- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kendide boş durmuyor ki dinlenme nedir bilmiyorSenin anan cok fena
Aslinda hic yemiyor degilim de keserken az yedimYemedigin icin zor gelmistir kesmeside sana
Az yesen bağırsakları calistirirdi
Vallamı ben şok nasil etiketlememisim cok büyük bir kayipKız filiz beni durup durup etiketliyordun bu topiğe niye etiketlemeden
Kendim kokunuza geldim
Aşkolsun tabi ki büyük kayıpVallamı ben şok nasil etiketlememisim cok büyük bir kayip
Çokmu büyüksün kiAşkolsun tabi ki büyük kayıp
Büyüdüm şekerimÇokmu büyüksün ki
Oyuzden etiket yapamadim büyuk geldinBüyüdüm şekerim
TünaydınGünaydın sevgili grup arkadaşlarım
Kızları banyo yaptırdım şimdi oturdumNapiyosunuz bakayim
Benim yerimden kalkcak hâlim yokTünaydın
Kızları banyo yaptırdım şimdi oturdum
Cnm ilac sütle bebege gecip bebisi de etkilemez mi?
Afiyet olsun canim
Salatalik miktarini artırabilirsin
Kasar yerinede beyaz peynir tercih etsen daha guzel olur
Ekmek ekledin mi kahvaltıya
bu gün ağırlık çöktü hiç bir şey yapasım gelmiyorBende iki gündür sersem uyanıyorum
maşallah diyeyim her gün her gün bu kadar erken kalkıp sürekli çalışmak her babayiğidin harcı değil, doğrusu sağlıklısı senin gibi olmak erken kalkmak da işte ben tembelim yaaaa:))Su an koydeyim 6 gibi uyanıyorum ama evde oldugumda da 8 e kadar uyuyorum en fazla
Afiyet olsun
senelerdir 2 öğün yiyorum, acıkmadan arada yemek atıştırmak yok bilmeden aralık oruç yapmışım meğer5- 6 senedir :)Aralıklı oruç mu yapıyordun sende applamm
çok şükür iyileşmişsin bir de boğazın düzeldi mi tam olur , azından sınava giremedim diye içine dert olmayacakTeşekkürler, gece 40 a kadar çıktı ateşim sonra sabah 1 kalktım, ne ateş ne ağrı kuş gibiyim. Boğazımın kötülüğğ dışında bir şeyim kalmadı. Sınava girdim ama keşke girmeseydim geçen yılla alakası yoktu sorular çok zordu. Ben yine de gece test yaptıracağım. İnşallah bir saha kötüleşmem çocuklar helak oluyorlar. Allah kimseyi anasız bırakmasın
Afiyet olsuntopiğin geneli erkenci maşallah ben 1.5 saattir kalktım da ayıkamadım, kahvaltı hazırlayayım bari ne de olsa öğlen oluyor yeme saatim gelmiş:))
Ay bunlari buyucekde halaymi cekecekler ne tatli sey bunlarNapiyosunuz bakayim
bu senelik armut maceran da bitti desene , darısı seneye :))Gunaydin canim
Dikkat et canim yinede sinavdan da insallah isteidgin puani alirsin
Armutlari kestik bitti başka armut kalmadi cok mutluyum
Dinlen canim biraz
He valla büyücekte eline mendili alip halay çekceklermisAfiyet olsun
Genelde cocuklu olanlar erken kalkiyo digerleri sportif olanlar
Ben cocukdan dolayi erken kalkan grubundayim
Ay bunlari buyucekde halaymi cekecekler ne tatli sey bunlar
Bende tembelim yaa surda çalıştığım 2 aymaşallah diyeyim her gün her gün bu kadar erken kalkıp sürekli çalışmak her babayiğidin harcı değil, doğrusu sağlıklısı senin gibi olmak erken kalkmak da işte ben tembelim yaaaa:))