- 5 Kasım 2015
- 4.818
- 22.938
Evet gördüm canımmHsftaya masterfite dönücem yeşil takım haftaya yokmış kaptin dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gördüm canımmHsftaya masterfite dönücem yeşil takım haftaya yokmış kaptin dedi
Ayaklarına sağlık canım
Ben balık ayıklamayı hiç sevmiyomBen balık yok anladim yaf üzüldüm bir an evde balik pişirmek pişmanlık yanlız ev fena kokiiiii
Ben KV de de yaparim hep balığı uyuz kocam evde istedi bu defaEvet seviyorum ama kokusu siniyor
KokusuBen KV de de yaparim hep balığı uyuz kocam evde istedi bu defa
Hurmalı kek miginin işine yarar...illa verecekse şekerli yapsın. Dediğin gibi bir de alıngan kv yse kahrından yemez bir de...Vermesin kaynana bana şişko mi demek istedin der
Seni gidi çakal seninBen KV de de yaparim hep balığı uyuz kocam evde istedi bu defa
İyi geceler canımçöpe atma yazık o kadar yaptın koy poşete at dondurucuya hiç birşey olmuyor inanİyi geceler
Bari buzluga atarım kekleri tazeyken yiyemesem ataeım çöpe
Kim seviyor ki migicim ben sadece yemesini seviyorum pişirme sinide sevmemBen balık ayıklamayı hiç sevmiyom
Öyleyse hem geline hem çocuğuna söverHurmalı kek miginin işine yarar...illa verecekse şekerli yapsın. Dediğin gibi bir de alıngan kv yse kahrından yemez bir de...
Valla kaynanama çok diyetik götürdüm görümcem ben diyette degilim diye yemedi 50 kiloya diyete ne işVermesin kaynana bana şişko mi demek istedin der
Kızartmada yapmam evde terbiyesiz benSeni gidi çakal senin
Pişmanlık migicimKokusu
Ben severim iyi bana desinler hep abla abla sana dümdüz Filiz desinler tamam...Aman abla öyle seyleri hiç sevmem ben
Mezgit balıgı kokmuyor bide kılıklari ayıklıyordum aynı cips gibi yiyorduk eşimleKim seviyor ki migicim ben sadece yemesini seviyorum pişirme sinide sevmem
Çok sağol kaptanımAyaklarına sağlık canım
İlk defa duydum canim ben hamsi veya sardalya seviyorumMezgit balıgı kokmuyor bide kılıklari ayıklıyordum synı cips gibi yiyorduk eşimle
Mısır unla kızartmasi çol iyi yasak koymayın bariKızartmada yapmam evde terbiyesiz ben
Mısır unu çok yağ çekiyorMısır unla kızartmasi çol iyi yasak koymayın bari