- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
9200 olmuş benimBende simdi 4300 attim oturdum. Ama 1 saat sürdü
İnşallah kapmamissinizdir ya test verecekmisinizTemasliyiz canım anneler olarakta temasliyiz çocuklarda iyi anlaşıyor onlarda sürekli okulda iç iceler
Körüm gözmüPardon cano
Profillerdeydik bugunNickler değişmiş kim kimdikim kiminle nerede ne yapıyor.hiziniza yetişemiyorum teşekkür ederim ama fazla sayfa kitlememissiniz
Arka sokaklar diyorsun yaniii..sizi gidi sizii.Profillerdeydik bugun
Orayi herkes okuyabiliyor amaArka sokaklar diyorsun yaniii..sizi gidi sizii.
Ben hazirlik yapınca hatlar karisti bugun bacağım cok aciyor9200 olmuş benim
Ben varya 2008 de katıldım buraya formda ki konuları okuyup hep çıktım.hic bir özelliğini bilmiyorum
Biraz öyle oldu canım İnan sofradan kalktım hemen işe koyuldum mutfağımı temizledim büyük oğlanı duşa soktum bakımlarını yaptım.. birazdan ufaklığı halledeceğimAfiyet olsun canım oh oh oh valla
Sağol kaptanımmAfiyet olsun canim ❤
Kaptanım yaa özür dilerim elimden geleni yapıyorum İnan kiAfiyet olsun menunde benide yicen sandım
Ben varya 2008 de katıldım buraya formda ki konuları okuyup hep çıktım.hic bir özelliğini bilmiyorum
Olsun yaa kafam çok dolu bunda da eksik kalayım
Bosver canim bazen profiller cok karışık oluyorOlsun yaa kafam çok dolu bunda da eksik kalayım
Helal olsun ben beceriksizimBende 2016 da üye olmustum ama 2018 de mesaji bile zor yazıyordum sonra öğrendim
Afiyet olsun canımmSelamlar hayırlı akşamlar herkese
Su az içtim 2 litre bile olmadı daha hep yattım uyuklamışım.
Sabah 12.00
Menemen süzme peynir
Mercimek ekmeği birkaç adet patates kızartması
Akşam 17.30
Hamsi tava salata az ekmek
fittanne @Cordeliaa Zipzip- E Elif_Eylul
Anladım canım bende elimden geleni yapıyorum,Biraz öyle oldu canım İnan sofradan kalktım hemen işe koyuldum mutfağımı temizledim büyük oğlanı duşa soktum bakımlarını yaptım.. birazdan ufaklığı halledeceğim
Sağol kaptanımm
Kaptanım yaa özür dilerim elimden geleni yapıyorum İnan ki
Bu arada benim kızın sınıfında diğer sınıf annesinin kızı pozitif çıktı
Adaşım gelmiş hoşgeldin canımAdım =Ayşe
Yaşım =26
Kilom=71
Boyum=156
Evliyim
1yasinda bi kizim var
Çocukluğumdan beri kiloluyum malesef artik zayif biri olup ozguvenimin yerine gelmesini istiyorum 78le diyete basladim 75.5ile hamile kalip 86kusurle doguma gittim dogumdan sonra 78kiloya indim sonra diyet ve sporla 67kiloya kadar indim ve su son iki aydir spor ve diyet hayatim da yok o yuzden bi an once toparlanmak istiyorum ve yaza 60kilo olmaz istiyorum insallah suan 71kilo yazdim ama tartimin pili bitmis en son 69.7felan geliyordum tahmini 71kusur olmuşumdur
Hiç bilmiyorum canımİnşallah kapmamissinizdir ya test verecekmisiniz
Körüm gözmü