- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Birde meyve ekle huplet3 kaşık yulaf 3 kaşık yoğurt ?
Gunaydin canımGünaydın kızlar
Bildirimi yapıp kaçayım bugün çok yoğunum
Geçen Hafta = 74.7
Güncel = 73.9
Fark = 0.8
Yüzde = 1.07
Zipzip- E Elif_Eylul @sulisim
Her yerde aynı tartıyor ikisi de denedimEvin her yerinde tartdin mi
Tamam o zaman tartil gönderHer yerde aynı tartıyor ikisi de denedim
Ben söyledim ama sen yesem kilo alirim dedibGünaydın kızlar bu hafta kilo veremedim
5 gram fazla çıkıyorum hatta geçen hafta ile bu hafta tartisini birlikte atıyorum siz degerlendirin neden böyle olmuşturEki Görüntüle 2959364 Eki Görüntüle 2959366
Guzel eksi canim tebriklerGünaydın kızlar
Geçen Hafta = 74.7
Güncel = 73.9
Fark = 0.8
Yüzde = 1.07
Vucut korumaya almistir menulerini değiştir canim ❤Günaydın kızlar bu hafta kilo veremedim
5 gram fazla çıkıyorum hatta geçen hafta ile bu hafta tartisini birlikte atıyorum siz degerlendirin neden böyle olmuşturEki Görüntüle 2959364 Eki Görüntüle 2959366
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim ❤Günaydın kızlar
Geçen Hafta = 74.7
Güncel = 73.9
Fark = 0.8
Yüzde = 1.07
Bende diyecektim menüleri değişmek gerekiyor vücut alışmaya başlıyor.Vucut korumaya almistir menulerini değiştir canim ❤
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim ❤
Bu hafta yiyip deniyecegim benden günah gittiBen söyledim ama sen yesem kilo alirim dedib
Guzel eksi canim tebrikler
Tartıdan çok anlimiyorum. küçük rakam var orda o yağ oranımi canım geçen hafta 20 imiş bu hafta 19 a düşmüşVucut korumaya almistir menulerini değiştir canim ❤
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim ❤
Canim o yag oranı degil sıcaklik degerini gösteriyor oyle anladimTartıdan çok anlimiyorum. küçük rakam var orda o yağ oranımi canım geçen hafta 20 imiş bu hafta 19 a düşmüş
Yitikşifa devam mı canımBildirimi atayım
Geçen cuma 76.5
Bugün 76.05
Eki Görüntüle 2959316
İlk 75 ,85 i gösterdi ama bunda sabitledi
Benim bu konuda vukuatim çok nolur uyarın canım ...Küsüm abla
Tamam tamam gormemissin begeni de yoktu
Saol cnm :) ben kaynanamla 2 katlı müstakil bir evde oturuyorum ev 12 yıllık6 yıl önce merkeze yakın 3+1 evlerde o fiyata oturuyorduk doğalgazlı ve 2-3 yıllık evlerdi canım..
Şimdi 1,5-2 den aşağı yok..
Rabbim isteyen çabalayan dua eden herkese güzel bir ev nasip etsin
Ne cins bir pisliğim ben de anlamadım ki
Fadil' ın gözünden kaçmaz kiGördüm kimlere kimlere tesekkur ettiğini
Devam canımYitikşifa devam mı canım
Tamam canım evin içi şuan 24 derece termostat var evde ama ..yanlıştır belki rakamlarıCanim o yag oranı degil sıcaklik degerini gösteriyor oyle anladim
°C
Tövbe estağfurullahNe cins bir pisliğim ben de anlamadım ki
Abla elim kolum sizin üstünüzde kim burda ne yapmıs nereye yazmış tek tek biliyorum sende biliyosunFadil' ın gözünden kaçmaz ki