Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimden geleni yapacagim cnm. Calisiyorm mesaideyim ama aralarda yürüyecegim. Eve giderkende normalde 2 aracla gidiyorm ama tek araca binip yürüyecegim gerisini. Bakalim kac adim olacak@MiraPham
@Tutku44
@nehir6161
fantastikaaa
Elhan
@Poni Bon
ekim2009
zeyneppk
@Ytmz
Bugün adım Challenge var duymadık görmedik demeyin canlar üst limit Max 15000 adım bu avantajı da el birliğiyle almaya hazır mıyiz
senin koca hasta anlaşılan, geçmiş olsun gülüm:)Nerden hasta oldum ben , lanet nerden bulasti . Cok fenayimmmmmmlarrr
Günaydın canımGunaydin kizlar
harikasın canım emeğin için şimdiden teşekkürlerElimden geleni yapacagim cnm. Calisiyorm mesaideyim ama aralarda yürüyecegim. Eve giderkende normalde 2 aracla gidiyorm ama tek araca binip yürüyecegim gerisini. Bakalim kac adim olacak
Gunaydin canimGünaydın canım
kaç gün oldu şimdiye hiç şişlik kalmaması lazımdı , senin oğluşun canı geç iyileşenlerden galiba, başka sıkıntı olmasın da geç insin şiş yapacak bir şey yokCok sükür cnm toparlandik ailecek. Kücük oglusum iyilesti. Büyügümünde sünnet sisleri büyük ölcüde azaldi. Evimde tertemiz heryeri silip süpürdüm. Eve girer girmez temizlik kokusu fıslıyor yüzüme yüzüme
günaydın sevilayım kalpler fır fır dönüyor bu gün senin için de güzel geçecekGunaydin kizlar
Ekimcim sütle hindiba kahve tarifini ayrıntılı yazar mısın? Çok merak ettim.sütle hindiba kahveyi içince akşam yeyek yiyemiyorsun çorbayı da sırf bizimkilerde sofrada olayım hem de sonra geç saat acıkmayayım diye zorla içtim, zaten için de nohut v.s. olunca sulu yemeğe benzemişti
Daha prs günü oldu abla. 1 aya kdr tamamen inecekmis sislikler. 10 gün rapor vermisti doktor. Pazartesi okula dönecek insallah.kaç gün oldu şimdiye hiç şişlik kalmaması lazımdı , senin oğluşun canı geç iyileşenlerden galiba, başka sıkıntı olmasın da geç insin şiş yapacak bir şey yok
evini de güle güle kirletin gülüm :))
Ayşem günaydın o bebek benim di miGünaydın bebeklerim
hindiba kahve farmasi de satılan var ya o işte sıcak süte bazen hindiba kahve 1 tatlı kaşığı bazen de tahıllı kahvesi var 1 fişek atıp karıştırıyorum bu kadarcıkEkimcim sütle hindiba kahve tarifini ayrıntılı yazar mısın? Çok merak ettim.
günaydın bebeeemmmGünaydın bebeklerim
biliyorum gülüm 2-3 güne şiş iner diye düşündüm, gerçi her bünye farklı her çocuk da benim yeğen sünnetten 2 saat sonra kanepe üstlerinde zıplıyordu , kanatmıştı da pipiyii sıpaa çabuk iyileşti , benim oğlan şimdi 20 yaşın da , nerden baksan 13-14 yıl olmuş 1 gece biraz ağrısı oldu sonra 2 gün de iyiydi pantolon isteyip duruyorduDaha prs günü oldu abla. 1 aya kdr tamamen inecekmis sislikler. 10 gün rapor vermisti doktor. Pazartesi okula dönecek insallah.
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar
Günaydın canim ❤Günaydın bebeklerim
2200 daha kaptan odemim gitmis kalmisDuyuru
TekrarDene
Kmsl Hnd
zeyneppk
North River
bluegreeneyes
Umutumut82
sandriyon
sardunya1038
@Brzhuzur
Kızlar bugunden itibaren adım yarışı başlıyor. Adimsayari olmayan tlf na yüklesin max 15000 adim
Hekese başarılar
Tatlım teşekkür ederim. Bir bakayım.hindiba kahve farmasi de satılan var ya o işte sıcak süte bazen hindiba kahve 1 tatlı kaşığı bazen de tahıllı kahvesi var 1 fişek atıp karıştırıyorum bu kadarcık
Bana yollamissin ödemi2200 daha kaptan odemim gitmis kalmis
Aaa oylemi ne guzel ben dogma buyume istanbulluyum annem babam Malatyali .Akrabalarim var evlenene kadar her yaz giderdik bi 10 yildir gidemedimayy bir toprağım daha tutku44 de malatyalı zaten nick inden belli, doğma büyüme mi malatyalısın gülüm