Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ay ben konuyu tam anlayamadım kaptanım. Bizim takım mı çok kaçırmış bu gün. Normalde cumartesileri ödül yapıyorlar.

Ben artı geldiğim için yapmadım

Daha saat 16:00 yediğim öğün ile devam ediyorum

Hayırlı olsun canım güle güle güzel günlerde kullanın inşallah

Perşembe cuma yediğiniz hurmalar cumartesi sizi tırmalar
Bir ara hurma diyetine başladım 1 haftada 2 kilo almıştım.

Şimdi o diyeti nasıl yaptığımıda hatırlamıyorum o kadar ki unutmuşum kötü bir deneyim olmuştu.

Ay canım bende aynıyım. 1 aydır tam 76/77 arası gidip geliyorum. İnanılmaz canımı sıkıyor bu durum

12.30
1 haşlanmış yumurta, az patates, avokado salatası, 9 zeytin, 2 dilim ekmek az tahin pekmez

17.00
3 ceviz, sade kahve, 2 kare bitter, 1 mandalina

21.00 yoğurt biraz
Şu:1.5 lt LenaG Sem2024

İştahım yoktu yiyemedim, canım sıkkın biraz ama şimdi açım en iyisi yatıp uyuyayım

Sağol kuzum en güzeli sizin olsun. Evet güzel ama herkes sevmiyor ben otel tatillerini sevmiyorum . Karı koca sevmesi önemli
Hayırlı olsun canım, kazasız belasız güzel günlerde kullanın
Off bu detoxlar falan hiç bana göre değil, hurma diyetini denedim ilk gün bayılıyordum tansiyonum yerlere çakıldı

Afiyet olsun canım. Sabah güzel yemişsin öğleden sonra az yediğin için gayet dengeli bir menü olmuş.

Her ne sıkıntın varsa RABBİM yüreğine ferahlık versin

Hayırlı olsun canım, kazasız belasız güzel günlerde kullanın

Off bu detoxlar falan hiç bana göre değil, hurma diyetini denedim ilk gün bayılıyordum tansiyonum yerlere çakıldı
Bende hiç yapamam bir deneyeyim demiştim facia ile sonuçlanmıştıbir haftada artı 2 kilo şoku ile oturmuştum

Afiyet olsun canım. Sabah güzel yemişsin öğleden sonra az yediğin için gayet dengeli bir menü olmuş.

Her ne sıkıntın varsa RABBİM yüreğine ferahlık versin
Amin canım,Allah razı olsun, uzun zamandır bir iç sıkıntım var çözemedim tam olarak nasip bakalim, belki de psikolojim bozuldu bilmiyorum
Bende hiç yapamam bir deneyeyim demiştim facia ile sonuçlanmıştıbir haftada artı 2 kilo şoku ile oturmuştum
Kız 2 kilo nasıl aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…