Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilinçaltı çalışmış sabahAy sabah geri uyuyunca rüya gördüm gerçek gibiydi tartı endişesiyle nasıl uyumussam rüyada tartı günü olduğunu unutup yemek yiyordum sonra vah tüh diye diye rüyada kendimi yiyip bitirdim
NeeeeeBizim bulundugu mahallede kira fiyatlari 80-100 m 2+1 eve 850 den aşagı hiç yok
Biz 110 m 2+1 eve 680 den 780 e anlaştık
Kiraci tmm diyor yetmedi karısı pazarlık peşinde .
Daha ne yapayım ben !
Ucuz mu sizce ??
Hangisi daha zayıf gösteriyorKardeşimin tartisiyla benim tartı arasında 500gr fark ediyor
bende hep inşallah tartım doğrudur diye dua ediyorumKardeşimin tartisiyla benim tartı arasında 500gr fark ediyor
Ben de yetisemedim canim daha vermem gereken 7 kilocuk var,herkes doğum öncesi kilosuna yetişti
ben hala kaplumbağa
Guzel oluyor ya ben farklı konuları seviyorum genelde polisiyeleri de güzel oluyor.Fot9ya bakmam cok yaniltici surekli degisiyor ya fotolari fragmana gore karar veriyorum galiba 4 yildir kore dizisi manyagiyim bide kisa hopp sonuca ulasiyor . Cha cha izliyorum simdi son 2 bolum
benim 9Ben de yetisemedim canim daha vermem gereken 7 kilocuk var,
Kardeşiminki daha zayıf gösteriyorHangisi daha zayıf gösteriyor
Tut Boğazı çalıştır bacaklarıNe güzel ben de tebrik ediyorum, keske ben de bir 5 kilo versem yaaaaaa
Kardeşinle tartilari değiştirKardeşiminki daha zayıf gösteriyor
İstersen sevdiğin bir meyveyi de ekleyebilirsin daha doyurucu oluyor.
Bugün dicem sen al bunu tartıyı niye getirdin der kesin dicem seninkini bana verKardeşinle tartilari değiştir
Sağol canım insallah sıradaki hedefim o8ler gelmiş 7 Ler yolda
Camdaki kızSedat kim? Kim kimi aldatmis,ne kacirdim ben
Geçen sene pandemi de çok artmadık 20-40 lira yaptıkŞimdiki kira fiyatlarina gore ucuz olabilir canim ev ve kira fiyatlari cok artti
hee tmm daha snra E Elif_Eylul bana kızmasındaİstersen sevdiğin bir meyveyi de ekleyebilirsin daha doyurucu oluyor.