- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
İki dakika dedikodunu yapacam hemen niye geliyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme kız bu hafta benimde yataga yapışıp hiç kalkmayasim var ama hareketli olmadan kilo verilmiyor malesefHasbam görende hergun 20 bin adım falan attı sanacak
Bende hortlatmayalim dedim iştePozitif konu kapandi
Yatarak nasıl kilo verilir ondan haber ver anca o zaman kabul edecez canım15 cok dediler 10 a indirdik
10 cok dediler 8 dedik
8 bile cok geliyor
Tamam okBende hortlatmayalim dedim işte
Masterfite orjinal olarak kalalim benceCozumu yeşil takim iste
Onun içinde çözüm bulduk herkes mor takima gecicekYatarak nasıl kilo verilir ondan haber ver anca o zaman kabul edecez canım
Benim de bütün gün yatasim var elimde cips tabağı kola bardağı ama emek olmadan yemek olmuyor canım ,Öyle deme kız bu hafta benimde yataga yapışıp hiç kalkmayasim var ama hareketli olmadan kilo verilmiyor malesef
İndirerek hiç iyi yapmadık adım yüksekken daha iyi kilo veriyordum şimdi gram gidiyor he tutan mi var beni at adım denebilri ama hedefe ulaşınca şevki kalmıyor15 cok dediler 10 a indirdik
10 cok dediler 8 dedik
8 bile cok geliyor
Mort takım popoya bır tekme olmasınOnun içinde çözüm bulduk herkes mor takima gecicek
Haftaya iptal ediyorum zaten bu gidisle kimse adim atmayacakMasterfite orjinal olarak kalalim bence
Evet bildinMort takım popoya bır tekme olmasın
İnsan oğluna seçim şansı vermeye gelmiyorHaftaya iptal ediyorum zaten bu gidisle kimse adim atmayacak
Zeynebim2020 8 dedi ama bakalimSeçmeler ne zaman
Et valla ben rakip istiyorum yaaa hiç zevkli değil böyle tek yürümek 15 olsun yineHaftaya iptal ediyorum zaten bu gidisle kimse adim atmayacak
Aslinda kendi içimizde 15.000 adim mi atsak 5-6 kisi oluruz benceİndirerek hiç iyi yapmadık adım yüksekken daha iyi kilo veriyordum şimdi gram gidiyor he tutan mi var beni at adım denebilri ama hedefe ulaşınca şevki kalmıyor
Evet bu hafta 15.000 adım yapalım biz.Et valla ben rakip istiyorum yaaa hiç zevkli değil böyle tek yürümek 15 olsun yine