Ay ben konuyu tam anlayamadım kaptanım. Bizim takım mı çok kaçırmış bu gün. Normalde cumartesileri ödül yapıyorlar.@tomrs @Ankee @Makaron23 @Tutku44 @FitVenus G Goklerce @bnnu A Asya89 @Pembepilates @Ceeeeeeeeeeee @gezegenfeza @Lotus1234 @beyazleylak @Hallederiz @Purple58 @s i d e l y a
Valla üye adımı değiştirip ortadan kaybolayım var. Kendim dahil 1 tane düzgün menü yok . Kızlar ağır tahrik var lütfen toparlayalım
Hayırlı olsun canım güle güle güzel günlerde kullanın inşallahKızlar bu arada geçenlerde eşim bizi kapıda bırakıp sanayiye acele gitmiş demiştim baya carlamıştım . Veeeee eşimin sürprizi. Karavan hayalim vardı evlilik yildönümü hediyem . Boşuna fırça attımKısmetse yarın devir alıcam içini yaptırıcam. Bu yaz hepinize yakın olucam şehir şehir gezicem inşallah Eki Görüntüle 3512528
Perşembe cuma yediğiniz hurmalar cumartesi sizi tırmalar@sibel_84 pazartesi salı kabak detoksu yapalım, çrş-prş-cuma da hurma detoksu yapalım tamam mıyız??? Başka katılmak isteyen var mı gaza glirsek güzeeelce zayıflarız bu hafta, ben gazla çalışıyorum zatn malum
Menü geliyor kaptanım, hazır mısın@tomrs @Ankee @Makaron23 @Tutku44 @FitVenus G Goklerce @bnnu A Asya89 @Pembepilates @Ceeeeeeeeeeee @gezegenfeza @Lotus1234 @beyazleylak @Hallederiz @Purple58 @s i d e l y a
Valla üye adımı değiştirip ortadan kaybolayım var. Kendim dahil 1 tane düzgün menü yok . Kızlar ağır tahrik var lütfen toparlayalım
Ay canım bende aynıyım. 1 aydır tam 76/77 arası gidip geliyorum. İnanılmaz canımı sıkıyor bu durumHoşgeldin balımsuuu, yapalım şunu ya sen 60 lar ligine düştün, siboşum da düştü 60 lara ben kaç haftadır aynı yerde sayıyorum sinir oluyorum vücuduma şok diyet zararlı ama bir haftadan bir şey olmaz bence@Fitt_anne abla da var dört kişi oldukk
Gönder gelsinMenü geliyor kaptanım, hazır mısın
Hayırlı olsun canım, kazasız belasız güzel günlerde kullanınSağol kuzum en güzeli sizin olsun. Evet güzel ama herkes sevmiyor ben otel tatillerini sevmiyorum . Karı koca sevmesi önemli
Off bu detoxlar falan hiç bana göre değil, hurma diyetini denedim ilk gün bayılıyordum tansiyonum yerlere çakıldıPerşembe cuma yediğiniz hurmalar cumartesi sizi tırmalar
Bir ara hurma diyetine başladım 1 haftada 2 kilo almıştım.
Şimdi o diyeti nasıl yaptığımıda hatırlamıyorum o kadar ki unutmuşumkötü bir deneyim olmuştu.
Afiyet olsun canım. Sabah güzel yemişsin öğleden sonra az yediğin için gayet dengeli bir menü olmuş.
Bende hiç yapamam bir deneyeyim demiştim facia ile sonuçlanmıştıHayırlı olsun canım, kazasız belasız güzel günlerde kullanın
Off bu detoxlar falan hiç bana göre değil, hurma diyetini denedim ilk gün bayılıyordum tansiyonum yerlere çakıldı
Amin canım,Allah razı olsun, uzun zamandır bir iç sıkıntım var çözemedim tam olarak nasip bakalim, belki de psikolojim bozuldu bilmiyorumAfiyet olsun canım. Sabah güzel yemişsin öğleden sonra az yediğin için gayet dengeli bir menü olmuş.
Her ne sıkıntın varsa RABBİM yüreğine ferahlık versin
Kız 2 kilo nasıl aldınBende hiç yapamam bir deneyeyim demiştim facia ile sonuçlanmıştıbir haftada artı 2 kilo şoku ile oturmuştum