- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Olsun canım sorun değil maşallahSağol canım insallah sıradaki hedefim o
Az önce alıntı yaptım bir sürü sana yazmadım gibi geldi kafam karıştı geçmişe gidip gelmek kafa bırakmıyor bende
Yok canım meyve de kat kızmaz ablam niye kızsın
Bizim sifir ev eski de degil konforlu güzel ama kiracı kadın begenmiyor kirayı indirsin diyor 780 iyi yoksa 800 dedik ilk bizNeeeee
Bizim burda 1,5- 2binden aşağı oturulabilecek temiz ev nerdeyse yok
6 yıl önce merkeze yakın 3+1 evlerde o fiyata oturuyorduk doğalgazlı ve 2-3 yıllık evlerdi canım..Bizim sifir ev eski de degil konforlu güzel ama kiracı kadın begenmiyor kirayı indirsin diyor 780 iyi yoksa 800 dedik ilk biz
Tornavidayla dene bizimki klipsli açılıyor canım ama vida varsa tornavidayla aç..Tartibin arkasındaki pil kısmını nasıl açabilirim pillerini bi degisicem
Tornavida ile açılıyor bazilari canimTartibin arkasındaki pil kısmını nasıl açabilirim pillerini bi degisicem
Eee gecen ben sana bunu dedim yulaf meyve yogurt ye diye
Hedefine bir an önce ulasman dileğiyle canım sporla destekledin mi sıkılaşma olurGünaydın kızlar
cuma 64.4
güncel 63.6
fark -800 gram
Beni bikaç hafta burda misafir ettiğiniz için teşekkür ederim doğum öncesi kiloma geldim.
Diyetle değilde artık sağlıklı beslenmeyle devam etmek istiyorum.Başta kaptanlar olmak üzere hepinize teşekkür ederim emeğinize, tatlı dilinize sağlık❤
Ben yeni memurken aldım evi6 yıl önce merkeze yakın 3+1 evlerde o fiyata oturuyorduk doğalgazlı ve 2-3 yıllık evlerdi canım..
Şimdi 1,5-2 den aşağı yok..
Rabbim isteyen çabalayan dua eden herkese güzel bir ev nasip etsin
Dedik ya süt olmazsa yoğurt diyeEee gecen ben sana bunu dedim yulaf meyve yogurt ye diyesüt sevmiyorum dedin
Bal0ncuk sen kendi diyetine odaklan herkesin bünyesi farklı işliyor böyle kafayı takip stres yaptıkça kilo vermek zorlaşır
yok onu kast etmedim hani sadece yeterlimiEee gecen ben sana bunu dedim yulaf meyve yogurt ye diyesüt sevmiyorum dedin
Aboo kalsın o zamanTornavida ile açılıyor bazilari canim
Tornavidayla dene bizimki klipsli açılıyor canım ama vida varsa tornavidayla aç..
Yulaf doyuruyor yani beni tıkıyor yeter kahvaltıda sadece 3 kaşığı geçme.
yok onu kast etmedim hani sadece yeterlimi
yoksa yine yumurta yemem lazm mı die korktum
Evin her yerinde tartdin miAboo kalsın o zaman
3 kaşık yulaf 3 kaşık yoğurt ?Yulaf doyuruyor yani beni tıkıyor yeter kahvaltıda sadece 3 kaşığı geçme.