- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
Sorma balıkçılar benim kızı görünce satmak için gel abla ayiklayacagim uğraşma sen diyor pazardaBen yerim birde hazır ayıklanmıssa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma balıkçılar benim kızı görünce satmak için gel abla ayiklayacagim uğraşma sen diyor pazardaBen yerim birde hazır ayıklanmıssa
Hey tövbe ya Fransız değil bu sefer hep bişeye hevesleniyorsun ya kaçırma diyeKız yine niye Fransız oldum anlamadım
Ay ne güzel biz bulamıyoruz buradaSorma balıkçılar benim kızı görünce satmak için gel abla ayiklayacagim uğraşma sen diyor pazarda
Misafir vardı bugün çok yuruyemedim daha 10 bin deyimTamam canım
Yeter canım yorma kendini allstara katıldın mıMisafir vardı bugün çok yuruyemedim daha 10 bin deyim
8bin yeterli neden zorluyosunkiMisafir vardı bugün çok yuruyemedim daha 10 bin deyim
Hmm tamamHey tövbe ya Fransız değil bu sefer hep bişeye hevesleniyorsun ya kaçırma diye
Buzluga hiç atmadım kekleri çıkarınca bozulur muAt buzluğa regl dönemi birer dilim yersin. Nasılsa diyet kekmiş
Kaynanan normal kek yesin.
Neden canimAy ne güzel biz bulamıyoruz burada
Ya çaktırma anlamasınlarHmm tamam
Geçmiş bitmiyor ki anacim Allah bir çene vermiş gerisini koyvermiş Burdayim hâlâ noldu ki tatlimElhan Ablamda gitmiş tamam herkes aynı kafa bugünü de kazasız atlattık şükür
Bazen olmuyor canım ayiklamakta zor işNeden canim
O burası için öyle kuzu benim kendi günlük koyan var marttan beri 12 binin altına düşmemeye çalışıyorum benim.kilolar böyle gidiyor8bin yeterli neden zorluyosunki
Abla 1 saattir aktif değilim bebe ile oynadık şükür şimdi uyudu bakalım kaç dk duracakGeçmiş bitmiyor ki anacim Allah bir çene vermiş gerisini koyvermiş Burdayim hâlâ noldu ki tatlim
Ben anlamamışım başkalarıda anlamaz inşallahYa çaktırma anlamasınlar
Kızdırma beni cano da neymişElhan Kırmızı atmazsan sevinirim
Ay bende balık yok.sandim kız iyi bariBazen olmuyor canım ayiklamakta zor iş
Afiyet olsun canım27 Kasım menü
Kahvaltı 09.00
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Bir dilim Beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Havuç salatalık
2 ceviz
Ara 11.00