Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İşte unuttum tartılmayı.
O bal kaymak hafta sonuna ait sadece. Hafta içi yok özellikle buraya girdikten sonra yemek mümkün mü
Bir de tartı stresi eklenmiştir. Dün sabah tartıldım 72 idim. Hafta sonundan sonra normaldir dedim. 200 gram gitse yeter yarına dedim ve sabahına unuttum tartılmayı

Canım şöyle aslında bende; ben ezelden beri çok temiz ama oldukça dağınık bir insanım. Rabbim bir de benim gibi evlat verdi herşeyi fazla fazla almak gibi bir huyum var-dı. Hal böyle olunca çocuğum bir aktivite yapmak istiyor mesela, bütün ev pert. O an zihnim dolup taşıyor, mutfağa bakıyorum beni bekliyor, çamaşırlar yıkanmayı bekliyor ve ben işlere ulaşırken yanlışlıkla birşeye basmamak için evde sekerek yürüyorum sürekli tavuk gibi bata çıka eşya topluyorum. Arada şartel kapanıyor, öyle boş boş sağa sola bakıyorum. Ben kendimi geliştirme işlerini iş yerimdeki boşluklara bıraktım, evde sadece yarım saat-1 saatte işimi bitirip oturup keyifle 1 bardak kahve içmek istiyorum o kadar benimde internetten dinlediğim insanlar var ama şu an gündemim minimalizm. O da ha deyince olmuyor, daha doğrusu bu sefer de vazgeçmemek için geniiişşşş bir zamana yaydım. Bu sefer olacak çok inanıyorum

Heeee olsunn cumartesi ye bomba gibi geleceksinn

Araba tatlısı mi ilk defa duydum nasıl bişey ki o.
Bı tatlı canavarı olarak kendime yakistiramadim bilmemeyi ahahahahaah
kız allah iyiliğini versin hemi araba almıştır kardeşi kuyruğunu doğrultmak istemiştir hahahaha bizim oralarda öyle derler bende bir haftadır tatlı ısmarlıyorum herkese araba tatlısı hahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…