Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kete ve çiğköfte ikisini de o kadar severim kii

Ben de ben de varımm @sibel_84 hadi bakalım

Diyette kendime en kızdığım konu yu sen de yapıyormuşsun. "Stres" yapıyorum ve yapıyorsun bu da bizi etkilşyor ablam
Hoşgeldin balımsuuu, yapalım şunu ya sen 60 lar ligine düştün, siboşum da düştü 60 lara ben kaç haftadır aynı yerde sayıyorum sinir oluyorum vücuduma şok diyet zararlı ama bir haftadan bir şey olmaz bence Fitt_anne abla da var dört kişi oldukk

Uzun süredir canım çiğköfte istiyordu bugün yedim ve aralık bir itibari ile bir aylık hedefe yürüyüşüm başladı. Sen neler yapıyorsun canım
Afiyet olsun bal olsun ama yağ olmasın canımm Canım valla bir aşağı yukarı inip çıkıyorum. Bu ay hedefe ulaşırım diyordum artı geldim. Sağlıksız yiyecek de yok menülerimde. Porsiyonlar fazla herhalde. Kısmak lazım. Aralık içinde ulaşırım inşallah. Modum genel olarak düşük hiçbir şey yapasım yok tartı da ayrıca düşürüyor. Senin çocuklar nasıl oldu iyiler mi? Bu arada sen hep güçlü ol hep güçlü olalım

Çocuklar toparladılar canım elhamdülillah. Bende toparlayacam inş canım iyiki varsınız.
Senin modun niye düşük tartı etkilemesin yeni aya giriypruz tertemiz bir ayımız var sporla inş süper incelecez ve kilolar verecez

Boncukk ben de katılabilirim ama pzt haber versem olur mu? Hurma diyeti bana yarar mı bilmiyorum ama kabak iyi olur diye düşünüyorum. Bi de tüm gün mü kabak yiyeceğiz?

Boncukk ben de katılabilirim ama pzt haber versem olur mu? Hurma diyeti bana yarar mı bilmiyorum ama kabak iyi olur diye düşünüyorum. Bi de tüm gün mü kabak yiyeceğiz?
Olur ablam, bi de tüm gün mü tek öğün mü onu yarın kararlaştırırız ben tüm gün yapmayı düşünüyorum

Ben genel olarak yoruldumm hatta uzun zamandır. Üstüme üstüme geliyor her şey. Bıkmışlık hissi var. İnsanlara tahammülüm o kadar azaldı ki. Biraz bi yerlere kaçsam deşarj olurum. Gerçi geçici bi çözüm olur. Ama iyi gelir.
Aynen bu ay kilo işine iyice asılıp yeni yıla erimiş ve mutlu girelimm ohh çıtır çıtır kızlar olarak

Ellerine sağlık kaptanım Bol eksili güzel bir hafta diliyorum. Her iki takıma da başarılar dilerim..

Ben de ben de varımm @sibel_84 hadi bakalım

Diyette kendime en kızdığım konu yu sen de yapıyormuşsun. "Stres" yapıyorum ve yapıyorsun bu da bizi etkilşyor ablam
Süreç sancılı geçiyor bir şekilde alismamiz lazım. Başka çaremiz yok kuzum. İzinde dikkatli olmaya özen göstereceğim kopmak yok inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…