Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun karışık bir menü olmuş akşam hem tatlı hem meyve
Kabak detoksuma başladım ceviz hakkımı kahvenin yanında kullanicagim ve iki değil bir kabak yeterli oldu bana
Boncuk2307 sende durumlar nasıl Eki Görüntüle 3513355
Afiyet olsun
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun sabah 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilirmiş
Sabah
2 dilim ekmek
Biraz peynir
7 zeytin

Akşam
1 tabak kuru fasulye
3 kaşık pilav
Biraz lahana turşusu

2.5 lt su
Spor yok

LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Afiyet olsun sabah yumurta ve sebze (domates veya biber gibi) eklense güzel olurmuş
Afiyet olsun canım erken kapama olayını gittikçe aşağı çekiyorsun bilemedim
Ayrıca su az kalmış

Afiyet olsun arada 1 meyve yanına 5-6 fındık gibi güzel olur. Hiç yeşillik yok eklenebilse iyi olurdu
Afiyet olsun genel olarak su az kalmış
Afiyet olsun akşam için 50 gr fıstık fazla gibi
Güzel bir menü canım hatta az olmuş afiyet olsun
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
8 zeytin
Domates salatalık

Akşam
3 kaşık makarna
3 kaşık yoğurt
1 tabak kuru fasulye

2.5 lt su
Spor yine yok

Afiyet olsun tabak derken 5-6 yk ise ok
Afiyet olsun güzel bir menü yalnız avokado çeyrek daha uygun olur spor
Afiyet olsun zaten sen demişsin meyveyi
Afiyet olsun çiğköfte sıkım olarak 4 yeterli ama tabak deyince anlamadım su gayet güzel
İyi akşamlar
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Saat 10.00 Kahvaltı
Tost karışık

Öğle 13.00
Mercimek çorbası

Akşam yemeği
18.00
Tavuklu pilav

2 lt su
9000 adim
Afiyet olsun kız hani bitiyordu tostlar
Az görünüyor ama dengeli olmamış nerde bu sebzeler mesela veya tavuklu pilavın yanında ayran gibi
Afiyet olsun güzel menü yalnız su az olmuş
Ve geçmiş olsun canım
Günaydın herkese. Karşınızda uykulu bir ben...
Günaydıııınnn
Günaydın arkadaşlar ❤
Günaydın canım
Günaydınn kızlar
Günaydııınn
Afiyet olsun

Ellerine sağlık erken kalkan yol alır böyle oturur kahve içersin
Günaydın kizlarrr
Günaydııınnn morum bereketim

Günaydın canım
Afiyet olsun burda bana yeşillik eksik kalmış geldi. Wc sorun olmasın Bir de tarhana baya yüksek kalorili besleyici kuvvetli bir çorba 2 kase fazla sanki

Sağol kaptaniçem
sıkılcak formda değil markette kiloluk satılanlardan almış bulundum atılmasın diyede kaseye koyup bulgur pilavı niyetine kaşıkladım

hayırlı sabahlar menümü yazayım hemen dün nasıl uyduğumu hatırlamıyorum eş çocuk oturuyorlardı en son ben sızmışım herhalde ama sabah yataktaydım
03.12.2024 salı

sabah 1 dilim akmek arası az peynir yedim.

öğlen 12// iki servis kaşığı ıspanak yemeği yoğurtlu
bir dilim ekmek
bir kepçe mercimek çorbası

akşam18.30//
5 galeta yedim bir mandalina yedim.5 çilek 1 muz (meyve zorla iyileşeyim diye yediriyor eşim)

su:2,5lt
spor:3 mile leslie 45dk.

Afiyet olsun canım

canım bende de haşimato var, ve biliyorsun biz artık glutensiz besleniyoruz ve glutensiz beslenmeye geçtiğimden beri ki ben kızlarım ve eşim kadar %100 uymuyorum işyerinde bazen kaçırıyorum ona rağmen tiroid değerlerimin maşallahı var son 2 seferdir yıllardır görmediğim değerlere düştü
bence artık sen de glutensiz beslenmeye geçmelisin, haşimato sadece ilaçla düzene girebilen bir hastalık değil, beslenmeyle desteklemek çok önemli, yıllarca benim doktorum bunu dedi bana ama ben kulağımın üstüne yattım bildiğin, mecbur kalıp da böyle beslenince haklı olduğunu anladım adamın

ve tabii tiroid değerlerin düzeldikçe ruh halin de, enerjin de yerine gelecektir biliyorsun kuzucumm

Valla kuzum benim tahammülüm kalmadı beynim öldü resmen niloya, heidi ,maşa . Diğer odada da tv var ama illa yanında durmamı istiyor. Allah can sağlığı versin
Oyyy kıyamam ben sana yaa, niloya tam bir eziyet bence de. Benim de rafadan tayfadan bıkmışlığım vardı zamanında Amin canım, canları sağ olsun.

Oyyy kıyamam ben sana yaa, niloya tam bir eziyet bence de. Benim de rafadan tayfadan bıkmışlığım vardı zamanında Amin canım, canları sağ olsun.
ayyy benim de maşa ile koca ayı travmam oldu resmen

hatta bir bölümü vardı büyük kızım da o bölüme takıktı, şimdi küçük kızımda

doğumgünü maşanın ve sürekli iyiki doğduuummmm beeeennnn diye acıklı acıklı bir şarkı söylüyor aman Allahım kimin doğum günü olsa dilime takılıyor artık bu şarkı

Sem2024

İnanılmaz bi gaz sıkışması var
Zencefil hariç ne iyi gelir bilen var mı
Çocukken anason içirirlerdi, bulabilir misin bilemem ama aklında olsun canım.
Heyyy maşallah bir sürü iş bitmiş. Heidinin sinema filmi de var biliyor musun, onu aç seninkine
ahahahah eksik saymışsın canım bunların yanı sıra nafadan tayfa, istanbul muhafızlar(gülgenle azmi),elif ve arkidişliri ahahahaha liste uzayıp gidiyor
Kız erkek farkı o canım, seninkiler daha çok erkek analarının imtihanı Kendimden biliyorum
Onları oğlanda hatmettik canım. . Hatta çok lazım gibi gidip sinemasında izledim
Ben de ben de
Afiyet olsun güzel bir menü yalnız avokado çeyrek daha uygun olur spor
Kuşum diyetisyen menüsü, o ne diyorsa harfiyen uyuyorum.
ahhh kulağımda sesi var o şarkının ama ben severdim maşayı, tabi çok üst üste izleyince insanın midesi bulanıyor bazen.

Ben en çok Ege ile gagayı seviyordum

ahhh kulağımda sesi var o şarkının ama ben severdim maşayı, tabi çok üst üste izleyince insanın midesi bulanıyor bazen.
ben de severim maşayı ama iki kızım da takıntılı şekilde sürekli aynı bölümleri izledikleri için fenalık gelmişti

Ben en çok Ege ile gagayı seviyordum
ben Rafadan Tayfa hayranıyım, bütün filmlerine de kızlarımı götürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…