- 31 Aralık 2010
- 5.225
- 22.498
Gerçekten çok üzüldümCovitten 35 yasindaymis
Ne diyecegimi bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten çok üzüldümCovitten 35 yasindaymis
ben onunla aynı takımda yarıştım. 9. takımdaydı. sonra başka takıma kaptan olup ayrılmıştı. neden vefat etmiş çok üzüldüm
Kırmızı takım Kaptanı olayım seni takımıma AlacamBen beslenmeyi öğrendim galiba. Bugün kahvaltıda incir reçeli yedim 2 adet ..
klasik pazar kahvaltısı 2 dilim ekmek. Akşamda çorba tavuk salata yedim. 7 de bıraktım yemeyi. Ben oldum gibi geliyor. 1 saat spor yaptim. Tekrar yapacağım . Hep böyle gider inşallah.
Covitten vefat etmis ama baska bilgim yok ben tanismadim hic kendisiyleben onunla aynı takımda yarıştım. 9. takımdaydı. sonra başka takıma kaptan olup ayrılmıştı. neden vefat etmiş çok üzüldüm
Olabilir canimOnun anısına profile siyah kurdele mi koysak?
Maşallah kaptanımıza nazar değmesinSağol canım.
Menü yazmiyorum. Çünkü çikolata oluyor, tatlı oluyor.. canıniz isterse diye yazmak istemiyorum. 7 olayı çok iyi geldi bana. Şuan koruyorum gibi. Gündüz dürüm de yiyorum tatlı da. Ama abartmıyorum.
Eskiden akşam yeme isteği yoğun oluyordu. Artık geçti şükür.
Yok yaaaaE Elif_Eylul kız sen koca el kadar mı Elmalı kurabiye yedin hemde 5 tane boooowww
Afiyet olsun canim ❤Menümü yazayım
Sabah
Sarımsaklı limonlu ve zeytinyağlı avakado
Otlu peynir
Zeytin
Domates ve salatalık
Bir haşlanmış yumurta
İki dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Izgara köfte
Salata
Ayran
Su 1 litre spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia fittanne
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Sarımsaklı limonlu ve zeytinyağlı avakado
Otlu peynir
Zeytin
Domates ve salatalık
Bir haşlanmış yumurta
İki dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Izgara köfte
Salata
Ayran
Su 1 litre spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia fittanne
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Eyvah eyvah migi aklıma gelse yemezdimAfiyet olsun canım, Ayaklarına sağlık migime iyi bir menü örneği olmadı senin diyetini uyguluyor ya
Afiyet olsun canım, Ayaklarına sağlık
Afiyet olsun canım
Gecmis olsun canim
Sağolun kızlarAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim gecmis olsun
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Eyvah eyvah migi aklıma gelse yemezdimAfiyet olsun canım, Ayaklarına sağlık migime iyi bir menü örneği olmadı senin diyetini uyguluyor ya
Afiyet olsun canım, Ayaklarına sağlık
Afiyet olsun canım
Gecmis olsun canim
Sağolun kızlarAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim gecmis olsun
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahdun geceden beri ne yerdeyim ne gokteyim. 3.takimdan tanirsiniz eski kaptani Gülsah dun gece rabbine,sevdigine kavustu . Koronadan entubeydi iyi olsun diye beklerken dun gece yarisin haberini aldik . Guzel kalbinin iyiliginin bedelini bu dunyada alamadi insallah esas dunyasinda alir cok uzgunum cokk bu kadar genc yasta hic yakismadi boyle gitmek