Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selam kızlar. Bildirimden bildirime geliyorum çok özür dilerim. Ama hayatımda öyle güzel, öyle heyecan verici şeyler oluyor ki… tam bir dönüşüm yaşıyorum, uzun soluklu olmasını ve tamamlamayı niyet ediyorum.
Bir takım aksilikler yaşadım hafta sonu (bozulan bir makine yüzünden evimi su basması gibi) ama yılmadım. Mutfak düzenim tamam. Bu gazla sürekli ertelediğim mutfak işlerini de düzene oturttum, bir hevesle giriyorum içeri, her an pırıl pırıl her yer. Oturma odam muhteşem oldu, kocaman koyu renkli halımı kaldırdım ortadan, kilimden bozma açık renk bir halı koydum, o bile içimi açtı. Koyu renk mobilyalarımı boyadım😄 2 küçük çekmeceden 2 poşet çöp çıkardım. Çocuğun odasında da, onun kararlarına saygı duyarak ve sorumluluğu ona vererek elimden gelen azaltmayı yaptım. Benim odamda… çekmece, dolap düzeni tamam ama kıyafetlere hala el atamadım😒
Tüm bunları yaparken kendi iç dünyamda da huzura erişiyorum; geçmişte ne olduğumu, şimdi kim olduğumu deşiyorum içten içe. Neler değişmiş, neden değişmiş anlamaya çalışıyorum. Kendimi sevdiğimi söylemenin, bunu bilmenin yetmediğini anlıyorum. Aynı ilişkilerde olduğu gibi, seviyorum ama emek eksik, fedakarlık, şefkat, önemsenme duygusu eksik. Ben sevdiğim insan için kendimden vazgeçerken, aslında öznem için, benliğim için bişeyler yapmaktan aciz olduğumu fark ediyorum. ‘Kendini aldatıyorsun’ diyorum içten içe, yalan söylemek bir çeşit aldatmak çünkü benim için. Bu süreç biraz sancılı, kendimce mahkemelerim var ama her geçen gün özüme dönüyorum sanki.

1000212064.jpg
@LenaG Jou Jou noram noram kahvaltım 🫡

Yeşil mercimeği bol tüket, haşla, porsiyonla, dondurucuya at, salatalarına bile birer avuç koy, faydası olur inşaAllah 🤲🏼
Benim kızım da sevmez et, yumurta😔
Teşekkür ederim canım fezo ablamm🥰
Günaydın arkadaşlar

Cumartesi 58.25
Salı 55.35

Fark -2.9

Wc ve regl bitimi ile odemler gitti.

LenaG LenaG arke arke
Sen cumartesiye kadar bu verdiğin kiloyu korursan net Kaptan olursun nurellam 🤩maşallah
İnanırmisin hurma göresim yok 🤭😅
Ben bu hafta da devam edeceğim ya cumartesi pazar cozuttum çünkü
Günaydın kızlar

Kilom 62.5
Cumartesi 62.7
Fark -200
LenaG LenaG arke arke

Spordan çıktım şimdi eve gidiyorum 😅
Kaptanım takım kaptanları sadece lena kaptanıma atıyorlar fotolu olarak burda paylaşmıyorlar ki biz bilmeyelim heyecan olsun en son öğreniyoruz 😇
kız allah iyiliğini versin hemi araba almıştır kardeşi kuyruğunu doğrultmak istemiştir hahahaha bizim oralarda öyle derler bende bir haftadır tatlı ısmarlıyorum herkese araba tatlısı hahahahaha :KK70:
Ben de makine tatlısı ısmarlıyorum yaklaşık iki aydır 😂😂

Cumartesi 71,9
Bugün 72,6
Fark -700 gr

Anlamadım doğrusu 😐🤔
LenaG LenaG noram noram
Canım diğer mesajlarından gödüm e spordan sonra bir de su çok normal eksidesindir :KK200::rapci:
CUmartesi ; 69.7
Salı ; 69.2
Fark; -500

:rapci::rapci::rapci::rapci:

noram noram Efenin_Annesi Efenin_Annesi LenaG LenaG @Ellssa
Vuhuu salı için süper bir eksi tebrik ederim canım :KK200:
merhaba kızlar
salı bildirimim 63.30
-100 gr :KK70:
Eksi olsun bizim olsun terik ederim canım :KK200:
Günaydın kızçeleer :KK200:
Yataktan bildiriyor vee kalkmaya korkuyore bugün kalkmasam eyiydi 😖
Günaydın canım korkunun ecele faydaı yok :KK3:
09.12 pazartesi menü
sabah: peynir kahvaltılık sos 1,5 dilim kepekli uno ekmeklerinden
1 sütlü kahve
14:00 4 tane ızgara kaşarlı köfte altına attıkları ince bir lavaş vardı onunla yedim
türk kahvesi sade
19:00 yarım züber proteinli bar
21:00 2-3 tane ekmek kıtırı biraz peynirler
Su ve spora bakamadım :KK43:
LenaG LenaG arke arke
Afiyet olsun :KK200:akşam yediğin kıtır nasıl birşey bilmiyorum ama yine de 21 de tercih etmesek güzel olurmuş
Günaydın kızlar ❤️
Sabitim tartildim 107.2 cumartesi ye az da olsa eksi görürüm inşallah

LenaG LenaG noram noram
Günaydın canım sabit kalmak da iyidir :KK200:
cumartesi: 47,65
salı: 48
+350
noram noram Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG
canım c.tesi 47.45 bildirmişsin +0.550 bu durumda senin için kolay lokma :rapci:
Gunaydın 💕
Ctesi 66.3
Bugun 66.9
Fark+600
LenaG LenaG arke arke
Günaydın canım hemen menülere denge ve bol su getirirsek çözülür bence :KK39:
Kızlar günahdın ödemli uyandım maalesef dün akşamki hatamdan dolayı; emziriyorum bu aralar bebeğin dişi çıkıyor daha çok memede durmak istiyor geceleri de şekerim çok düşüyor kızlar ya geceler için bana bir fikir verin 🥹
Tartı: 80.0
LenaG LenaG
Günaydın canım bebişin diş çıksın düzeni atursun sen de düzene girersin :KK200:
emziren anneler herşeyi yiyip içemediklerinden hiç bilmiyorum canım
LenaG LenaG noram noram
9 Kasım menüm(dün çok yorulmuştum erkenden uyumuşum)

9:00
2 sütlü kahve

11:30
3/4 çatal yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık biber
2/3 çatal peynir

Bebek görmeye gittim
14:30
1 avuç karışık çerez
1 kurabiye

18:30 akşam yemeği bitti
1 but biraz tavuk göğsü haşlama
1 yk pirinç pilavı
Salata
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3518165
Afiyet olsun çok güzel menü ve adımlar ama hergün bu kadar adım atmak kasları şişirir ve ödem yapar diye biliyorum 1 gün yapıp bir gün dinlensen daha doğru sanki :KK200:
Kızçeler uzun süredir salı tartısından muzdarip olan ben yine modum düştü gece de 3 te yattım olur ya cumartesi de artı çıkarsam ilk kez izninizle hazırlığa geçmek istiyorum çünkü salıdan sonra cumartesi ye kadarda hep modum düşük oluyor 🥺
Cumartesi 75.6
Bugün 76.0
Fark +400
LenaG LenaG arke arke Boncuk2307 Boncuk2307
Canım c.tesi ödülünü bir güne yaymak değil de bir öğüne çekmek lazım. Çok da büyük bir fark değil c.tesiye gider :KK200:
Arabamı yenileyince hepinize benden araba tatlısı 🤣🤣🤣🍮🍮
Gel biz onu kahve yanı minik bir protein barla kutlayalım :KK39:
Kilo bildirimi
Cumartesi 69
Bu gün 69.2
+200 Gr akşamki tatlıların acısı diyelim 🥴
LenaG LenaG arke arke
Akşam yendiği için minik bir ödem önemli değil :KK200:
LenaG LenaG noram noram
Cumartesi 75.60
Bu gün 76.10
+500🤕
niye böyle olduya dün gayet iyiydim
Dün baya bir yürüdüm. Akşam yatana kadar hep ayaktaydım artık ödem mi oldu ne oldu bende anlamadım
Canım işte dün baya yürüdüğün için bence ayrıca yorgunluk da ödem yapıyor :KK200:
Cumartesi 67.50
Bugün 68.10
+600

@Elhan arke arke
Sahuru yaptım sabah tartildim. Doğru ölçüm değil bence ama bildirim yapmak zorunda idim
Senin ölçüm bu şekilde çıkması normal canım 4-5 gibi sahur yapıyorsun sanırım daha sindirememişsindir bile :KK200:
Ben henüz eksi getirmedim ikigunun ağırlığı gitmedi:kahve:
Cumartesi 63, 9
Bugün 64,5
LenaG LenaG
arke arke
Normal canım gitmesi2-3 günü bulur ama c.tesi eksi gelecek inşallah :KK200::dua:
En son tartı 73.8
Bugün 74.8
Fark+1 kilo
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Düzenin normale dönsün bu da düzelir canım :KK200:
Ve arke arke kaptanım. Dolu dizgin geliyorum😏 yeme düzenim de otomatik olarak minimalist oluyor.

C.tesi: 87
Salı: 86,5
LenaG LenaG
Oooo halledilmiş bazı şeylerrrr tebrik ederim canım salı için süper bir eksiii :halay:
Ne ka güzel bir kahvaltı afiyet olsun :KK200:

Değişim süreci sancıları canım sorun yok tekrar başlanır, düzelir, eksiler gelir :rapci:
Gunaydin
Cumartesi 77.2
Sali 77
Fark -200
Günaydın canım tebrik ederim :KK200:
LenaG LenaG
Kaptanım bugün tartıldım, 71.6 çıktım.
Cumartesi günü 72.2'ydim.
Bugün biraz telaşlı olduğum için dengesiz beslendim. Akşama telafi edebilirim umarım 🙈
Canım çok iyi eksi gelmiş tebrik ederim :KK200:

Canım diğer mesajlarından gödüm e spordan sonra bir de su çok normal eksidesindir :KK200::rapci:

Vuhuu salı için süper bir eksi tebrik ederim canım :KK200:

Eksi olsun bizim olsun terik ederim canım :KK200:

Günaydın canım korkunun ecele faydaı yok :KK3:

Afiyet olsun :KK200:akşam yediğin kıtır nasıl birşey bilmiyorum ama yine de 21 de tercih etmesek güzel olurmuş

Günaydın canım sabit kalmak da iyidir :KK200:

canım c.tesi 47.45 bildirmişsin +0.550 bu durumda senin için kolay lokma :rapci:

Günaydın canım hemen menülere denge ve bol su getirirsek çözülür bence :KK39:

Günaydın canım bebişin diş çıksın düzeni atursun sen de düzene girersin :KK200:
emziren anneler herşeyi yiyip içemediklerinden hiç bilmiyorum canım

Afiyet olsun çok güzel menü ve adımlar ama hergün bu kadar adım atmak kasları şişirir ve ödem yapar diye biliyorum 1 gün yapıp bir gün dinlensen daha doğru sanki :KK200:

Canım c.tesi ödülünü bir güne yaymak değil de bir öğüne çekmek lazım. Çok da büyük bir fark değil c.tesiye gider :KK200:

Gel biz onu kahve yanı minik bir protein barla kutlayalım :KK39:

Akşam yendiği için minik bir ödem önemli değil :KK200:

Canım işte dün baya yürüdüğün için bence ayrıca yorgunluk da ödem yapıyor :KK200:

Senin ölçüm bu şekilde çıkması normal canım 4-5 gibi sahur yapıyorsun sanırım daha sindirememişsindir bile :KK200:

Normal canım gitmesi2-3 günü bulur ama c.tesi eksi gelecek inşallah :KK200::dua:

Düzenin normale dönsün bu da düzelir canım :KK200:

Oooo halledilmiş bazı şeylerrrr tebrik ederim canım salı için süper bir eksiii :halay:

Ne ka güzel bir kahvaltı afiyet olsun :KK200:
Beş buçuk gibi Sahir yapıp 7 buçuk gibi tartıldım 😁

Teşekkür ederim canım fezo ablamm🥰

Sen cumartesiye kadar bu verdiğin kiloyu korursan net Kaptan olursun nurellam 🤩maşallah

Ben bu hafta da devam edeceğim ya cumartesi pazar cozuttum çünkü

Kaptanım takım kaptanları sadece lena kaptanıma atıyorlar fotolu olarak burda paylaşmıyorlar ki biz bilmeyelim heyecan olsun en son öğreniyoruz 😇

Ben de makine tatlısı ısmarlıyorum yaklaşık iki aydır 😂😂

Canım sen geçen hafta hurma ile sonuç almıştın. Demekki benim vücuduma uygun değilmiş 😅

kaptanım bak işte bunu çözemedim 46yı göremiyorum artık 47 48 / 47 48 bir ileri iki geri oynayıp duruyorum burada sanki hep senin dediğin çıkıyor aslında haftasonu yiyip yiyip sonrada yediklerimizii toparlamaya çalışıyoruz ama neydersin bu kiloda da ye bari haftasonu sevdiğin şeyleri yosunlu diyorum hahah

kaptanım bak işte bunu çözemedim 46yı göremiyorum artık 47 48 / 47 48 bir ileri iki geri oynayıp duruyorum burada sanki hep senin dediğin çıkıyor aslında haftasonu yiyip yiyip sonrada yediklerimizii toparlamaya çalışıyoruz ama neydersin bu kiloda da ye bari haftasonu sevdiğin şeyleri yosunlu diyorum hahah
Canım senin artık vücudun belli bir dengeye oturmuş demek bu hafta bitsin vereceğim diye zorlama kendini :KK60:

X