Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun canım çok güzel menü yine ve spor da süper :KK200:

Fotosuz canım :KK200:

Iyy dimek yooohh sarılıyoruz kendisine kutluyoruz evet süreci sıkıntı ama bu metabolizma iyi çalışıyor demek

Afiyet olsun canım:KK200: çok nadir bildirim yapıyorsun ve tartı günlerinde bildirim yapmıyorsun açıkçası ne yapam bilemedim hazırlıkta mı olacaksııınn takımlara girmek istiyor musuuunn :KK64:

Afiyet bol can olsun bebişeee :KK200:

Afiyet olsun koşturmalı bir gün olmuş :KK200:

Afiyet olsun güzel menü olmuş :KK200:

Afiyet olsun:KK200: adımlar yine yakıyor :nazar:

Afiyet olsun canım :KK200: kestaneyi bir nevi ekmek gibi düşün

Kaçırdıııınnnn :skandal:

Afiyet olsun p.tesi akiam 2 kase mercimek olduğu için fazla olmuş 2 kepçeye indirsek olur :KK200:

Helllööö milyonerim iyiyiz canım nasıl gidiyor kendini dinleme ve kendinle didişme günleri (yani ben kendimle didişirim de genelde) :confused:

Afiyet olsun minicik bir tuzlu kek ok dir :KK200:

Afiyet olsun :KK200:akşam sörf and törf olmuş

O zaman tavuk şiiişşş en uygunu :KK200:

Harika bir menü yine afiyet olsun :KK200:

Ellerine sağlık canım :KK200:

Afiyet olsun :KK200: bir minik cıss baya minikse olur tabi

Tarçınlı süt diye biliyorum canım :KK200:

Afiyet olsun kahvaltı eksik olmuş bence yanına yiyebiliyorsan yeşillik peynir zeytin falan eklenebilir. Akşam da aynı şekilde salata eklenebilir. Bir de suyu görmedim bol bol içersen bebişe de fayda eder süt anlamında :KK200:

Anammmm o_O

Konuş boncuğum :KK60: ben de bildirimlerden anlıyorum azaldığını tarzım değil ceza olayına girmek istemiyorum ama en azından takımlarda olanlar menü şartıyla takıma dahil olsunlar gibi olabilir

Afiyet olsun dengeli olmamış pek ama akşam kurtarmışsın gibi :KK200:
Sütlü bir lokmalık birşeydi o_O
Bugünde gitmesi ümidiyle gece sporuna şartladım kendimi

sabah 9da omlet , kasar

aksam 4te 1 tabak makarna, 1 adet portakal

ara öğün 1 bardak filtre kahve, 3 turk kahvesi 3 lt su

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım :KK200: makarna umarım kremalı soslu değildir ve yanına keşke salata olsaydı didm karbonhidrattan hemen sonra meyve şekeri almışsın umarım acıkmazsın :dua:

Söyledim canım. Tecrübesizliğime geldi. Zaten benden kaptan olmaz bir daha kaptan olmayım. bende uzaylı geni var her halde ben kaptan olunca tüm grup artı çıktı. Telef olduk valla. Herkes far görmüş tavşana döndü 😄😄.
Yok canım ya senlik bir şey yok. Güzel kaptanlık yapıyorsun🤗🥰
Bazı haftalar oluyor böyle normal artık alıştık

Kızlar bugünkü menümü yazıyım

Saat 12.00 kolajen + hindiba kahve

Saat 13.00 2 haşlama yumurta, 1.5 parça tuzsuz köy peyniri, bol maydanoz ,çay

Ara dukan içeceği içtim 1 litre

Saat 18.00 3 dilim fırın palamut +bol yeşillikle salata 1 maden suyu içerim

2litre su 1litre dukan içeceği
Dün 5bin adım bugün 7bin adım LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım çok güzel menü :KK200:
Not: Bence harika kaptanlık yapıyorsun salı günleri artı gelmesi normal çünküü ödül porsiyonları ödül gününe dönüşüyor maalesef kendine haksızlık etme :KK60:

02.12.24
08.00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir,zeytin, az ekmek ve bal

12.00
1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim ekmek

16.30
1 muz, 2 ceviz

19.00
1 kepçe yeşil mercimek çorbası, az bamya, salata, yoğurt

Çay ile hurma
Şu:2 lt. LenaG LenaG Sem2024 Sem2024
Afiyet olsun :KK200: mercimek çorbası ekmek görevi görüyor aslında akşam ki öğün güzel olmuş :KK200:

Canim bazen öyle kabz dedigimiz ruhsal bunalimlar olabiliyor sebepsiz yere ici sıkılıyor insanin Allah insirah versin kalbine seni kötü niyetli hased insanlarin şerrinden de korusun sen bu aralar felak nas çok oku yaymadan önce falan
Evet canim haklısın, bol bol okumam lazım içimin rahatlaması lazım...şu aralar acaba hasimato için eliminasyon mu yapsam diyorum, Dr bu aralar immün sistem atağı geçiriyorsun hasimatoya bağlı vs dedi... hasimato depresif ruh hali, sinir, yorgunluk çok yapıyor şuan kafam çok bulanık...
Canım bol bol temiz hava al ev hanimimisin bilmiyorum ama öyleyse her fırsatta çık dışarı. Benim hastalık sürecinde evde böyle olmuştu. Nefes terapiside çok iyi geliyor
Çalışıyorum canım, aslında evde çok işm olmuyor daha önceden çok daha yoğun dönemlerim olmuştu ama bu kadar yorgun değildim, nefes terapisini bir Dr da öneriyor

LenaG LenaG Sem2024 Sem2024
Bu günkü menüm

Sabah 2 kahve

11:30
1 kepçe kuru fasülye (aralıklı oruç yaptım 20 saat sonra ilk öğünüm)
4/5 çatal peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 acı biber

15:30
1 kase et kavurma
Domates salatalık maydanoz
1 acı biber

Su 1.5 litre
Artık yarına kadar yeme işi bitti belki bir kahve içerim sonra

🌸
1000208450.jpg
🤎 Akşam yemeğim 👌🤎 Öğlen bir küçük kase hoşaf içtim bir tane portakal yedim bir fincan Türk kahvesi tükettim su içtim günü Kapatıyoruz LenaG LenaG Jou Jou Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus 🌸

Evet canim haklısın, bol bol okumam lazım içimin rahatlaması lazım...şu aralar acaba hasimato için eliminasyon mu yapsam diyorum, Dr bu aralar immün sistem atağı geçiriyorsun hasimatoya bağlı vs dedi... hasimato depresif ruh hali, sinir, yorgunluk çok yapıyor şuan kafam çok bulanık...

Çalışıyorum canım, aslında evde çok işm olmuyor daha önceden çok daha yoğun dönemlerim olmuştu ama bu kadar yorgun değildim, nefes terapisini bir Dr da öneriyor
Geçmiş olsun canım :dua: Kısa zamanda bir dengeye oturur umarım

03.12.24;
08.20
1 haşlanmış yumurta, 1 çk labne, az havuç, 1 çk kuşburnu, yarım dilim ekmek

12.30
3 köfte, 2 dilim ekmek, ayran, az patates 🙈

16.0/
Sade kahve, 1 muz,1 mandalina
18.00
1 kepçe yeşil mercimek çorbası, 3 köfte, yoğurt

Şu:2 lt olur LenaG LenaG Sem2024 Sem2024

Hem ekmek hem patates olmasaymış iyiymiş canjm. Şifa olsun

LenaG LenaG Sem2024 Sem2024
Bu günkü menüm

Sabah 2 kahve

11:30
1 kepçe kuru fasülye (aralıklı oruç yaptım 20 saat sonra ilk öğünüm)
4/5 çatal peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 acı biber

15:30
1 kase et kavurma
Domates salatalık maydanoz
1 acı biber

Su 1.5 litre
Artık yarına kadar yeme işi bitti belki bir kahve içerim sonra

Afiyet olsun canım bende karatay + aralıklı oruç yapiyorum ama akşam 6 da bırakıp ertesi gün en erken 12 gibi yiyorum daha fazla dayanamıyorum

X