Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok fazla gerginim kız regl olamadım hala birde benim kız yine yemiyor yaw insan yemek yemez mi sadece kahvaltı yapıyor 🤦‍♀️
Hic bozma moralini yemin ediyorum aynı durumdayımm demekki normal 😒😒 ben bile helak oldum corbadan baska hicbirsey atmıyo ağzına yemin ediyorum kaçıyo 🥹

Regl için hibiskus çayı yap

Hic bozma moralini yemin ediyorum aynı durumdayımm demekki normal 😒😒 ben bile helak oldum corbadan baska hicbirsey atmıyo ağzına yemin ediyorum kaçıyo 🥹

Regl için hibiskus çayı yap

hadi ve almira yiyordu kız ne zaman başladı onun ne zaman düzelecek bunlar ya 😑 hibuskus alayım yarın beybi

Kızlar iyi akşamlar kusura bakmayın, iki hafta eğitimdeydim bu hafta işe başladım, o kadar birikmiş ki işlerim daha toparlayamadim bile 🙈 buraya giremedim, işten geldim bitik vaziyette bir de arkadaşım ameliyat olmuştu ona yemek yaptım götürdüm, şimdi geldim eve kiraz sapı çayı aldım oturdum

hadi ve almira yiyordu kız ne zaman başladı onun ne zaman düzelecek bunlar ya 😑 hibuskus alayım yarın beybi
Ben dogurdum da başladı bak sende biliyorsun yerdii bizimle oturup neler yerdi şimdi kaçıyorr psikolojim sıfır bakma ama artık saldım birşey yapıyorum bundan yermisin diyorum no no diyo tamam sen bilirsin diyip corba var icermisin dedim evet dedi bundan sonra boyle etcem bakalım işe yarayacakmı ısrar ve zorlama yapmıyorum

Teklif var ısrar yok gibi
Bazlama yer ekmek yer tereyaginda kahvaltı bayılıyo

toparlayacağım canım, kendime ve kızlarıma döneceğim, bir süredir zaten böyleydim ama beklentilerim devam ediyormuş dün gece bunu farkettim, beklentimi de bitiriyorum artık
dün geceden beri tansiyonum düşmedi bi türlü olan bana oluyor :KK43:

işte aileden gelen pohpohlanma, işin kötüsü benim ailemde böyle, eşimin yanında beni eleştirmekten çekinmezler ama onun ailesi de aksine öve öve bitiremezler dolayısıyla eşimin kafasında bu yerleşiyor bence

o cinneti istemiyorum canım, büyük kızım çok duygusal, farkındalığı çok yüksek dün akşamdan beri gidip gelip bana sarıldı. aklınca beni teselli ediyor
ama devamlı sessiz de kalmayacağım sadece şu sıra konuşmak istemiyorum, kendi içime dönmek istiyorum bundan rahatsız olup da konuşmak isterse de bütün kartlarımı açacağım

ahhh canımm ya Allah yardımcın olsun senin de evet toparlamışsınız çok şükür ama eminim ki içinde yara kalmıştır :KK43:
geçmez ki kolay kolay
ve ben herşey bittikten sonra, sevgi saygı bittikten sonra birşeyleri düzeltse bana ne fayda
bak bu durum benim sağlığımı etkiliyor
kaç kere onunla kavgalarımdan sonra nefessiz kaldım gibi oldum, teşhis koydurmadım ama duyduklarımdan panik atak gibi birşey olduğunu düşündüm
ve bu evlendikten sonra çıktı
ve dün, dün geceden beri tansiyonum çok yüksek, ve hala da yüksek düşmedi bi türlü
yzık değil mi bana, herşeyi geçtim bana birşey olsa Allah korusun, kızlarım daha küçücük, babalarının elinde perişan olurlar çünkü eşim kendine bile yetemeyen bi adam
düşüneceğim canım, enine boyuna herşeyiyle düşüneceğim, hepimiz için en doğrusu neyse ona karar vereceğim

aminnn canımm, çok teşekkür ederim, samimiyetin buradan o kadar hissettiriyor ki kendini, iyiki varsın :KK60:

amin canım sağolasın, sen sırf kocan istiyor diye seni mutsuz edecek şeylere evet tamam deme. benim hatam bu oldu, aman aramız iyi olsun yeterki diye kendimden vazgeçtim
ama tabii tatlılıkla güzellikle, neyi neden yapmak istediğini tatlı dilinle anlat ki seni anlasın :KK60:
İnşallah gönlünce olur canım, annelik hem çok güzel ve çok büyük bir destek hem de bizi bağlayan birşey, onların yokluggunu düşünemiyorum bile, insana çok büyük bir hiç ve destek...sen biraz kendine odaklan, çocuklarla kendi içine çekil, kendine birşeyler yap.... inşallah geçer bu bunalım halı çok çok mutlu olduğun günleri gelir ❤️😍

Ben dogurdum da başladı bak sende biliyorsun yerdii bizimle oturup neler yerdi şimdi kaçıyorr psikolojim sıfır bakma ama artık saldım birşey yapıyorum bundan yermisin diyorum no no diyo tamam sen bilirsin diyip corba var icermisin dedim evet dedi bundan sonra boyle etcem bakalım işe yarayacakmı ısrar ve zorlama yapmıyorum

aynı belis gibi desene oda kahvaltıya bayılıyor, acaba kiskandida ondan yapıyor senin ki. Ben pilav yiyor diye pilava koyuyorum herseyi bir şekilde yediriyorum sende çorbaya koyacaksın bir süre mecbur elbet düzeleceklerde ama işte ana yüreği dayanamiyoruz

Relax ol canm benim ortanca da hiç birşey yemiyor kreşte ascimiz sağolsun ona uygun extra ayrı yapıyor orda bir tık yiyor akşam kresten geldi eşim ramazan pidesi almıştı o seviyor diye ondan yedi bir de ben kek yapmıştım 2 dilim de onu yedi çorbasına kaşık bile atmadı sonra ben ufaklığı uyuturken koridorda sızmış kalmış akışa bıraktım yediği kadariyla bırakıyorum 😔 büyüyünce yerse yer yemezse kendi bilir çok şükür aç kalmiyorlar ya o yeter

Relax ol canm benim ortanca da hiç birşey yemiyor kreşte ascimiz sağolsun ona uygun extra ayrı yapıyor orda bir tık yiyor akşam kresten geldi eşim ramazan pidesi almıştı o seviyor diye ondan yedi bir de ben kek yapmıştım 2 dilim de onu yedi çorbasına kaşık bile atmadı sonra ben ufaklığı uyuturken koridorda sızmış kalmış akışa bıraktım yediği kadariyla bırakıyorum 😔 büyüyünce yerse yer yemezse kendi bilir çok şükür aç kalmiyorlar ya o yeter
lahmacun yer kek yer islak keki çok seviyorr amaa cok düzensiz birşey aklım kalıyoo niye yemezsin anlamıyorumki anlayabilsem demekki her çocuk böyle bitek benim kızım böyle sanıyordum sağol canım içimi rahatlattınn

aynı belis gibi desene oda kahvaltıya bayılıyor, acaba kiskandida ondan yapıyor senin ki. Ben pilav yiyor diye pilava koyuyorum herseyi bir şekilde yediriyorum sende çorbaya koyacaksın bir süre mecbur elbet düzeleceklerde ama işte ana yüreği dayanamiyoruz
Evett dayanamıyorumm sana yemin ediyorum ıspanak yerdii çok severdi almadı kaçıyorr 4 kase yoğurt çorbası içtii bugün
pilavı nda burnunu kıvırıyorr hepp doyuyor gene ama corba içerken 4 kasede anca doydu

lahmacun yer kek yer islak keki çok seviyorr amaa cok düzensiz birşey aklım kalıyoo niye yemezsin anlamıyorumki anlayabilsem demekki her çocuk böyle bitek benim kızım böyle sanıyordum sağol canım içimi rahatlattınn
Biz boşuna kendimizi strese sokuyoruz canm emin ol şimdiki çocuklar hep aynı imkan çok fazla o yüzden çok seçiciler 😘en güzeli bizim çocukluğumuzmus gerçekten evde ne varsa onu yerdik bilirdik bizim için extra bişey yapılamayacak olan ve yapılabilecek şeyler zaten yapılıyordu 😌 o yüzden sen de rahat ol hepimiz iyi anneyiz kendinde eksik bişey aramaya çalışma devir böyle de geç 😘😘

Artı bile sayılmaz canım.

ödem olmuş olabilir canım.

Bildirim için değil ama sen akşam üzeri bir tartıl da gerçek kilonu gör canım, sahur yüzünden artı gelmişsin, ona rağmen çok artıda bile değilsin.

Hafta sonu abartınca maalesef geri göndermek zor oluyor. Çok fazla değilsin canım halledersin.

menülerini hatırlamıyorum ama çabucak gider inşallah.

Aldığın tüm kararlar ve yaşadığın farkındalıklar için tebrik ediyorum canım. Bir tebrik de güzel eksin için. Senle o kadar başa baş gidiyoruz ki sonucu merak ediyorum. Daha çok gel buraya da azıcık didişerek yarışalım seninle.

Toparlayacağına inanıyorum canım.

Tebrik ederim canım.

Sabit olman gayet güzel canım.

Senin düzeninde normal galiba canım bu artış.

Çoook tebrik ederim canım, çok güzel eksi.

Çok teşekkür ederim canım.

Tebrik ederim canım.

Canım dikkat et, tekrar 7lere çok yaklaşma. Emeklerine üzülürsün sonra.
Teşekürler kaptanım dikkat etmiyor um düzene girene idare ediyor um simdilik

Biz boşuna kendimizi strese sokuyoruz canm emin ol şimdiki çocuklar hep aynı imkan çok fazla o yüzden çok seçiciler 😘en güzeli bizim çocukluğumuzmus gerçekten evde ne varsa onu yerdik bilirdik bizim için extra bişey yapılamayacak olan ve yapılabilecek şeyler zaten yapılıyordu 😌 o yüzden sen de rahat ol hepimiz iyi anneyiz kendinde eksik bişey aramaya çalışma devir böyle de geç 😘😘
Aynenn yaaa 6aylıkken dolma yermişim löplöp anamm bi çorba içemezmisim annem öyle diyor herşey yermişimm şimdide oğlum 6 aylık cuma günü kontrolumuz var bakalımm nasıl başlıcazz belki kardeşi yiyo diye buda yer diye umuyorumm insallah aminn😀😀 teşekkür ederimm bitanemm🥰😘😘 biara çok kötü oldum baktim boyle olmuyor relax bırak yumurtayı bile es geçmezdii kahvaltıda onuda az yiyorr var bundada bir hayırrr 😀

Evett dayanamıyorumm sana yemin ediyorum ıspanak yerdii çok severdi almadı kaçıyorr 4 kase yoğurt çorbası içtii bugün
pilavı nda burnunu kıvırıyorr hepp doyuyor gene ama corba içerken 4 kasede anca doydu

çorbada tabi doyurucu olmuyo öyle bizimki kahvaltsini yapar diğer öğünlerde meyvesini fıstığıni ekmeğini yer karnını doyurur essek sıpası. büyüsün bu sefer ben vermicem😂

10.12.24
08.30
1 karabuğday patlağı üzerine labne ve bal

11.00 sütlü kahve
12.30
2 parça palamut buğulama,1 dilim ekmek, salata , 2 mandalina

16.00 sade kahve
19.00
1 küçük tabak köfteli bezelye yemeği, yoğurt 1;dilim ekmek

Şu:2 lt olur. LenaG LenaG noram noram
Menüler çok güzel afiyet olsun🌸

X