- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sevmezmisin
Ya anam daha yeni geldiTamam acıkanlar kulubü yemekleri sorguluyor
Kız bi dur yarın düşünelim onu da geceden sordun bari kafamız rahat yatalımKızlar yarın ne yemek yapcaksiniz
Oda beni sevmezAyy sevmezmisin
Ses yapma uyuyor söyle sen banaKaptan uyuyor diyilmi
Ne Yapcan ki?Kızlar yarın ne yemek yapcaksiniz
BilmiyomkiNe Yapcan ki?
Suanda yemek aklıma gelmiyor uyumak geliyor ama velet uyumuyorYa anam daha yeni geldi
Diyor ki yarın borek mi yapsam
Sizden fikir calacaktim
Ne çektiniz beSuanda yemek aklıma gelmiyor uyumak geliyor ama velet uyumuyor
Yeşil mercimek yemeği kurtarıcı. Basit lezzetli. Ya da tavuklu patates. Ya da makarna yanına kapsuka.Ya anam daha yeni geldi
Diyor ki yarın borek mi yapsam
Sizden fikir calacaktim
Benim veletler uyudu ben şok 00,30 01 den önce uyumazlar sabahın köründe uyanırlar kesinSuanda yemek aklıma gelmiyor uyumak geliyor ama velet uyumuyor
Tek gözü açık.Kaptan uyuyor diyilmi
Gecen hafta bende oyleydim 3 gundur yemiyorum birsey gunduz yediklerimi saymazsakYemek araç değil amaç...
bende zevk lezzet almak yok karın doyurmak yok sadece yemek yemek var...boş boş sadece yiyorum
Valla o moddayimTek gözü açık.
Uykuda begeni yapmayi ogrenmisKaptan uyuyor diyilmi
Ben kapuska cok severdim geçtiğimiz aylarda üst üste 2 3 gün yedim artık kapuska sevmiyorumYeşil mercimek yemeği kurtarıcı. Basit lezzetli. Ya da tavuklu patates. Ya da makarna yanına kapsuka.
Ben kokusunu hic sevmiyorum ayni masaya bile oturmam evdeAyy sevmezmisin
Kız sen hala burdamisinBen kokusunu hic sevmiyorum ayni masaya bile oturmam evde