Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canim bak bende geldim hadi gel sende
Geldim kızlar geldimÇok geçmiş olsun canım . Hiç öyle düşünme çocuk bu hastalanarak düşecek
Aman şimdiden ödem sularını hazırla iç tatlim
Çok teşekkür ederim canım
Yanlış durak yanlış olayı bekliyorsun gel buraya
bende ilk okul bitene kadar istanbuldaydım sonra malatyaya taşındık evlendikten sonrada tayin nereye biz oraya gezdik , malatyayı aman aman bilmem yazları kv ye gidip dizinin dibin de oturuyoruz 22 senedir eşim hiç yerinden kıpırdamaz gezmez ben de anca yemek iş gelene gidene dön canım çıkar :)Aaa oylemi ne guzel ben dogma buyume istanbulluyum annem babam Malatyali .Akrabalarim var evlenene kadar her yaz giderdik bi 10 yildir gidemedim
Ben hergün kızı kreşe götürürken atıyorum 7000 adımDuyuru
TekrarDene
Kmsl Hnd
@zeyneppk
@Tutaste53
@bluegreeneyes
@Umutumut82
sandriyon
@sardunya1038
@Brzhuzur
Kızlar bugunden itibaren adım yarışı başlıyor. Adimsayari olmayan tlf na yüklesin max 15000 adim
Hekese başarılar
Günaydın canımGünaydın bebeklerim
O kadar soğuk diyorsunbugun montumu giydim
belki başka bir yerden çıkar canım benim bazen öyle oluyor koyduğum yeri yanlış hatırlıyorum sonra karşıma çıkıyor altın bulmuş gibi seviniyorumDun gece uyuyamadim doru duzgun, kucuk kizda oyle
Sonra baktim kabak gibi dolunay
Ondandir heralde
Ay dun bide kizimin ayakkabisi kayboldu cok uzuldum
Hem pahali almistim hemde ilk ayakkabisi diye saklayacaktim ya
Günaydın canımGünaydınnn
HoşgeldinGeldim kızlar geldim
Gunaydin canim ❤Günaydınnn
Eline sağlık kaptanımMasterFit
cuma gunu yuzde olarak en cok kiloyu veren kirmizi takim kaptani olur
kırmızı takim kaptani mavi takim kaptanini secer
kaptanlar sırayla yarismacilari secer(ilk secim hakki kirmizi takim kaptaninda)
Pazartesi kaptanlardan en cok kilo veren yarismaci değiştirme hakkina sahip olur
Duzenli menu paylasan takima %1 lik avantaj eklenir
spor yarismalarinda en cok puani toplayan ekibe %1 lik avantaj eklenir
Cuma günü kilo yuzdeleri hesaplanir ,avantajlarla birlikte en cok yuzdeyi yapan takim kazanir
Bende persembe yapmayi dusunuyorum canim :)Ben listeme uyacagim bir sure persembeleri yaparim ama bir atraksiyon :)
Canim listemle birebir gitmeye calisiyorum listede aksama soyleTavuk salatasi yapabilirsin canim bol yesillikli
kendine mi tüm ev ahalisine mi pişireceksin gülümKizlar aksama tavuk gogsuyle bise yapicam ama ne yapim bilemedim
Varmi guzel tarifleriniz
Izgarami yapsam napim
Sote yap canımCanim listemle birebir gitmeye calisiyorum listede aksama soyle
- 3 KÖFTE VEYA 150 GR TAVUK
- 3 YK YOĞURT VEYA 1 BARDAK AYRAN
- 5 YK ZYT SEBZE YEMEĞİ
Ben tavuk gogsu cikardim
Onunla bise yapimki ev halkida faydalansin
Sebze yemegi olarakda patlican yemegi yapicam
Hoşbuldum canımGünaydın canım
O kadar soğuk diyorsun
belki başka bir yerden çıkar canım benim bazen öyle oluyor koyduğum yeri yanlış hatırlıyorum sonra karşıma çıkıyor altın bulmuş gibi seviniyorum
Günaydın canım
Hoşgeldin
Tavuk ayran ve sebze yemegi yap canim tavugu salata yaparsan guzel ve hafif olurCanim listemle birebir gitmeye calisiyorum listede aksama soyle
- 5 YK ZYT SEBZE YEMEĞİ
Ben tavuk gogsu cikardim
Ya annemgilden cikarken ayagindaydibelki başka bir yerden çıkar canım benim bazen öyle oluyor koyduğum yeri yanlış hatırlıyorum sonra karşıma çıkıyor altın bulmuş gibi seviniyorum
Yapmisken tum ev halki faydalansin diyorumkendine mi tüm ev ahalisine mi pişireceksin gülüm
Sote yap canım
Tavuk gogsu cikardim sabah buzlukdanTavuk ayran ve sebze yemegi yap canim tavugu salata yaparsan guzel ve hafif olur
Kofte yagli olabilir kirmizi et bana pek iyi gelmiyor seni bilmiyorum afiyet olsun
Tamam canim afiyet olsunTavuk gogsu cikardim sabah buzlukdan
Onu yapicam cnm
rondodan çek kıyma olsun , rondodan yeşil soğan az kuru soğan bir parça kapya biber, sarımsak, maydonozu da çek kat varsa kori yoksa da bildik köfye atılan baharatları kat yumurta kır az galeta unu istersen koy , ister fırın da 140 derece ıster tavada yap köfteni yanına patlıcan varmış zaten yeşillikle sen tavuk köfte yesen bile doyarsın gülümCanim listemle birebir gitmeye calisiyorum listede aksama soyle
- 5 YK ZYT SEBZE YEMEĞİ
Ben tavuk gogsu cikardim
Hep esofmanini giydi benimki de. Ciktiktan sonra yarim saat kadar bi agrisi oldu. Cisini yapinca rahatladi. Sadece sislik kaldi. Agrisi cok sükür hic yok.biliyorum gülüm 2-3 güne şiş iner diye düşündüm, gerçi her bünye farklı her çocuk da benim yeğen sünnetten 2 saat sonra kanepe üstlerinde zıplıyordu , kanatmıştı da pipiyii sıpaa çabuk iyileşti , benim oğlan şimdi 20 yaşın da , nerden baksan 13-14 yıl olmuş 1 gece biraz ağrısı oldu sonra 2 gün de iyiydi pantolon isteyip duruyordu
Tarifini yazdim abla tesekkur ederimrondodan çek kıyma olsun , rondodan yeşil soğan az kuru soğan bir parça kapya biber, sarımsak, maydonozu da çek kat varsa kori yoksa da bildik köfye atılan baharatları kat yumurta kır az galeta unu istersen koy , ister fırın da 140 derece ıster tavada yap köfteni yanına patlıcan varmış zaten yeşillikle sen tavuk köfte yesen bile doyarsın gülüm
sen ne olur ne olmaz köfte yapacaksan netten tarif bak ben ablam yaparken gördüm , 1 kere denemiştim 3 sene önce başka da yapmadım aklıma gelmedi ki:)