12:00 kahvaltı
Ödül kahvaltısı oldu
Airfryer de patates kızarttım az yağlı 7 dilim
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
2 dilim tam buğday ekmek
Akşam 18:00
1 kase şehriye çorbası
1 kase salata
1,5 litre su
Adım çok az ama yazayım 1930
Kaptanım bugün biraz keyif ve dinlenme yaptım. Yarın daha güzel menü ile gelirim
LenaG Sem2024 Boncuk2307
Aha bu mesajı sana yazmıştımNe desem bilemedim şekerparemama seviyorum seni bu ara mesajlarıma cevap vermiyorsun üzülüyorum
Maşallah tatlıdan başka bir şey yok, o da bugünlük sorun etmz, afiyet olsun ablam30 Kasım menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta, 2 kaşık lor ile bol yeşillikli salata, 10 zeytin, 1 dilim tb ekmek 1 tk tahin bal, 1 fincan kiraz sapı çayı
15.00 1 porsiyon magnolia
19.00 6 kaşık ıspanak yemeği, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt, bol salata
2.5 litre su 30 dk yürüyüş+ emzirmeye devam
LenaG @Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Pastırma zar gibi ince başparmağım kadar bişeydi, belkide cümbüş olmuşturAfiyet olsun pastırmayla kek karışınca midede cümbüş olmuş olabilir
Mecbur kaptanımAfiyet şifa olsun canım bugün serbest gün yapmış olduk yarın kaldığımız yerden devam ederiz
Onu da diyetisyenimle belirledik tatlım ara öğünde meyveli smoothie vardı dışarda arkadaşlarla gezmem vardı menü attım onu verdiAha bu mesajı sana yazmıştımBüyük ihtimalle kaçırmışsın çünkü normalde beğeniyorsun mesajlarımı gözünden kaçmıştır heralde
Maşallah tatlıdan başka bir şey yok, o da bugünlük sorun etmz, afiyet olsun ablam
Hem de çok iyi diyetdaşim izinli öğününü yapmış sonra babalar gibi kaldığı yerden diyetine devam etmisCanım afiyet olsun sen bizden iyi durumdasın.. . Yarından itibaren hep birlikte toparlaniyoruz yoksa cumartesi patates olucaz
Hafta sonu diye böyle kaptanım, yarın daha düzgün olur@tomrs @Ankee @Makaron23 @Tutku44 @FitVenus @Goklerce @bnnu @Asya89 @PembepilatesCeeeeeeeeeeee gezegenfeza @Lotus1234 @beyazleylak @Hallederiz @Purple58 @s i d e l y a
Valla üye adımı değiştirip ortadan kaybolayım var. Kendim dahil 1 tane düzgün menü yok . Kızlar ağır tahrik var lütfen toparlayalım
Bence tam olması gibi bir cumartesi menüsü afiyet olsun canım12:00 kahvaltı
Ödül kahvaltısı oldu
Airfryer de patates kızarttım az yağlı 7 dilim
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
2 dilim tam buğday ekmek
Akşam 18:00
1 kase şehriye çorbası
1 kase salata
1,5 litre su
Adım çok az ama yazayım 1930
Kaptanım bugün biraz keyif ve dinlenme yaptım. Yarın daha güzel menü ile gelirim
LenaG Sem2024 Boncuk2307
Bütün sıkıntılarından kurtulmanı diliyorum canımKaptanım çok özür diliyorum ben dikkat edemiyorum bu ara ailevi problemlerim var canım sıkıldıkça yemeğe vuruyorum kendimi tabi canm bide yediğim için sıkılıyor en kısa zamnda kendimi toparlayıp döneceğim aranıza
Çok güzel canım, güle güle güzel günlerde kullanınKızlar bu arada geçenlerde eşim bizi kapıda bırakıp sanayiye acele gitmiş demiştim baya carlamıştım . Veeeee eşimin sürprizi. Karavan hayalim vardı evlilik yildönümü hediyem . Boşuna fırça attımKısmetse yarın devir alıcam içini yaptırıcam. Bu yaz hepinize yakın olucam şehir şehir gezicem inşallah Eki Görüntüle 3512528
Kaptanlarııım sabah 65 gr. tam buğday unlu kek te yedim kahvaltıda yazmayı unutmuşumİyi Akşamlar
LenaG Boncuk2307
@Cicekbocekkaktus Hayırlı olsun kaptanım
11:00 1 dikdörtgen milföyden gözleme birde avuç içi kadar gözleme, 1.5 h.yumurta, 8zeytin, karışık peynir çoğunluğu yy.lor peynirdi, şekersiz çay
18:30 dan 20:30 kadar 1büyük elma, 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve, göz kararı 2avuç kuruyemiş, 1tepeleme tk.tuzlu balık
Su 2.5litre
Adım 3101
Sağol kaptanımTeşekkürler canim
Afiyet olsun , adımlarıni kol saatinden mi telefondan mi hesaplıyorsun
Teşekkürler canımBence tam olması gibi bir cumartesi menüsü afiyet olsun canım
Hallederiz kaptanımCanım afiyet olsun sen bizden iyi durumdasın.. . Yarından itibaren hep birlikte toparlaniyoruz yoksa cumartesi patates olucaz
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinIyi aksamlar arkadaslar bugun kusma ve ishal olmusum dogrusu bisey yiyemedim ne yazacagmi bilemedimLenaG Ceeeeeeeeeeee
Çok iyi olmuş afiyet olsun süt olsunOnu da diyetisyenimle belirledik tatlım ara öğünde meyveli smoothie vardı dışarda arkadaşlarla gezmem vardı menü attım onu verdiçok da iyi geldi eve yeni girdim o beni kesti uslu uslu çayımı kahvemi içtim sadece
Ayy inşallah kıızz valla istediğim kiloya 3-4 kilo kaldı ulaşamadım gittiHaftaya bomba gibi basliycaz kızlar müsait olan varsa bizim detoks şenliklerimize katılsın derimşöyle yeni yıla daha zayıf daha zarif daha seksi girsek kötümü olur yahu
Ben de ben de varımmsibel_84 pazartesi salı kabak detoksu yapalım, çrş-prş-cuma da hurma detoksu yapalım tamam mıyız??? Başka katılmak isteyen var mı gaza glirsek güzeeelce zayıflarız bu hafta, ben gazla çalışıyorum zatn malum
Diyette kendime en kızdığım konu yu sen de yapıyormuşsun. "Stres" yapıyorum ve yapıyorsun bu da bizi etkilşyor ablamYıldızım bu hafta çok zorlandım tartı ibrem çok dengesizdi artı geleceğim diye öldüm dirildim.