Günaydın canımGünayyydddıııınnnn
Waaaw eksin muhteşem canım tebriklerPazartesi: 64.25
Cuma : 62.95
Fark : 1.30
Tebrikler....Eki Görüntüle 2959206 Geçen hafta 73,6
Pazartesi 73,2
Bugün 72,9
-700
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia S sulisim
Tebrikler çok güzelPazartesi: 64.25
Cuma : 62.95
Fark : 1.30
Gelmiş geçmiş olsun...ins güzel haberlerini alırsın...sen nerde oturuyorsun günü birlik Konya'ya gidip gelebildinMerhaba arkadaşlar. Herkese hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum. Dün bizim için çok stresli ve endişeli bir gündü. Şükürler olsun ki babam sabah alındı ameliyata ve öğleden sonra çıktı. Şuan yoğun bakımda ve en son geceye kadar uyuduğunu biliyoruz. Tabi dün ben mecburen evime döndüm çünkü bebek variyi ki abim vardı ve annemin yanında o kaldı umarım babamın sağlıkla uyandığı ve iyi olduğu haberini alırım.
Dünkü menümü paylaşamadim . özür diledim. Geçerli oluyor mu bilmiyorum ama bugün yazabilirim .
25 Kasım menü
Kahvaltı 04.30
2 pişmiş yumurta bir küçük lavaş bir parça kuru peynir
Ara 10.30
Bir kutu süt
1 elma
Öğle 15.30
4 dilim etli ekmek
Akşam
2 avuç çerez bir kutu süt
Suyu ne kadar içtim bilemiyorum.
Aksaray canımTebrikler....
Tebrikler çok güzel
Gelmiş geçmiş olsun...ins güzel haberlerini alırsın...sen nerde oturuyorsun günü birlik Konya'ya gidip gelebildin
Aaa çok iyi rahat olmuştur yolculuk...ailende mi aksarayda oturuyoAksaray canım
Tsk ederim ikiz gebelik zorluyor biraz yarıladık gibi çok şükür
Evet canım.ailem de Aksaray'da bende Aksaray'dayimAaa çok iyi rahat olmuştur yolculuk...ailende mi aksarayda oturuyo
Ahhh ne guzel...Rabbim daim etsin..Evet canım.ailem de Aksaray'da bende Aksaray'dayimşükürler olsun
teşekkür ederimTebrikler....
Tebrikler çok güzel
Gelmiş geçmiş olsun...ins güzel haberlerini alırsın...sen nerde oturuyorsun günü birlik Konya'ya gidip gelebildin
Cok geçmiş olsun canım.Merhaba arkadaşlar. Herkese hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum. Dün bizim için çok stresli ve endişeli bir gündü. Şükürler olsun ki babam sabah alındı ameliyata ve öğleden sonra çıktı. Şuan yoğun bakımda ve en son geceye kadar uyuduğunu biliyoruz. Tabi dün ben mecburen evime döndüm çünkü bebek variyi ki abim vardı ve annemin yanında o kaldı umarım babamın sağlıkla uyandığı ve iyi olduğu haberini alırım.
Dünkü menümü paylaşamadim . özür diledim. Geçerli oluyor mu bilmiyorum ama bugün yazabilirim .
25 Kasım menü
Kahvaltı 04.30
Ara 10.30
Bir kutu süt
1 elma
Öğle 15.30
4 dilim etli ekmek
Akşam
Cok gecmis olsunMerhaba arkadaşlar. Herkese hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum. Dün bizim için çok stresli ve endişeli bir gündü. Şükürler olsun ki babam sabah alındı ameliyata ve öğleden sonra çıktı. Şuan yoğun bakımda ve en son geceye kadar uyuduğunu biliyoruz. Tabi dün ben mecburen evime döndüm çünkü bebek variyi ki abim vardı ve annemin yanında o kaldı umarım babamın sağlıkla uyandığı ve iyi olduğu haberini alırım.
25 Kasım menü
Kahvaltı 04.30
Ara 10.30
Bir kutu süt
1 elma
Öğle 15.30
4 dilim etli ekmek
Akşam