Toplanti mi var canimPufff yarın okula gitcem
Cokk gecmis olsun canimKıslar yoğun bir günden hepinize mirabaöğlen gibi boğazım fena şişti nefes alamıyordum niye böyle oldu anlamadım acile gittik yoğun balgam oluşumu olduğu için hava verdiler ilaçlı rahatladım ya of ne biçim iş çözemedim antibiyotiğe başladım yine canım annem de korktu benim halimi görünce onun gribi çok ağır geciyor diye evine gitmek istedi onu da evine bıraktık hiç istemiyordum gitmesini sonra eve geri geldik esim pazarı yapmış yemek pişirdim bi de bugün mac varmis eşim anne babasını çağırmış haberim yoktu onları da ağırladım gittiler yarım saat olacak. Çok yoğun bir gün oldu benim için regl de oldum ohhh ne ka güzel yoruldum yahu
Olsun geç olsun güç olmasın kuzumCanımetiket yapmamışim yapayım dedim küsme
Afiyet olsun canim kahvalti yok haberi alinca yiyemedin galibaMenu
Ogle(14:00)
1 kase yogurt 3yk narla
Aksam(19:00)
2 biber dolmasi
1 kase yogurt
1tane cocostar
@Zeynebim2020Zipzip- E Elif_Eylul
hımmm o zaman senin çok dikkatli olman gerekiyorEvet canım dahiliye bana öyle söyledi fazla çıkarsa şeker hastası olarak nitelendiriyor e bizim ailede annanem de var şeker ben hep üst sınırda gittim şimdi aralar da yüksek çıkıyor işte yürüyüş ve beslenme dikkat edilmesi gerekliymiş.
Çok sağol kaptanim regl olmam kötü oldu niyeyse keşke 2 3 gün sonra olsaydimCokk gecmis olsun canim
Yok canim etmedin
Afiyet olsun canımMenu
Ogle(14:00)
1 kase yogurt 3yk narla
Aksam(19:00)
2 biber dolmasi
1 kase yogurt
1tane cocostar
@Zeynebim2020Zipzip- E Elif_Eylul
Geçmiş olsun canım kötü olmusKıslar yoğun bir günden hepinize mirabaöğlen gibi boğazım fena şişti nefes alamıyordum niye böyle oldu anlamadım acile gittik yoğun balgam oluşumu olduğu için hava verdiler ilaçlı rahatladım ya of ne biçim iş çözemedim antibiyotiğe başladım yine canım annem de korktu benim halimi görünce onun gribi çok ağır geciyor diye evine gitmek istedi onu da evine bıraktık hiç istemiyordum gitmesini sonra eve geri geldik esim pazarı yapmış yemek pişirdim bi de bugün mac varmis eşim anne babasını çağırmış haberim yoktu onları da ağırladım gittiler yarım saat olacak. Çok yoğun bir gün oldu benim için regl de oldum ohhh ne ka güzel yoruldum yahu
Kaç taneeeeeeeeee⁵ elmalı kurabiye
Yuhhh bune beC _CikiLeta
@Zeynebim2020
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özelden fotografli ve nikli bekliyorum
Diger bildirimlerde en gec 13.00 e kadar yapilmali fotograf sarti yok..
E Elif_Eylul
Cordelia
M MissHayaLet
North River
C Chikolata_gozlum
Nehir6161
Aijoo
fantastikaaa
@Li_zigi
askrhpozitif
zeyneppk
F Frozen01