Sabaha kadar mışıl mışıl huzurla uyusun diye niyetlen uyuturken ..Abla 1 saattir aktif değilim bebe ile oynadık şükür şimdi uyudu bakalım kaç dk duracak
Anladim canimO burası için öyle kuzu benim kendi günlük koyan var marttan beri 12 binin altına düşmemeye çalışıyorum benim.kilolar böyle gidiyor
Ay bende balık yok.sandim kız iyi bari
Okudum ablaSabaha kadar mışıl mışıl huzurla uyusun diye niyetlen uyuturken ..
AaaaBen anlamamışım başkalarıda anlamaz inşallah
Aslında öyle şeyleri sevmem abla cano aşko askom falan öylesine attim kizlaraKızdırma beni cano da neymiş
Aaa çok güzel olur ... buzdolabı poşetine güzelce diz....yiyeceğin zaman bir saat öncesinden çıkar ...niye bozulsunBuzluga hiç atmadım kekleriçıkarınca bozulur mu
Hsftaya masterfite dönücem yeşil takım haftaya yokmış kaptin dediKızlar çok Yorgunum kaçıyorum..
Wilma11 @fesang afiyet olsun kızlar gördüm menülerinizi yarın dikkat edelim lütfen
@sara_28 canım menünü göremedim ? Etiketlersin
Bencede ya yeşil takım olmasın haftaya çok karışık oluyor çoğu karıştırmış
Diyorum ya kendimi domates güzeli gibi hissediyorum sanki
E Elif_Eylul @Zipzip-Cordelia
Hiç denemedimAaa çok güzel olur ... buzdolabı poşetine güzelce diz....yiyeceğin zaman bir saat öncesinden çıkar ...niye bozulsun
Filisim canım ciğerim çiçeğim böceğim desinler bence de....Aslında öyle şeyleri sevmem abla cano aşko askom falan öylesine attim kizlara
Ben balık yok anladim yaf üzüldüm bir an evde balik pişirmek pişmanlık yanlız ev fena kokiiiiiKiz ayıklanmış olmuyor 2 dir kaçırıyorum
Kaynanana verme işte ...Hiç denemedim
Evet seviyorum ama kokusu siniyorBen balık yok anladim yaf üzüldüm bir an evde balik pişirmek pişmanlık yanlız ev fena kokiiiii
Aman abla öyle seyleri hiç sevmem benFilisim canım ciğerim çiçeğim böceğim desinler bence de....
Vermesin kaynana bana şişko mi demek istedin derKaynanana verme işte ...
İyi geceler canımBen yatağımı özledim gidip hasret gidereyim.İyi geceler
Bende öyle yapıyorum bişey kaldı mı dondurucuya atıyorumAaa çok güzel olur ... buzdolabı poşetine güzelce diz....yiyeceğin zaman bir saat öncesinden çıkar ...niye bozulsun