Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyi geceler kızlar ben kaçar. Bugün biraz fazla telefon kullandım bana zararlı. Sizlerde dikkat edin

Canım afiyet olsun sen bizden iyi durumdasın. . . Yarından itibaren hep birlikte toparlaniyoruz yoksa cumartesi patates olucaz

Ne desem bilemedim şekerparem ama seviyorum seni bu ara mesajlarıma cevap vermiyorsun üzülüyorum
Aha bu mesajı sana yazmıştım Büyük ihtimalle kaçırmışsın çünkü normalde beğeniyorsun mesajlarımı gözünden kaçmıştır heralde
Maşallah tatlıdan başka bir şey yok, o da bugünlük sorun etmz, afiyet olsun ablam

Onu da diyetisyenimle belirledik tatlım ara öğünde meyveli smoothie vardı dışarda arkadaşlarla gezmem vardı menü attım onu verdi çok da iyi geldi eve yeni girdim o beni kesti uslu uslu çayımı kahvemi içtim sadece

Canım afiyet olsun sen bizden iyi durumdasın. . . Yarından itibaren hep birlikte toparlaniyoruz yoksa cumartesi patates olucaz
Hem de çok iyi diyetdaşim izinli öğününü yapmış sonra babalar gibi kaldığı yerden diyetine devam etmis

Bence tam olması gibi bir cumartesi menüsü afiyet olsun canım

Bütün sıkıntılarından kurtulmanı diliyorum canım

Çok güzel canım, güle güle güzel günlerde kullanın

Haftaya bomba gibi basliycaz kızlar müsait olan varsa bizim detoks şenliklerimize katılsın derim şöyle yeni yıla daha zayıf daha zarif daha seksi girsek kötümü olur yahu

Kaptanlarııım sabah 65 gr. tam buğday unlu kek te yedim kahvaltıda yazmayı unutmuşum

Çok iyi olmuş afiyet olsun süt olsun magnolia hafif bir tatlı zaten şerbetli gibi değil
Haftaya bomba gibi basliycaz kızlar müsait olan varsa bizim detoks şenliklerimize katılsın derim şöyle yeni yıla daha zayıf daha zarif daha seksi girsek kötümü olur yahu
Ayy inşallah kıızz valla istediğim kiloya 3-4 kilo kaldı ulaşamadım gitti

Ben de ben de varımm sibel_84 hadi bakalım

Yıldızım bu hafta çok zorlandım tartı ibrem çok dengesizdi artı geleceğim diye öldüm dirildim.
Diyette kendime en kızdığım konu yu sen de yapıyormuşsun. "Stres" yapıyorum ve yapıyorsun bu da bizi etkilşyor ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…