- 16 Mart 2008
- 45.706
- 222.899
At buzluğa regl dönemi birer dilim yersin. Nasılsa diyet kekmişYok hepsini yemedim çok yaptım ama kaynanama götürcem birazını
Kaynanan normal kek yesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
At buzluğa regl dönemi birer dilim yersin. Nasılsa diyet kekmişYok hepsini yemedim çok yaptım ama kaynanama götürcem birazını
Hic kimsede kâle almiyor desek daha dogruHerkesin ac oldug bir diyet topigi ve herkesi hizaya getirmeye çalışan E Elif_Eylul
O zaman benden sana su böreğiBenim bünye böyle değil işte o yüzden şaşkınım
Canım başka birsey istemedi şimdi biraz acıktım ama yemem. Sabah kahvaltıyı erken yaparım artikAfiyet olsun canim aksam birseyler yeseydin
Kolay gelsin
BaNa da vur
Popo sivridir bende azıcık daha vur söner belki
Aaa öyle demeHic kimsede kâle almiyor desek daha dogru
Popo sivridir bende azıcık daha vur söner belki
Ama ben yimiyom bak yarin 10 numara menü vercemHic kimsede kâle almiyor desek daha dogru
Heyyy kendine gel çık dısariya tek ayak üstünde bekleBu ne be börekler kekler havada uçuşuyor kendinize gelin gideyim de şu yiyemedigim kazanın dibini siyirayim
Ben 20 numaraAma ben yimiyom bak yarin 10 numara menü vercem
Gecmis olsunGeçmiş okumaktan şarjım bitti
TamamHeyyy kendine gel çık dısariya tek ayak üstünde bekle
Eski kocam cano derdi bana aman diyim canoyu dolamayin dilinize....önce kendimi sonra yakarım buraları
Aaaa ben yiyemem diyetdeyimO zaman benden sana su böreği
Pika gitme bi yereAaaa ben yiyemem diyetdeyim
hmm hemde en sevdiğimden offf ver ver sıcakmı? Hemen hüpleteyimm
Elhan Ablamda gitmiş tamam herkes aynı kafa bugünü de kazasız atlattık şükürEski kocam cano derdi bana aman diyim canoyu dolamayin dilinize....önce kendimi sonra yakarım buraları