Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben beslenmeyi öğrendim galiba. Bugün kahvaltıda incir reçeli yedim 2 adet ..
klasik pazar kahvaltısı 2 dilim ekmek. Akşamda çorba tavuk salata yedim. 7 de bıraktım yemeyi. Ben oldum gibi geliyor. 1 saat spor yaptim. Tekrar yapacağım . Hep böyle gider inşallah. ♥️
Kırmızı takım Kaptanı olayım seni takımıma Alacam :KK37:

Maşallah canım çok güzel tebrik ederim💕
Bende de eskiye nazaran gelişme var.. eskiden kahvaltıda 1 simit 1 poğaça gömerdim tabi Nutellalar tereyağları havada uçuyordu..
Eşim haftasonu sadece evde kahvaltı yapıyor bu sefer yarım simit yedim kalanı diyete uygun şeyler..
Sadece bu akşam pek olmadı ama eskiden bunun 2 katı yerdim onunla kıyaslayınca iyi hissediyorum 💕

Sağol canım. ❤️♥️❤️♥️
Menü yazmiyorum. Çünkü çikolata oluyor, tatlı oluyor.. canıniz isterse diye yazmak istemiyorum. 7 olayı çok iyi geldi bana. Şuan koruyorum gibi. Gündüz dürüm de yiyorum tatlı da. Ama abartmıyorum.
Eskiden akşam yeme isteği yoğun oluyordu. Artık geçti şükür.
Maşallah kaptanımıza nazar değmesin❤️

Afiyet olsun canım, Ayaklarına sağlık 💕migime iyi bir menü örneği olmadı senin diyetini uyguluyor ya 🤪

Afiyet olsun canım, Ayaklarına sağlık 💕
Eyvah eyvah migi aklıma gelse yemezdim 🤣🤣
Afiyet olsun canım 💕

Gecmis olsun canim 🥺

Afiyet olsun canim 💚

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Günaydın canim gecmis olsun :KK43:

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤
Sağolun kızlar🥰

Afiyet olsun canım, Ayaklarına sağlık 💕migime iyi bir menü örneği olmadı senin diyetini uyguluyor ya 🤪

Afiyet olsun canım, Ayaklarına sağlık 💕
Eyvah eyvah migi aklıma gelse yemezdim 🤣🤣
Afiyet olsun canım 💕

Gecmis olsun canim 🥺

Afiyet olsun canim 💚

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Günaydın canim gecmis olsun :KK43:

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤
Sağolun kızlar🥰

dun geceden beri ne yerdeyim ne gokteyim. 3.takimdan tanirsiniz eski kaptani Gülsah dun gece rabbine,sevdigine kavustu . Koronadan entubeydi iyi olsun diye beklerken dun gece yarisin haberini aldik . Guzel kalbinin iyiliginin bedelini bu dunyada alamadi insallah esas dunyasinda alir cok uzgunum cokk bu kadar genc yasta hic yakismadi boyle gitmek
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 😞

X