- 21 Aralık 2016
- 8.897
- 40.952
Hicbisey senden yavrularindan önemli degil canim benimBen imkanim varken icemedim, midem almadi yani. Ah ah iş biter mi. Ben evi saldim artik
Onu görmüştüm bakmadım bakarımErased
Aman bağırma ben pismanim bakÇok doğru canım hep yalnızız hep evdeyiz haliyle bu da çok etkiliyor benim büyüğün maşallah bi yaramazliği yok şükür uslu sadece arada uğraşır küçükle kızım kendi uyuyor oğlumu da çok sallamaya alistirmadim arada sallarım yoksa yanında uzanıyorum öyle uyur açlıktan bu sinir ama bağırımiyorum
Teşekkür ederimHicbisey senden yavrularindan önemli degil canim benimAllah rahatlik versin.
Ağlamıyor canım izin versem daha gözü oynasta o uyumadan uyumuyorum kendine bi zarar verir diye yoksa ara da nazar duası falan okurum durmadigindaDua okusan belki rahatlatir yavrucagizi.
Bak güzelOnu görmüştüm bakmadım bakarım
Evet önce banaFiliz Abla yarın geçmişinizi sövecek yeteeeer
Bende bağırınca kızınca çok pişman oluyorum ara da illaki oluyor sabır taşı değiliz bizde ama keşke hep sakinliğimizi koruyabilsekAman bağırma ben pismanim bak
Vallah uyu kız yeter Abooo lafları da bitmiyorEvet önce bana
Çok fazla sıkıyorsun kendini ya sık sık olmasa da abartmayarak istediğini ye ben asla yapamam açık ve netEvet o da etkilidir muhakkak. Bu akşam cikolata yediler cok canim istedi yemedim ama icim gitti
En son seven deadley sins baktım birde Netflixte senin slayer baktım ama en sevdiğim her zaman bleach olmuştur. Full metal alchemistBak güzel
Sen neler izledin
Ben uyucam da bebe kalktı çizgi filme bakıyorVallah uyu kız yeter Abooo lafları da bitmiyor
Benimki de uyumuyor sessizce e ö diye konuşuyor kendi kendineBen uyucam da bebe kalktı çizgi filme bakıyor
Demon slayer in yeni sezonu geliyoEn son seven deadley sins baktım birde Netflixte senin slayer baktım ama en sevdiğim her zaman bleach olmuştur. Full metal alchemist
Babasına postaladim bakalım ne kadar duracaklarBenimki de uyumuyor sessizce e ö diye konuşuyor kendi kendine
Benim iki bölüm falan kaldı onu da izlerim. Birde gulen maskeli bir anime daha vardı başta kız var onunda izledim sezon yok dahaDemon slayer in yeni sezonu geliyo
İyi yapmışsın biraz da o baksın bizim babamız çok meşgul yazıkBabasına postaladim bakalım ne kadar duracaklar
Ay valla bazen çatlıyorumİyi yapmışsın biraz da o baksın bizim babamız çok meşgul yazık