555
Üstünde pudra şekeri var mıydı
Aman ya minik minikti zaten üst üste koysan 10tane olurYiyince 5 nedir ki ben bir tepsiyi yiyebilirim
Kilolari nasil aldigimi anlatmama gerek yok sanirim
Aman ya minik minikti zaten üst üste koysan 10tane olur
Herkes duydu sanirim ben bile duydum o derece yaniDünya alem duysun emi
noldu ki?Afiyet olsun canim kahvalti yok haberi alinca yiyemedin galiba
Eylulun yaptigi minikti ya ondan digerleri büyük göründü benceProfilde çok büyük büyük cikmisti oysaki
Hepimizin aynı yolun yolcusuyduk canım boş yere gelmedi bu kilolarYiyince 5 nedir ki ben bir tepsiyi yiyebilirim
Kilolari nasil aldigimi anlatmama gerek yok sanirim
kim vefat etti canım?Daha iyiyim canim iyi tarafindan bakmaya calisiyoruz , arkasinda colugu cocugu kalmadi anne babasina sabir versin .
Sağol canım.Masallah canim
Olabilir ben el kadar gördüm kurabiyeleriEylulun yaptigi minikti ya ondan digerleri büyük göründü bence
Afferim teyzeme2 saat evde bebe arıyorum seste cikarmiyor masa altına girmiş
Hep boyle devam edersin insallah canimSağol canım.
Menü yazmiyorum. Çünkü çikolata oluyor, tatlı oluyor.. canıniz isterse diye yazmak istemiyorum. 7 olayı çok iyi geldi bana. Şuan koruyorum gibi. Gündüz dürüm de yiyorum tatlı da. Ama abartmıyorum.
Eskiden akşam yeme isteği yoğun oluyordu. Artık geçti şükür.
Neden peki aaa şok oldum
Covitten 35 yasindaymisNeden peki aaa şok oldum
Evet ben de o takimda bulundum bir süre
Covid fln mi
Daha gençti diye biliyorum ben ama